Grzegorz B. Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Dzisiaj dostałem jerka 12cm 50g od Top Tackle Industries. Wygląda świetnie, jestem pozytywnie zaskoczony. Do tego ma solidne kółka łącznikowe i bardzo ostre podkuwane kotwice (chociaż nie zaszkodziłoby gdyby były o rozmiar większe). Wcześniej brałem od tego sprzedawcy jerka na podobieństwo Sildera i jakościowo też wygląda ok, chociaż malowanie (a raczej kalkomania) w porównaniu do Salmo wygląda biednie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Jeśli pracuje tak jak wygląda to będzie łowił ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Ciekawe po co dodatkowe kółko z przodu, buster jerki ich nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Zapewne ze względu na odbiorców z Ameryki, tak samo jak w przypadku Salmo. Pamiętam jak Piotr Piskorski gdzieś tłumaczył, że Amerykanie wiążą przynęty bezpośrednio do linki, stąd wszystkie Salmo na rynek amerykański mają kółeczka z przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Mam 1 bustera z tej firmy, pracuje bardzo fajnie ale przez cały sezon nic na niego nie złowiłem. Może dlatego, że na agrafkę zakładam cześciej oryginalne strike pro... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Dzisiaj dostałem jerka 12cm 50g od Top Tackle Industries...A pamiętasz numer koloru tego konktetnego jerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) A pamiętasz numer koloru tego konktetnego jerka?015 kupiony tutajMoje zdjęcie wyszło trochę ciemne, w rzeczywistości kolor jest bardziej żywy.Generalnie jest dużo fajnych kolorów, jeśli jerk okaże się łowny to wezmę jeszcze kilka innych. Dawno nie czekałem z taką niecierpliwością na maj Edytowane 7 Lutego 2020 przez Grzegorz B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartasL2 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) https://pl.aliexpress.com/item/4000645730159.htmlMiał ktoś z tym doczynienia? Interesuje mnie praca z lekka szpulką ???? i ewentualne osiągi od dołu ???? Edytowane 7 Lutego 2020 przez BartasL2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Podczas otwierania przesyłki od Majfrendów podjąłem szczególne środki ostrożności A tak na poważnie to pochwalę się co było w środku. Kotwice ,krętliki, agrafki i szczypce do tulejek. Obawiałem się tandety ale są ładnie szczęki spasowane i co najważniejsze mają poprzeczne nacięcia. Teraz czekam na tulejki i linki do dozbrojek. Przesyłka była dodatkowo płatna ( 2,44 zł ) za każdy asortyment i 2 tygodnie w domu.To myślę ,że dobry czas. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Podczas otwierania przesyłki od Majfrendów podjąłem szczególne środki ostrożności ali1.jpg A tak na poważnie to pochwalę się co było w środku. Kotwice ,krętliki, agrafki i szczypce do tulejek. Obawiałem się tandety ale są ładnie szczęki spasowane i co najważniejsze mają poprzeczne nacięcia. Teraz czekam na tulejki i linki do dozbrojek. ali2.jpg ali3.jpg Przesyłka była dodatkowo płatna ( 2,44 zł ) za każdy asortyment i 2 tygodnie w domu.To myślę ,że dobry czas.Bezpieczeństwo to podstawa ! [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 cholera u mnie coś paczki nie dochodzą czyżby coś wykryli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Opóźnienia są ogromne. Prędzej czy później dojdą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 31.12.19" przesyłka oclona" a dotarła dopiero 7.02 .Siedem dni po terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 @Maras dasz linka do szczypiec? W sumie do krętlików i agrafek też bym poprosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Majfrendy mają teraz jakieś przygotowania do świąt. Nowy Rok albo coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Majfrendy mają teraz jakieś przygotowania do świąt. Nowy Rok albo coś podobnegoMieli przedłużone święto chińskiego nowego roku, a teraz mają wirusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 @Maras dasz linka do szczypiec? W sumie do krętlików i agrafek też bym poprosił.Mówisz i masz Krętliki,agrafki ,kotwice https://donql.pl.aliexpress.com/store/1394072?spm=a2g0o.detail.1000061.1.45094b0c5zZ1tu szczypce :https://pl.aliexpress.com/item/33055842887.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1ec65c0f8YqQTV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Oj, nie ryzykowałbym teraz zakupów z Chin, chyba, że od razu cała przesyłka do szczegółowego odkażania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Przecież ten wirus potrzebuje nosiciela, na paczce nie przyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Poczta już się przygotowała Edytowane 11 Lutego 2020 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Przecież ten wirus potrzebuje nosiciela, na paczce nie przyjedzie.Jeśli chory Chińczyk nakicha na nią albo na zawartość przy pakowaniu, to odkażenie konieczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trygram Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Jeśli chory Chińczyk nakicha na nią albo na zawartość przy pakowaniu, to odkażenie konieczne... Jak dzieci.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Przecież ten wirus potrzebuje nosiciela, na paczce nie przyjedzie.A to potwierdzone info?Bo jak dotąd słyszałem tylko, że "każdy wirus potrzebuje nosiciela żeby zarazić", na co co przytomniejsi mówili "powiedz to Indianom zmarłym na ospę złapaną od zarażonych kocy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Znaczy się, Chińczycy odkażają te różne pomieszczenia całkiem niepotrzebnie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Widziałem kiedyś na Ali „woblery-surówki”, tzn twitchowe woblerki 5-7cm wzorem jak Smith, Megabass itp, same plastikowe przezroczyste korpusy, nie malowane. Teraz nie mogę albo nie umiem ich znaleźć. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi