koyot Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Dzieki, bede wertowal Pamietajcie pierw sprawdzcie 200 stron, a potem pytania Ja mam do przeczytania 220 Około świąt zadam pytanie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Mam pytanie Czy ktoś z Was zamawiał na alli spodnie zimowe SOFTSHELL . Czy macie coś sprawdzonego i godnego polecenia i jak z rozmiarówką. Wiem ,że są tabele i jest rysunek jak je dobrać, czy brać rozmiar większy czy nie. Sam zamawiam rzeczy z ali jednak wtedy kiedy mi się to kalkuluje. Ze spodniami zwłaszcza tymi dobrymi to już tak świetnie nie jest, dlatego w tym przypadku to chyba lepiej w sklepach pomierzyć i mieć jakąś tam gwarancję. Ja mam do przeczytania 220 Około świąt zadam pytanie Skorzystaj z wyszukiwarki i gwarantuję Ci, że zadasz pytanie szybko o ile to będzie konieczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Mam pytanie Czy ktoś z Was zamawiał na alli spodnie zimowe SOFTSHELL . Czy macie coś sprawdzonego i godnego polecenia i jak z rozmiarówką. Wiem ,że są tabele i jest rysunek jak je dobrać, czy brać rozmiar większy czy nie. Polecam te:https://www.decathlon.pl/spodnie-sh500-x-warm-mskie-id_8493789.html Edytowane 9 Grudnia 2019 przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Informacyjnie, bo niedawno wyczytałem, że wędki zawsze clone. Dostalem właśnie KUYING TETON combo, bez cła. Więc jednak się zdarza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Informacyjnie, bo niedawno wyczytałem, że wędki zawsze clone. Dostalem właśnie KUYING TETON combo, bez cła. Więc jednak się zdarza.Nie ty jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 W myśl zasady ciszej jedziesz dalej zajedziesz ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Oczywiście, ale niektórzy straszą 100% pewnością opłat, co trochę zalatuje jakimś interesem, a forum jest po to, aby się dzielić również nadzieją ;-) EOT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Oczywiście, ale niektórzy straszą 100% pewnością opłat, co trochę zalatuje jakimś interesem, Działkują się pewnie celnikami. Tak obstawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Sprzedają to samo tylko dużo drożej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zamówiłem wczoraj wkładki grzejące, ale bez sterowania bezprzewodowego, bo po co... jakoś niecałe 3€ z przesyłka, przyjdą to coś więcej powiem ale przy takich pieniądzach, to cokolwiek to nie będzie, nie ma żalu. Przydałyby mi się na pontonie, bo tam ruchu mało i czasami zimno w stopy Podasz linka do tej oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Czyli od prawie 30 lat nic się nie zmieniło. Dalej made in china sprzedają tylko dużo drożej psie krwie bez sumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 @Viking, wkładki grzewcze:https://s.click.aliexpress.com/e/KCwybR1Ax @Hesher, sprzedają i mają prawo, ale wprowadzanie reszty w błąd dla własnego zysku fajne nie jest. Widać, że Ciebie takze boli import indywidualny. No cóż milionerem w rok nie zostaniesz, jak mi przykro :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 @Viking, wkładki grzewcze:https://s.click.aliexpress.com/e/KCwybR1Ax @Hesher, sprzedają i mają prawo, ale wprowadzanie reszty w błąd dla własnego zysku fajne nie jest. Widać, że Ciebie takze boli import indywidualny. No cóż milionerem w rok nie zostaniesz, jak mi przykro :-)Spędź na forum trochę więcej czasu przed wydawaniem takich sądów. Akurat kolega, do którego piszesz, niejednokrotnie sam podawał linki do artykułów z ali. Abstrahując nawet od innych rzeczy, które wnosi na to forum.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 @Viking, wkładki grzewcze:https://s.click.aliexpress.com/e/KCwybR1Ax @Hesher, sprzedają i mają prawo, ale wprowadzanie reszty w błąd dla własnego zysku fajne nie jest. Widać, że Ciebie takze boli import indywidualny. No cóż milionerem w rok nie zostaniesz, jak mi przykro :-)Import indywidualny z aliexpress, zaplułem monitor hehehe nie no ale brzmi dumnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 No jakby nie patrzeć, jest to import :-) Cieszę się, że poprawiłem Ci humor. Ja też mam zawsze radoche widząc woblery,które mam z ali z ceną x5 w sklepie stacjonarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 A to już jest inna bajka, jak ktoś chce być rolowany to będzie rolowany. Cała historia cła jest związana z działaniami allegro i w sumie niezależna od indywidualnych handlarzy czy importerów, zwał jak zwał. Mnie trafili raz, a zamawiam bardzo dużo. Nie doszukujcie się teorii spiskowych, allegro skutecznie wynegocjowało zmiany w prawie i jest jak jest. Co mógłbym założyć to, że uwagę celników prawdopodobnie przyciągają ciężkie przesyłki bo właśnie taką mi zatrzymali. Zamawiałem wędki, kołowrotki, ciuchy i masę osprzętu, ta jedna, która była ciężka (kotwice) wjechała na cło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 A widzisz wydźwięk Twoich ostatnich postów był zgoła inny... nieważne. Mnie nie oclili jeszcze, ale tez nie mieszkam w PL i mam wyzszy limit bezclowy, prawie 28€ i najczęściej w tym się mieszcze. Dużych rzeczy wedkarskich trochę boję się zamawiać, może kiedys sie jeszcze przekonam, zobaczymy. Za to wszystko co małe to tylko z ali, przynęty szczególnie. Napiszesz coś o kolowrotkach? Jak to się sprawuje ? Przy cenach PL pewnie warto, ale mam Moritza nie tak daleko... a oni czasami tez fajne oferty mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 .... jedna, która była ciężka (kotwice) wjechała na cło.Uran podejrzewali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 A widzisz wydźwięk Twoich ostatnich postów był zgoła inny... nieważne. Mnie nie oclili jeszcze, ale tez nie mieszkam w PL i mam wyzszy limit bezclowy, prawie 28€ i najczęściej w tym się mieszcze. Dużych rzeczy wedkarskich trochę boję się zamawiać, może kiedys sie jeszcze przekonam, zobaczymy. Za to wszystko co małe to tylko z ali, przynęty szczególnie. Napiszesz coś o kolowrotkach? Jak to się sprawuje ? Przy cenach PL pewnie warto, ale mam Moritza nie tak daleko... a oni czasami tez fajne oferty mają.Lurekiller Saltist i wszystko jasne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Przekonałeś mnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Wszystko fajnie, ale...Saltist kosztuje ok 65-70 USD. Jak dojdzie VAT i cło, to cena wyjdzie ok 90 USD.Pytanie czy warto.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zawsze trzeba mieć nadzieję, ze nie dojdzie. Celowalbym w 10000 rozmiar, jeszcze rozeznania nie robiłem, ale wstępnie wygląda opłacalnie. Jaka jest alternatywa Twoim zdaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Dla wersji 10000? Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Dobra, może przesadziłem z tym 10k. Brakuje mi kreciola do trollingu i przynet 50-70g+. Do następnego sezonu planuje cos zorganizować. Jakieś typy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Przyszedł dzisiaj do mnie zamówiony 11.11 teton 2-10. Obyło się bez cła, przesyłka dotarła w całości. Tracking bardzo słaby... Paczkę dostarczył kurier. Jestem pod wrażeniem tej wędeczki, wygląda na taką która odpowiada moim wymaganiom. Strasznie lekka i delikatna. Więcej informacji po jutrzejszych testach nad wodą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi