karkoszek Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Na pierwszy rzut oka już widać, że to lewizna. Podpięte kilka wyszukiwarek, tak abyś znalazł tam wszystko od krawata na wesele do Shimano Stelli 2500 FJ, oczywiście w rewelacyjnych cenach. Poza tym podstawowa sprawa: W dzisiejszych czasach jeśli jakiś sklep internetowy nie ma opinii to znaczy, że nie istnieje. Dziękuję dobranoc A ja znam taki co nie ma opinii a istnieje, mój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Podrzuć link, to zaopiniujemy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Nie będę robił prywaty, bo nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Z Ali. Taką, czyli którą ? Z Ali... czy z Ebay ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Nie będę robił prywaty, bo nie wolno To ja poproszę na PW - się człek zapozna, może coś kupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Czy ktoś zamawiał z Alli wolframowe korpusy do obrotówek? Interesują mnie przede wszystkim w kształcie walca. Ewentualnie także kulki. Może ktoś podrzuci link. Ja znalazłem tylko bullety. Waga 1,5-3 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 (edytowane) Przyszły cykady z Ali:https://pl.aliexpress.com/item/32901289954.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1a025c0f8lRJY1https://pl.aliexpress.com/item/32951589008.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1a025c0f8lRJY1Wyglądają zajefajnie, ciekawe jak będą przyjęte przez rybki... Edytowane 26 Października 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Alex miałem te cykady. Niestety jakichś poważniejszych wyników na nie nie zanotowałem. Często było tak, że "nacykałem" się i nic, a po założeniu gumki okonie zaczęły ze mną gadać ... To zapewne kwestia wody i pory roku, ale tak ogólnie to lepsze wyniki miałem na gumki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Też się na nie skusiłem i po zdjęciu tylnej kotwiczki pracowały w Odrze lepiej wg mnie... Efekty średnie, podobnie jak u Sławka ale kto nie ryzykuje... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Też się na nie skusiłem i po zdjęciu tylnej kotwiczki pracowały w Odrze lepiej wg mnie... (...)Cenna rada, za tydzień popróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Miałem napisać, że te z pierwszego linku kiepsko chodzą. Ale - być może jak Kolega napisał zdjęcie tylnej kotwiczki pomoże... Kilka razy rzuciłem i zniechęcony pracą wrzuciłem do pudła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas7 Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Czy są jakieś na Ali godne polecenia gumy (paprochy, kopyta), woblery ?Składam małe zamówienie to bym przy okazji dorzucił do koszyka jeśli jest coś godnego uwagi i w korzystnej cenie względem PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 (edytowane) Na fCzy są jakieś na Ali godne polecenia gumy (paprochy, kopyta), woblery ?Składam małe zamówienie to bym przy okazji dorzucił do koszyka jeśli jest coś godnego uwagi i w korzystnej cenie względem PL.Na fejsie sa grupy traktujące tylko o zakupach wędkarskich na Ali. Zazwyczaj są tam prezentowane same hity Co drugi wpis dotyczy przynęt Edytowane 26 Października 2019 przez Przemek_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 A wziąłem bo muszę parę dziur posprawdzać. Piszą, że dobra. 297,73 zł 40%OFF | Joylog bezprzewodowy wykrywacz ryb wędkarstwo inteligentny Sonar echosonda HD cyfrowy Sonar obrazowanie USB ładowanie automatyczny Start-stophttps://s.click.aliexpress.com/e/BGns5mg31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Tak poza konkursem, Komunistyczna Partia Chin dziękuje Polakom za zakupy. Jesteście jednym z globalnych liderów, ponad 14 tys wysyłek dziennie, to nas cieszy. Fajnie, że wolicie zakupy u nas zamiast wspierać lokalnych twórców, a przynajmniej krajowych dystrybutorów. Dla towarzyszy z Polski, Przewodniczący Chińskiej Partii Ludowej Xi Jinping 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 (edytowane) To wyjaśnij patrioto skąd czasem wielokrotne przebitki cenowe na te same towary?Tylko nie mów prosze, że zus krus us cło i uj... wie co jeszcze. To wszyscy wiedzą. Jak to sie dzieje, że w detalu u Chińczyka za 300 m plecionki - wcale nie najgorszej wystarczy zapłacić 20 pare zet.U nas 100 m tyle kosztuje...Itd itp... Mi też przykró, że spadają wam dochody(dystrybutorom), ale tak wygląda rynek konsumenta... Edytowane 26 Października 2019 przez eRKa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Tak poza konkursem, Komunistyczna Partia Chin dziękuje Polakom za zakupy. Jesteście jednym z globalnych liderów, ponad 14 tys wysyłek dziennie, to nas cieszy. Fajnie, że wolicie zakupy u nas zamiast wspierać lokalnych twórców, a przynajmniej krajowych dystrybutorów. Dla towarzyszy z Polski, Przewodniczący Chińskiej Partii Ludowej Xi JinpiGdzie robisz zakupy codzienne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Tak poza konkursem, Komunistyczna Partia Chin dziękuje Polakom za zakupy. Jesteście jednym z globalnych liderów, ponad 14 tys wysyłek dziennie, to nas cieszy. Fajnie, że wolicie zakupy u nas zamiast wspierać lokalnych twórców, a przynajmniej krajowych dystrybutorów. Dla towarzyszy z Polski, Przewodniczący Chińskiej Partii Ludowej Xi JinpingWojtku, jestem "lokalnym twórcą". Przed moimi pierwszymi targami gdzie byłem wystawcą postanowiłem zbroić swoje przynęty. Kupiłem od krajowego dystrybutora kotwice Mustad, Eagle Claw i od polskiego sprzedawcy kółka StanMar. Kotwiczki okazały się tragicznie tępe (EC) a Mustady były przy wielkości #4 zrobione z drutu cienkiego jak na #12 i rdzewiały. Już podczas targów część klientów narzekała na ich jakość. Kółka z kolei rdzewiały od "chuchnięcia", a ich wytrzymałość była tragiczna. Za wszystko zapłaciłem około 600 zł. I nie, nie odbiłem sobie w cenie przynęty bo mam zasadę, że nie doliczam uzbrojenia i opakowania, a nawet koperty do finalnej ceny woblera. W Chinach zamówienie na 600 zł pokrywa mi prawie rok produkcji, znalazłem kółka jakości hyper strongów i kotwice lepsze niż krótkie VMC. Dopiero po dobraniu towaru z Chin mogę wysyłać woblery uzbrojone tak, że lecą od razu do wody, a nie do przezbrojenia. Inna historia, brałem kółka od polskiego małego producenta (manufaktura). Wszystko było cacy cena ok, niemal nie do uwierzenia, stal Sandvik. W tym roku zamówiłem koleją partię ale coś mi nie grało z montażem, za lekko szło. Okazało się, że facet pociął koszty i zaczął klepać z tańszego drutu. Boleń 65 centów wyprostował mi kółko co zdarzyło mi się pierwszy raz w życiu. Zmiana była oczywista. Na koniec jeśli chodzi o echosondę. Od paru tygodni miałem zamiar kupić deepera ale przeczytałem, że to chińskie echo w cenie 300 zł jest dużo lepsze niż deeper na 1500 zł. Na tej podstawie wybrałem pekińczyka i spokojnie, dowalą cło to wspomogę program 500+, dalej z dużą oszędnocią. Miałem jako twórca woblerów dwie sytuacje, gdzie koledzy po kiju wskazywali Chiny jako miejsce gdzie zaopatrzą się w woblery. Ok, nie mam z tym problemu, ja też nie mam samych Elitek z dopiętymi Stellami bo mnie na to nie stać. Poza nielicznymi przypadkami osób obsesyjnie oszczędnych zwykle to zdrowy rozsądek dyktuje zasady. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 @Hesher porównaj odczyty tego echa z jakimś Strikerem albo Hookiem jedno przy drugim jak możesz, bo generalnie takie urządzenia sensownie pokazują zazwyczaj tylko głębokość i temperaturę wody. Lepszy niż deeper chirp nie będzie, ale jeśli pokaże twardość dna, a po wyłączeniu ikon ryb będzie się dało odróżnić struktury od zapisów ryb to byłaby faktycznie świetna opcja za 3 stówki. Nawet mapowanie podobno ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Potrzebuję tylko głębokość i ukształtiwanie dna także mi wystarczy. Będę miał możliwość porównania z deeperem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 To wyjaśnij patrioto skąd czasem wielokrotne przebitki cenowe na te same towary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Tu macie moje komentarze na temat Tsurinoya tsp 2000. Kołowrotek mocno zajechany po 10h używania nie polecam.https://pl.aliexpress.com/item/32679868922.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.53375c0f13QVc7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Wspone jeszcze tylko ze przyszła moja tatula, zamiast 900 PLN zapłaciłem 540, nawet w sklepie byłem żeby porównać, oczywiście są identycznie. Ciekawe czy byś @Woytec dopłacił świadomie 350 zeta za ten sam produkt? Ok brak gwarancji, ale akurat tatula obarczonna jest małym ryzykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson7 Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Hesher dasz namiar na kotwiczki? Nie mogę trafić na dobre. Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Wysłałem Ci info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi