Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Czas dostarczenia przesyłki przez świat przesyłek to czternaście i więcej dni, można domniemać ze Twoja paczka dotarła do polski ponad dwa tygodnie wcześniej. Tragedia z tym pośrednikiem w dostarczaniu przesyłek.

To nawet nie wiedziałem, To jest jakaś firma kurierska? To oni sami osobiście dostarczają  przesyłki?

Czytaj ze zrozumieniem, chodzi o paczki wychodzące z kraju a nie przychodzące. Cierpliwie czekamy.

Dokładnie, zreszta transporty towarów przez granice nie jest zablokowany. A przesyłki pocztowe z zagranicy przyjeżdzają transportem czy to drogowym, lotniczym lub morskim. Wg mnie przesyłki będą dochodziły tylko z większym opóźnieniem.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

<<edit>>

Co do tematu, to dostaje regularnie paczki zamówione pod koniec lutego, ale wciąz czekam na te z początku epidemii w Chinach.

Polećić mogę torbę na ramię Kingdom, naprawdę rewelacyjna jakość i bardzo sprawdza się wedrując nad rzeką.

https://pl.aliexpress.com/i/32818756947.html?spm=a2g17.12057483.0.0.209247521O5K9t

Edytowane przez mario

Polećić mogę torbę na ramię Kingdom, naprawdę rewelacyjna jakość i bardzo sprawdza się wedrując nad rzeką.

https://pl.aliexpress.com/i/32818756947.html?spm=a2g17.12057483.0.0.209247521O5K9t

A jak jest z długością paska na ramię? Bo kiedyś kupiłem jedną torbę na ali, ale przy wzroście 190cm pasek jest zdecydowanie za krótki. Mam ją prawie pod pachą :)

A jak jest z długością paska na ramię? Bo kiedyś kupiłem jedną torbę na ali, ale przy wzroście 190cm pasek jest zdecydowanie za krótki. Mam ją prawie pod pachą :)

Mam tę samą torbę tylko z logo Noeby. Trochę mniej atrakcyjne kolory ale cena o 1/3 niższa.

Paski mają jeszcze spory zapas regulacji przy wzroście 190 cm.

Wysłane z mojego Mi Note 10 Pro przy użyciu Tapatalka

Ja mam 183cm, mam torbe w okolicach pasa i nadal jest regulacja.

Dużo regulacji :)

Mam tę samą torbę tylko z logo Noeby. Trochę mniej atrakcyjne kolory ale cena o 1/3 niższa.

Paski mają jeszcze spory zapas regulacji przy wzroście 190 cm.

Wysłane z mojego Mi Note 10 Pro przy użyciu Tapatalka

Dzięki za info :)