Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj dostałem jerka 12cm 50g od Top Tackle Industries. Wygląda świetnie, jestem pozytywnie zaskoczony. Do tego ma solidne kółka łącznikowe i bardzo ostre podkuwane kotwice (chociaż nie zaszkodziłoby gdyby były o rozmiar większe). Wcześniej brałem od tego sprzedawcy jerka na podobieństwo Sildera i jakościowo też wygląda ok, chociaż malowanie (a raczej kalkomania) w porównaniu do Salmo wygląda biednie.

post-55458-0-30746000-1580986993_thumb.jpg

• Like 1

A pamiętasz numer koloru tego konktetnego jerka?

015 kupiony tutaj

Moje zdjęcie wyszło trochę ciemne, w rzeczywistości kolor jest bardziej żywy.

Generalnie jest dużo fajnych kolorów, jeśli jerk okaże się łowny to wezmę jeszcze kilka innych. Dawno nie czekałem z taką niecierpliwością na maj :)

Edytowane przez Grzegorz B.
  • Like 1

Podczas otwierania przesyłki od Majfrendów podjąłem szczególne środki ostrożności :)

post-65239-0-44343700-1581281275_thumb.jpg

A tak na poważnie to  pochwalę się co było w środku. Kotwice ,krętliki, agrafki i szczypce do tulejek. 

Obawiałem się tandety ale są ładnie szczęki spasowane i co najważniejsze mają poprzeczne nacięcia. Teraz czekam na tulejki i linki do dozbrojek.

post-65239-0-67970000-1581281309_thumb.jpg

post-65239-0-49555100-1581281327_thumb.jpg

Przesyłka była dodatkowo płatna ( 2,44 zł ) za  każdy asortyment i 2 tygodnie w domu.To myślę ,że dobry czas. 

• Like 7

Podczas otwierania przesyłki od Majfrendów podjąłem szczególne środki ostrożności :)

attachicon.gif ali1.jpg

A tak na poważnie to pochwalę się co było w środku. Kotwice ,krętliki, agrafki i szczypce do tulejek.

Obawiałem się tandety ale są ładnie szczęki spasowane i co najważniejsze mają poprzeczne nacięcia. Teraz czekam na tulejki i linki do dozbrojek.

attachicon.gif ali2.jpg

attachicon.gif ali3.jpg

Przesyłka była dodatkowo płatna ( 2,44 zł ) za każdy asortyment i 2 tygodnie w domu.To myślę ,że dobry czas.

Bezpieczeństwo to podstawa ! [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 1

@Maras dasz linka do szczypiec? W sumie do krętlików i agrafek też bym poprosił.

Mówisz i masz :)

Krętliki,agrafki ,kotwice

https://donql.pl.aliexpress.com/store/1394072?spm=a2g0o.detail.1000061.1.45094b0c5zZ1tu   

szczypce :

https://pl.aliexpress.com/item/33055842887.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1ec65c0f8YqQTV

• Like 1

Przecież ten wirus potrzebuje nosiciela, na paczce nie przyjedzie.

A to potwierdzone info?Bo jak dotąd słyszałem tylko, że "każdy wirus potrzebuje nosiciela żeby zarazić", na co co przytomniejsi mówili "powiedz to Indianom zmarłym na ospę złapaną od zarażonych kocy"