Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze jutro o 21 mają być dwa kody. Jeden obniża o 50 dolców przy zakupach za 100. Drugi obniża o 20 przy zakupie za 50. Będą punkt 21 i trzeba się postarać żeby je zdążyć wpisać. KOD na 50/100 : 100LAST

Kod 20/50 : LAST50

Tutaj inne, mniejsze kody https://www.pepper.pl/promocje/kupon-na-wszystko-10100-aliexpress-197839?fbclid=IwAR2sXyL9H_iRARTG5ziXE86TKT7OMyXrRiPSy1gpiHpit5CeEdx1fo-Or4E

!!Kupony oraz kody jak najbardziej można sumować!

Edytowane przez Pulsar
  • Like 1

Jeszcze jutro o 21 mają być dwa kody. Jeden obniża o 50 dolców przy zakupach za 100. Drugi obniża o 20 przy zakupie za 50. Będą punkt 21 i trzeba się postarać żeby je zdążyć wpisać. KOD na 50/100 : 100LAST

Kod 20/50 : LAST50

Tutaj inne, mniejsze kody https://www.pepper.pl/promocje/kupon-na-wszystko-10100-aliexpress-197839?fbclid=IwAR2sXyL9H_iRARTG5ziXE86TKT7OMyXrRiPSy1gpiHpit5CeEdx1fo-Or4E

!!Kupony oraz kody jak najbardziej można sumować!

Tych kuponów jest zbyt mało w porównaniu do osob, które na nie polują ????

Hmmm... ten kupon wyklikałem w tym cogodzinnym klikaniu gdzie były na 19zł i 78zł.

W kuponach mi się pokazuje ale zliczyć się nie chce.

Na pepper.pl kuponów dużo ale działa tylko jeden obniżając o 12zł... chyba nici z zakupów :-(

Korzystałem z tego kuponu. Jeśli masz kupon od sklepu, który obniża wartość twojego zamówienia to niestety ale kupon od ali 78/200 się nie aktywuje bo nie masz wymaganych 200zł. Dorzuć coś do koszyka i sprawdź.

Edytowane przez ZlapSeRybe

Jest też podobno taki myk (choć sam nie sprawdzałem), że w przypadku niektórych sklepów można się załapać na kupony np. 50/100 i okazuje się, że można je wykorzystać też do mniejszych zakupów. Trzeba tylko dodać przedmioty za min. 100 USD, wczytać kupon, potwierdzić zamówienie (bez płacenia), a następnie w karcie zamówień usunąć te przedmioty, których się nie chce i dopiero opłacić zamówienie. Wtedy kupon będzie naliczony proporcjonalnie do wartości rzeczywiście zamówionych przedmiotów, czyli np. 22,5/45.

• Like 1

Jest też podobno taki myk (choć sam nie sprawdzałem), że w przypadku niektórych sklepów można się załapać na kupony np. 50/100 i okazuje się, że można je wykorzystać też do mniejszych zakupów. Trzeba tylko dodać przedmioty za min. 100 USD, wczytać kupon, potwierdzić zamówienie (bez płacenia), a następnie w karcie zamówień usunąć te przedmioty, których się nie chce i dopiero opłacić zamówienie. Wtedy kupon będzie naliczony proporcjonalnie do wartości rzeczywiście zamówionych przedmiotów, czyli np. 22,5/45.

Dokładnie. Powinno zahulać.

Dotarła echosonda. W sumie szybko bo około 3 tygodnie, może krócej. Chyba będzie musiała poczekać do przyszłego sezonu na wodowanie.

attachicon.gif IMG_20191112_194917.jpg

attachicon.gif IMG_20191112_194922.jpg

attachicon.gif IMG_20191112_194938.jpg

Ależ smutek mnie ogarnął po przeczytaniu tej wiadomości... :(

Panowie jakieś dobre agrafki do przyponów i kretliki do dozbrojek na szczupaki ktoś poleci?

Już dwa razy zamawiałem od Walk Fish i mogę polecić. Ale jak znajdziesz taniej inne które identycznie wyglądają to bierz bo prawdopodobnie to ta sama fabryczka.

Krętliki też od nich brałem.

Edytowane przez Mikee