Bułka Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Nie no chyba od strony kołowrotka się trzyma wędki Nie słuchaj, trzymaj jak Ci wygodnie i przy okazji daj link do tego cast-skopa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Wrzuciłem w recenzji na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zamówiłem 2,4 i 2,7 m http://www.aliexpress.com/item/Carbon-M-power-lure-3-5g-25g-Portable-Telescopic-Fishing-Rod-Spinning-Fish-Hand-Fishing-Tackle/32920627483.htmlTen dłuższy przez króciutką rękojeść totalnie nieużytkowy. Krótszy w porządku. Niestety w obu stukają składy. Przezbroję je w wolnej chwili i będą super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zamówiłem pod bolki, darmowa przesyłka dostarczona po kilku dniach ... pocztexem. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne,https://pl.aliexpress.com/item/Nowy-o-wek-lure-10g14g18g24g-75mm-95mm-minnow-po-ow-w-przyn-ty-twarde-przyn-ty/32963726555.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.755c5c0fbTfSoo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zamówiłem pod bolki, darmowa przesyłka dostarczona po kilku dniach ... pocztexem. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne,https://pl.aliexpress.com/item/Nowy-o-wek-lure-10g14g18g24g-75mm-95mm-minnow-po-ow-w-przyn-ty-twarde-przyn-ty/32963726555.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.755c5c0fbTfSooJak to to pracuje? Jerkowato przy szarpnieciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Jak to to pracuje? Jerkowato przy szarpnieciach?Pod pierwszym zdjęciem kryje się filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) Łapałem w tym w morzu...pięknie pracuje jak typowy boleniowiec i super lusterkuje.Jakość co do ceny 10/10Zapomniałem dodać-super kotwice Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 A jak to z tą wagą i dłygościami jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Salmon próbowałeś w solance za srebrem - jakie wyniki? Jak to się ma do pracy savage gear psycho sprat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 24g 95mm.Za mało mam czasu na morze aby poświęcać zbyt dużo czasu na nowości ...pięknie lata ,dupką zamiata jak rasowy boleniowy bezsterowiec nie koziołkuje super praca w opadzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacharz Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Używał ktoś tej torby ?Dobre rozwiązanie jako torba na łódkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Na łódkę to chyba lepsza skrzynka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Torba wygląda na "kompatybilną" z Lidlowską która zbiera dobre recenzje.Czy w komplecie są pudełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Na łódkę to chyba lepsza skrzynkaPotwierdzam. Wszystko suchutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Używał ktoś tej torby ?Dobre rozwiązanie jako torba na łódkę ? A co jest napisane w ogłoszeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Ha, pierdzielić te kołowrotki https://www.aliexpress.com/item/hunting-slingshot-Semi-automatic-slingshot-Continuous-shooting-40BB-8-bundles-slingshot-bow-fishing-ball-arrow-Shooting/32857149984.html?spm=2114.search0104.6.2.22684cc7SbvGR6&s=p 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Ma ktoś linka do srebrnych Ownerów ST41 w dobrej cenie rozmiary 2 i większe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Piotrek, dzięki. Zmarnowałeś mi właśnie piątek do końca, trochę łikendu i kilka godzin na sprawdzanie statusu paczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Fantastyczna zabawka. I na czasie, bo właśnie leszcz zaczyna tarło. Ryba o takim kształcie to prawdziwa gratka dla wielbiciela zabawy w przybrzeżnym zielsku. Łatwo trafić i hol emocjonujący. Wypada się rozejrzeć za przemysłową zamrażarką na Ole Ole... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Buziak i do wody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zabawce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Dzisiaj odebrałem Piscifun Spartan. No niestety szału jakiegoś nie ma, jak na 12+1 łożysk pracuje jakby miał 6 a kolejne 6 wspierało go duchowo na odległość z Chin. Szumi bo chyba jest słabo nasmarowany i szpula, która była w zestawie z kołowrotkiem ma wadę, w jednym ustawieniu chyba ząbek terkotki jest zbyt duży bo najpierw stawia nieco większy opór potem gwałtownie odpuszcza. Mówię tu o luzie rzędu może 2+ mm ale jest to wyczuwalne. Dwie dodatkowe szpule, które dokupiłem są ok. Ogólnie bije wrażenie biedy w stosunku do Lurekillera. Zobaczymy jak będzie po serwisie, do którego trafi w połowie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Dzisiaj odebrałem Piscifun Spartan. No niestety szału jakiegoś nie ma, jak na 12+1 łożysk pracuje jakby miał 6 a kolejne 6 wspierało go duchowo na odległość z Chin. Szumi bo chyba jest słabo nasmarowany i szpula, która była w zestawie z kołowrotkiem ma wadę, w jednym ustawieniu chyba ząbek terkotki jest zbyt duży bo najpierw stawia nieco większy opór potem gwałtownie odpuszcza. Mówię tu o luzie rzędu może 2+ mm ale jest to wyczuwalne. Dwie dodatkowe szpule, które dokupiłem są ok. Ogólnie bije wrażenie biedy w stosunku do Lurekillera. Zobaczymy jak będzie po serwisie, do którego trafi w połowie maja. Oto toto to: serwis. Napisane już o tym zostało dziesiątki stron, a części sprzętu z Chin dotyczy x 2 i jeszcze do potęgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Trochę się rozbujał po nawinięciu linek ale dalej bez fajerwerków, tym bardziej, że nawój taki se. Zrobię o nim wideo bo pracą przypomina młynki, które kosztowały jedną szóstą tego co on, ba, jeden pracuje nawet o wiele płynniej (najtańszy). Na YT jest dużo rezenzji spartana nakręconych przez etatowych "testerów" Piscifun, którzy rozpływają się nad zaletami tego kołowrotka, teraz wchodzę ja, z wielką karcącą lagą prawdy Żeby nie było, tragedii nie ma, czuć, że w przekładni jest power i przez cały ten sezon będzie orane nim na boleniach. Po prostu kultura pracy to porażka. W wideo pokażę Wam jak wygląda to w porównaniu do zupełnie plebejskiej półki cenowej. A nie wygląda dobrze. W zależności od tego, jak mocno będzie mi się język plątał zrobię recenzję po angielsku albo po polsku. Obaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Tak bywa jak się bierze nieprzetestowane nowości. Piszę to bez złośliwości.Ale się zrymowało Sam rozczarowałem się kupując Ecoode Black Hawk II. Chociaż wygląda fajnie i jest dobrze spasowany, to praca taka se i przede wszystkim nie podoba mi się wklęsły nawój. Podobna cenowo Tsurionya TSP rozkłada go na łopatki pod względem kultury pracy a przede wszystkim nawoju.Dzisiaj zamawiałem dla Taty Jaguara 3000. Sam jestem bardzo ciekawy tego kołowrotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi