drChlubicz Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) za tyle samo masz BG Magsealed w Polsce https://ibait.pl/bg-magsealedA coś o Cygnus? Edytowane 16 Grudnia 2019 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Chińczycy to już nawet siebie zaczynają kopiować 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Biorą przykład od najlepszych czyli największych koncernów tylko chwilowo nie zaskoczyli, że obudowa musi być deczko inna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas7 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Moi drodzy forumowicze. Mam pytanie dotyczące zakupu kołowrotka do UL 1-7g.Waham się pomiędzy zamówieniem z Ali TSURINOYA NA 2000 która zbiera dobre opinie , a zakupem w kraju Ryobi Ecusima 2000.Ktory z nich lepszy? Który byście wybrali? Cenowo są podobne 100 vs 120zł. Czas oczekiwania na przesyłkę gra tu drugorzędną rolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Jaka jest długość i waga tego kijka ul? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Jeżeli mowa o kołowrotku do wcześniej wspomnianych wędek ul "DAM Microflex 230cm 1-7g oraz Grey Stream 228cm 1-7g" ,to szukałbym czegoś lżejszego w granicach 200-220 gram np:Okuma Alaris,która mieście się w oczekiwanym budżecie i producent oferuje 5 lat gwarancji lub od biedy może być poprawny chińczyk w rozmiarze 1000 typu: https://pl.aliexpress.com/item/32841158052.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUONE Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Moi drodzy forumowicze. Mam pytanie dotyczące zakupu kołowrotka do UL 1-7g.Waham się pomiędzy zamówieniem z Ali TSURINOYA NA 2000 która zbiera dobre opinie , a zakupem w kraju Ryobi Ecusima 2000.Ktory z nich lepszy? Który byście wybrali? Cenowo są podobne 100 vs 120zł. Czas oczekiwania na przesyłkę gra tu drugorzędną rolę.TSURINOYA FENGSHANG 2000 , polecam , ponad rok katowania .Dopracowany , zero luzów , chodzi płynnie " masło " . Po tym czasie wylądował do spławika na jego miejsce wleciał DRAGON FISHMAKER II i klnę co jestem na rybach ( rzęzi jak stara młockarnia i już załapał się na naprawę gwarancyjną ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zakupiłem coś na Ali i od 2 grudnia, na śledzeniu paczki, codziennie pojawia się taka informacja (i tak już z 15 razy): Arrive export exchange2019-12-03 01:39:04 Loading completed insorting center2019-12-02 21:31:49 Ktoś wie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Ja zwykle czekam cierpliwie. Jak nie dojdzie to wtedy zaczynam rozmawiać ze sprzedawcą. Kilkanaście razy zdarzyło mi się, że rzeczy przychodziły po deklarowanym terminie dostawy w przeciągu około 2 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Taka ciekawostka. Zamówiłem 2 kosze do odbijaczy za ok. 250 zł. Parę dni temu otrzymałem jedną sztukę. Już myślałem że mnie wystawiono do wiatru, a tu wczoraj dotarła druga sztuka. Dostarczono kurierem poczty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 W tym punkcie skończyło się śledzenie.Kolejny to będzie listonosz u ciebie, cierpliwości [emoji6]. Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Może i tak. Ale od 2 tygodni, wg śledzenia, przesyłka kręci się w kółko. Zmieniają się tylko daty.I cały czas widnieje, jako przesyłka w kraju dostawcy. Z żadną duperelą nie miałem czegoś takiego, a to jest konkretna rzecz. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Przejdź się do siebie na pocztę i sprawdź. Być może doręczyciel bierze i oddaje z powrotem na skład. W Brwinowie to standardowa praktyka poczty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 [quote name="Durzy" post="2683494" timestamp="1576758851"Ale od 2 tygodni, wg śledzenia, przesyłka kręci się w kółko. Zmieniają się tylko daty.I cały czas widnieje, jako przesyłka w kraju dostawcy. To pisz do sprzedawcy, bo pewnie ma problem z odprawą celną w Chinach. Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Przyszły podlodówki, czy ktoś widział lód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Przyszły podlodówki, czy ktoś widział lód ?Ja widzialem ale w zamrażalniku w kostkach -)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Co to za "poziomki"? Wielkość?_____ Edytowane 23 Grudnia 2019 przez trout master 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 To są te https://pl.aliexpress.com/item/32970890532.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0fNpB1sk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 SeaKnight Falcon, 1 dolnik, dwie szczytowki, parę $ niżej niż zwykle i wysylka z Hiszpanii. Ktoś zna, korzysta? Zamowilem 198cm, zobaczymy. € 35https://a.aliexpress.com/Db4i16tGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Dzisiaj listonosz dostarczył kupiony katalityczny ogrzewacz, może być dłoni. W/g instrukcji z YT napełniłem 6 ml max 12 ml (powinno wystarczyć na 6 h grzania) zwykłej benzyny ekstrakcyjnej, rozgrzałem zapalniczką katalizator i tak grzeje już od ponad trzech godzin. Zakup wysłany ze Słubic, lub przez Słubice. Temperatury do jakiej nagrzewa się ogrzewacz nie znam, bo nie mam czy zmierzyć, Ciężko jest to utrzymać gołą dłonią, w pokrowcu jest OK. Przydać się może na łódce bo jeszcze nie koniec sezonu sandaczowego. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Mam podobny od około dwóch lat ale zippo. Fajnie to działa w zimową aurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Od jutra wyprzedaże zimowe.Warty uwagi jest Fishband GH100 https://a.aliexpress.com/oqLxdywGCena podobno najniższa do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Do jakiego łowienia taki młynek przy tych jego parametrach? Ciezar przynęt? Wielość łowionych ryb? Nie znam się kompletnie na takich zabawkach. Pojemność szpuli 0.16mm -100m to żyłka czy plecionka? Słabiutko trochę. Chyba do delikatnego łowienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Meredith ma ciekawe kupony na jutro, zapowiadają się naprawdę dobre ceny na przynęty. Polecam cannibale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Do jakiego łowienia taki młynek przy tych jego parametrach? Ciezar przynęt? Wielość łowionych ryb? Nie znam się kompletnie na takich zabawkach. Pojemność szpuli 0.16mm -100m to żyłka czy plecionka? Słabiutko trochę. Chyba do delikatnego łowienia.Jest to kopia scorpiona od Shimano. Przeznaczony do gramatury 2-10g czyli BFS (XUL). Można łowić tym okonie, pstrągi, klenie i wszelakie inne, mniejsze ryby. Zobacz pojemność szpuli Shimano Calcuta Conquest BFS ???? Na różnych grupach piszą, że jest to bardzo fajny multiplikator w tej cenie. YouTube jest pełne filmików z łowienia nim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi