Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Takie różnice dostrzegam. Pytanie jakie są różnice jeśli chodzi o pływanie, łatwość sterowania, zachowanie na wodzie jak zawieje silniejszy wiatr?

Pływadełkiem Hart  pływałem jeden raz ca 30min. i wydaje mi się zdecydowanie bardziej sterowny niż belly czy nawet pontony (dwa "cygara" powodują że płynie na wprost i nie "myszkuje"). Silny wiatr na pewno  będzie go znosił bardziej niż belly, chyba że wsadzisz nogi z płetwami do wody jako dryfkotwę.

Siedzenie wyżej nad wodą też ma swoje zalety, pływałem w dżinsach i pozostały suche, chociaż stabilność jest taka sobie i na fale ten egzemplarz nadaje się słabo, Idealnie za to przepływa się przez wszelakie zielska, na nic nie napływa, niczego nie ciągnie za sobą

.Żeby nie było zbyt różowo, podobało mi się w nim prawie wszystko, tyle że cały czas obawiałem się wywrotki na twarz, lub plecy.

Gdyby był o 1m dłuższy to już dawno byłby mój, ale ten egzemplarz dla osoby średnich gabarytów (190cm/105kg) jest po prostu za mały.

• Like 1

Tak na szybko jakie będzie cło przy zakupach za 200$ ?

Kumpel chce kupić trochę pierdół i nie potrafię mu odpowiedź na pytanie.

Nie pamiętam dokładnie czy trzeba doliczyć 23% jak przy imporcie z USA czy coś więcej...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Edytowane przez mathew.stepnicki

Ja sobie właśnie strzeliłem Tetona 2-10g, Kastkinga Spartacusa Plus, plecionkę Kastkinga oraz garść przynęt. Docelowo pokazywało ponad 430 zł. Dzięki użyciu kuponów oraz kodów udało się zejść do 350 zł.

Sam teton siadł za 207 zł.

Z kodami trzeba pokombinować ponieważ rzadko wskakują.

• Like 1

Promo made in china ????

Kupowałem kiedyś po-attachicon.gif Screenshot_2019-11-11-11-17-51.png

A dziś Zniżka

attachicon.gif Screenshot_2019-11-11-11-19-49.png

Wystarczy wiedzieć jak korzystać ze zniżek. 100szt easy shiner'ów, 35szt cannibali, 16 szt gum 12cm i 30szt małych gum 5.5cm za ledwo ponad 60zł.

Albo kołowrotek, 3 gumy oraz wobler za ok 70.

post-69687-0-47619500-1573498175_thumb.png

post-69687-0-22703000-1573498568_thumb.png

Edytowane przez ZlapSeRybe
  • Like 1

Używał ktoś tej x8?

Żyłka pleciona DAIWA 8-długość: 150 m/165yds, średnica: 0.1mm-0.4mm, rozmiar: 13-88lb japonia PE pleciona linka

https://s.click.aliexpress.com/e/bi7NDOyv

Edytowane przez salmon1977

Mnie się udało tetona 2-10g za 218 zł ogarnąc :)

Ja niespecjalnie ogarniam te monety i kupony. Kupiłem taką w wersji combo, z dodatkowym górnym składem, za 322. Szukałem ul dla 7letniego syna, więc pewnie pierwszą szybko połamie, a zakup samej części szczytowej wiąże się z płatną dostawą.

Słuchajcie potrzebuję informacji.

Trafiłem jakimś cudem wczoraj kupon na 78zł i kilka po drodze na 7zł z groszkiem.

Przy tym 78zł było napisane maczkiem że na zakupy od 199zł.

W koszyku mam na prawie 250zł zbieraninę z ostatnich tygodni a jedyny kupon jaki mi wskakuje z automatu to ten na 7zł.... jak użyć tego na 78zl???

Kupony same się naliczają po spełnieniu warunków. Jeżeli tak sie nie dzieje to prawdopodobnie masz kupon do jakiegoś sklepu a nie ogólny AliExpress. W internecie teraz krąży mnóstwo kodów do wpisania które Ci obniżą rachunek zamiast kuponu, polecam poszukać :)

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

• Like 1