lenny Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Czas dostarczenia przesyłki przez świat przesyłek to czternaście i więcej dni, można domniemać ze Twoja paczka dotarła do polski ponad dwa tygodnie wcześniej. Tragedia z tym pośrednikiem w dostarczaniu przesyłek.To nawet nie wiedziałem, To jest jakaś firma kurierska? To oni sami osobiście dostarczają przesyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 To pewnie taka firma przeładunkowa, naklejają co trzeba i dalej poczta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Woblery od BEARKINGA dotarły (grubo przed deklarowanym terminem).Model Kanata wygląda świetnie.Jakością powłoki lakierniczej przebija oryginał. Edytowane 12 Marca 2020 przez Lepton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Woblery od BEARKINGA dotarły (grubo przed deklarowanym terminem).Model Kanata wygląda świetnie.Jakością powłoki lakierniczej przebija oryginał.Daj link do tych woblerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Leszku wpisz do wyszukiwarki Aliexpresu hasło: Kanata 160f.Ostatnio kupowałem w sklepie Bearking Official Store.(Jest tosklep producenta).Kolory M,N,D,T. - o tych pisałem i za nie mogę poręczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Znalazłem, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Z kuponami za grę kupowałem je poniżej 9zł sztuka... rozbój w biały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierat Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 https://www.money.pl/gospodarka/koronawirus-poczta-polska-wprowadza-zmiany-oto-najwazniejsze-z-nich-6489116164958337a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 I co w takiej sytuacji ? Trzeba zakładać spór czy cierpliwie czekać aż sytuacja się uspokoi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Czekamy czekamy czekamy, chyba nic innego nie da się zrobić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 I co w takiej sytuacji ? Trzeba zakładać spór czy cierpliwie czekać aż sytuacja się uspokoi ?Poczta nie przyjmuje przesyłek za granicę. Mogą być opóźnienia spowodowane też brakami kadrowymi. Od zawsze były a teraz dodatkowo opieki czy l4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 I co w takiej sytuacji ? Trzeba zakładać spór czy cierpliwie czekać aż sytuacja się uspokoi ? Czytaj ze zrozumieniem, chodzi o paczki wychodzące z kraju a nie przychodzące. Cierpliwie czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Czytaj ze zrozumieniem, chodzi o paczki wychodzące z kraju a nie przychodzące. Cierpliwie czekamy.Dokładnie, zreszta transporty towarów przez granice nie jest zablokowany. A przesyłki pocztowe z zagranicy przyjeżdzają transportem czy to drogowym, lotniczym lub morskim. Wg mnie przesyłki będą dochodziły tylko z większym opóźnieniem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) ... Kolega poinformował, szpulka do Liberto Pixy w Polsce, półtora tygodnia, ciekawe, jak z realizacją do odbiorcy... Edytowane 15 Marca 2020 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas7 Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 W piątek przyszła mi wiązarka do haczyków. Zamówiona około 3 tygodnie temu. Z kolei rzeczy zamówione 6 tygodni temu nadal "na pokładzie samolotu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 ... Kolega poinformował, szpulka do Liberto Pixy w Polsce, półtora tygodnia, ciekawe, jak z realizacją do odbiorcy...Towar zamówiony 4 marca, 12 dostałem info z Poczty o nadaniu przesyłki, dziś już jest u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 od stycznia czekam na dostawe to nie mam co pokazywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) <<edit>> Co do tematu, to dostaje regularnie paczki zamówione pod koniec lutego, ale wciąz czekam na te z początku epidemii w Chinach.Polećić mogę torbę na ramię Kingdom, naprawdę rewelacyjna jakość i bardzo sprawdza się wedrując nad rzeką. https://pl.aliexpress.com/i/32818756947.html?spm=a2g17.12057483.0.0.209247521O5K9t Edytowane 17 Marca 2020 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Polećić mogę torbę na ramię Kingdom, naprawdę rewelacyjna jakość i bardzo sprawdza się wedrując nad rzeką. https://pl.aliexpress.com/i/32818756947.html?spm=a2g17.12057483.0.0.209247521O5K9tA jak jest z długością paska na ramię? Bo kiedyś kupiłem jedną torbę na ali, ale przy wzroście 190cm pasek jest zdecydowanie za krótki. Mam ją prawie pod pachą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) Ja mam 183cm, mam torbe w okolicach pasa i nadal jest regulacja. Dużo regulacji Edytowane 17 Marca 2020 przez Seki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 od stycznia czekam na dostawe to nie mam co pokazywac a sprawdzałes status ? jesli do dziś nie wysłali to anuluj zamówienie bo nie wyślą juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 najpierw ino ze nowy rok, swieta ,potem ze korono ,teraz status jest wysłano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 A jak jest z długością paska na ramię? Bo kiedyś kupiłem jedną torbę na ali, ale przy wzroście 190cm pasek jest zdecydowanie za krótki. Mam ją prawie pod pachą Mam tę samą torbę tylko z logo Noeby. Trochę mniej atrakcyjne kolory ale cena o 1/3 niższa. Paski mają jeszcze spory zapas regulacji przy wzroście 190 cm. Wysłane z mojego Mi Note 10 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Ostatnio podrożała, kupiłem ją za 22€. Pod koniec marca urodziny aliexpress i powinno być taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Ja mam 183cm, mam torbe w okolicach pasa i nadal jest regulacja. Dużo regulacji Mam tę samą torbę tylko z logo Noeby. Trochę mniej atrakcyjne kolory ale cena o 1/3 niższa.Paski mają jeszcze spory zapas regulacji przy wzroście 190 cm. Wysłane z mojego Mi Note 10 Pro przy użyciu TapatalkaDzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi