WhiteWillow Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Czy ktoś ma wiedzę, czy na Aliexpress znajdę szpulę pasującą do Abu Revo Toro NaCl 51? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Czy kto z Kolegów spotkał plecionkę 8x klasy 0,4?Najcieńszą widziałem 0,6, ale z podanej wytrzymałości wychodzi, że jednak grubsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Czy kto z Kolegów spotkał plecionkę 8x klasy 0,4?Najcieńszą widziałem 0,6, ale z podanej wytrzymałości wychodzi, że jednak grubsza.Momoi oshikage - 0,1 pe jest dostępna nawet Edit - przepraszam, nie zauważyłem że dotyczy aliekspres Edytowane 5 Stycznia 2020 przez algeroth82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zamawial ktos drut nierdzewny pod obrotowki z ali? Jestes cos sensownego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 A wziąłem bo muszę parę dziur posprawdzać. Piszą, że dobra. 297,73 zł 40%OFF | Joylog bezprzewodowy wykrywacz ryb wędkarstwo inteligentny Sonar echosonda HD cyfrowy Sonar obrazowanie USB ładowanie automatyczny Start-stophttps://s.click.aliexpress.com/e/BGns5mg31 No i jak? Dziury sprawdzone?Piotrek coś napiszesz o tej sondzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Czy ktoś zamawiał z Ali odczepiacz do przynęt? Polecicie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zamawial ktos drut nierdzewny pod obrotowki z ali? Jestes cos sensownego?Brałem ten drut, jest całkiem dobry 7,52 zł 31%OFF | 50g dentystyczna stal nierdzewna drut 0.5/0.6/0.7/0.8/0.9/1.0mm do ortodontycznych zębów instrumenty chirurgicznehttps://a.aliexpress.com/pYxtfjMTv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Brałem ten drut, jest całkiem dobry 7,52 zł 31%OFF | 50g dentystyczna stal nierdzewna drut 0.5/0.6/0.7/0.8/0.9/1.0mm do ortodontycznych zębów instrumenty chirurgicznehttps://a.aliexpress.com/pYxtfjMTvSiedze, szukam i nic nie moge znalezc. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Wyrzutnia do deepera za około 140zł ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Dobre obniżki na śpiochy Kylebooker są.Nowy model 3 warstwowy, po zniżkach i kuponach wyszedł mnie 267.5 pln. Starszy model wychodzi coś koło 216 pln 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Ktos widział ten kijek? Wart pieniędzy? € 62,10 | Kingdom Spinning wysokiej jakości drewnianyhttps://a.aliexpress.com/CMpqKKG95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Witam,mam następujący problem z przesyłką z aliexpress,mianowicie otrzymałem przesyłką której numer się zgadza,natomiast zawartość była inna(miały być to łożyska hybrydowe za około 30zł,a dostałem jakieś pierdoły do telefonu,których nawet ten sprzedawca nie sprzedaje) i prawdopodobnie przeadresowali nie moją przesyłkę w Szwecji,ponieważ ostatni list przewozowy pochodzi z Malmo.Oczywiście wszcząłem spór i jako dowód załączyłem zdjęcia zawartości oraz koperty wraz z danymi,w której znajdował się towar,niestety aliexpress nie zaakceptował zwrotu argumentując,że dowody są niewystarczające i zażądał dodatkowych zdjęć.Opis z otrzymanej wiadomości:1) Provide all receiving goods picture as valid evidence.2) Please show us the shipping label under the logistics waybill and expose another logistics waybill under it on the package, which includes the tracking number and package weight. Notices: Do not forge or modify the required evidence. 1)zdjęcia otrzymanych towarów załączyłem2)Z całym szacunkiem,ale jak ja mam pokazać im ten list nadawaczy skoro wszystkie te listy przewozowe są naklejona jedne na drugim,chyba że coś źle rozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Panowie zamawiał.ktos z was Kotwiczki z Ali? Warto W to inwestować? I czy np plecionki ygk to fake? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Przemek, nie wiem jak Ty czy inni, ja w 99% przypadków miałem w przesyłce "papierek" z numerem, nazwiskiem i spisem zawartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 @venom_666 Pierwszy raz słysze o takich praktykach i nigdy z takimi się nie spotkałem a zamówień na moim koncie alli 177 i połowa tego na ebay'u . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Witam,mam następujący problem z przesyłką (...) Twardym dowodem dla nich jest film z otwierania przesyłki. Wysłane z mojego Mi Note 10 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 A takie pytanie mam. Znalazłem towar , który na bank jest ten sam i jest do kupienia z darmową przesyłką a u drugiego sprzedawcy za dopłatą ( około 2,20 PLN ) nie wnikając w kasę to gdzie lepiej zamówić ? Kosztuje to nie całe 30 zł a zależy mi aby po drodze gdzieś nie zaginęło. I czy te płatne przesyłki to z automatu idą do oclenia/podatku czy to tylko mit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Sprawdź opinie dotyczące oferty, sprawdź ranking sprzedawcy/sklepu.I kup tam, gdzie wg ciebie będzie korzystnie. Wysłane z mojego Mi Note 10 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 [...]2) Please show us the shipping label under the logistics waybill and expose another logistics waybill under it on the package, which includes the tracking number and package weight. Notices: Do not forge or modify the required evidence. 1)zdjęcia otrzymanych towarów załączyłem2)Z całym szacunkiem,ale jak ja mam pokazać im ten list nadawaczy skoro wszystkie te listy przewozowe są naklejona jedne na drugim,chyba że coś źle rozumiałem Wyślij zdjęcie koperty z widocznym numerem przesyłki oraz twoimi danymi na kopercie. Następnie zrób zrzut ekranu z aplikacji/strony z widocznym numerem zamówienia i numerem przesyłki aby udowodnić, że zawartość jest inna. Jeśli jest kilka listów nadawczych jeden na drugim to nic nie zrywaj tylko czekaj. Obsługa klienta na Ali zwykle działa na korzyść klienta ale czasem to trwa. Jeśli nadal będziesz potrzebować pomocy, możesz się do mnie odezwać na prywatną wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Panowie zamawiał.ktos z was Kotwiczki z Ali? Warto W to inwestować? I czy np plecionki ygk to fake?Pytanie o kotwiczki padało już wielokrotnie. Przypominam mój wpis.Te kotwiczki są bardzo dobre. Mocne, ostre i trwałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Kupiłem z ciekawości scyzoryk, https://pl.aliexpress.com/item/32919075112.html?spm=a2g0s.issue_5ptha.0.0.3b605c0f8GYjp2Po pierwszym obmacaniu dobra jakość, jeśli chodzi o metal to nie widzę, żeby odbiegał od victorinoxa, wszystko "klika" i działa, nic się nie rusza na boki. Spasowanie wydaje się solidne. Myślę, że jako zapas do pudełka spokojnie może być, tym bardziej, że cena zachęca.Wielkościowo - jak pół paczki papierosów. Niestety przesyłka szła bardzo długo w moim przypadku, prawie dwa miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 I czy np plecionki ygk to fake?Fake to nie jest, siglona tez chyba widzialem. Oryginalny produkt ale czy nie jest gorszej jakosci tego nie wiem bo nie bralem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Kupiłem z ciekawości scyzoryk, A ja z ciekawości się zapytam, próbowałeś nim cokolwiek zrobić? Pytam, bo dla mnie granicą ergonomii w scyzoryku są 4 warstwy narzędzi, a to monstrum ma chyba z 8, na dodatek z grubymi kombinerkami, czy lupą i od dawna mnie ciekawi, czy w ogóle da się tego używać.Narzędzia są ostre? Bo na obrazku np. krawędzie szydła wyglądają na ładnie zaokrąglone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 W takich scyzorykach najprzydatniejsza jest wykałaczka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 A ja z ciekawości się zapytam, próbowałeś nim cokolwiek zrobić? Pytam, bo dla mnie granicą ergonomii w scyzoryku są 4 warstwy narzędzi, a to monstrum ma chyba z 8, na dodatek z grubymi kombinerkami, czy lupą i od dawna mnie ciekawi, czy w ogóle da się tego używać.Narzędzia są ostre? Bo na obrazku np. krawędzie szydła wyglądają na ładnie zaokrąglone.NIe próbowałem, dzisiaj przyszło, oceniam tylko ogólną jakość wykonania. Ten scyzoryk ma swój "odpowiednik" u victorinoxa, więc musiałbyś poczytać recenzje oryginału jeśli chodzi o ergonomię i odczucia użytkowników. Ostre są noże, nożyczki, otwieracz do konserw, piła do drewna, pilnik do metalu. Te małe narzędzia zdecydowanie nie. W takich scyzorykach najprzydatniejsza jest wykałaczka.Akurat wykałaczka to jest tu najsłabsza, zupełnie nie przypomina oryginału. No chyba, że w Twoim egzemplarzu jest lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi