lenny Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Zamówiłem poniższe woblery na próbę. To była najszybsza dostawa z ali. Wysyłka 14.03. Wczoraj (23.03) u mnie w domu. https://pl.aliexpress.com/item/4000505898824.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.66d85c0fbRSms2https://pl.aliexpress.com/item/32222285251.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.66d85c0fbRSms2 Na pierwszy rzut oka - wykonanie super.Mniejsze może przetestuję w weekend, większy poczeka do maja. Zobaczę co to warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 U mnie też ostatnio dostawa była ekspresowa w niecałe dwa tygodnie. Chyba mało roboty mają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Da sklepy z których przesyłki idą bardzo szybko. Może europejskie magazyny wysyłają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Ostatnio przyszło kilka paczek, tak więc dla potomnych: polecam: szpula do tatulicałkiem spoko imitacje kajtkówwkręty identyczne jak mikado i savage, sporo tańszepierścienie osełka do haczykówpiny go gumpokrowce: do wędek do okrąglaków do plaskaczy nie polecam totalnie: szpula do Tatuli - hamulec SV ma za duży luz na wałku, podczas kręcenia zwyczajnie ociera o magnesygłówki stand-up - rozginają się od samego patrzenia na nie, strach zawiesić na tym cokolwiekprzekładnia C3/C4 - do pary z pinionem pracują jak totalnie zużyte badziewie przy okazji, jak ktoś ma namiary na dobre stand-upy to proszę o namiar, ale na chwilę obecną zostaję przy Dorado pozdrower 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Czy ktoś mógłby zmierzyć i podać długość stopki kołowrotka Tsurinoya Jaguar, koniecznie rozmiar 1000? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Ostatnio przyszło kilka paczek, tak więc dla potomnych: polecam: szpula do tatuli Długi czas nie było do 200-ek, pasuje do Tatuli 2000 HSL ? Edytowane 27 Marca 2020 przez elpojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Czy ktoś mógłby zmierzyć i podać długość stopki kołowrotka Tsurinoya Jaguar, koniecznie rozmiar 1000? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkSię zrobi. Chwila. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Marca 2020 przez RedJin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 @RedJin jak chodzi ta maszynka? chcę kupić coś do 300zł do UL i się zastanawiam czy nie dołożyć do czegoś z PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Się zrobi. Chwila.<...>Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Dzieki! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 @RedJin jak chodzi ta maszynka? chcę kupić coś do 300zł do UL i się zastanawiam czy nie dołożyć do czegoś z PLKup sobie Nasci. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Kup sobie Nasci. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA to może i ode mnie kupić. Bo wolę Jaguarem łowić niż nasci. Leżakuje na zapas. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Marca 2020 przez RedJin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 @RedJin jak chodzi ta maszynka? chcę kupić coś do 300zł do UL i się zastanawiam czy nie dołożyć do czegoś z PLPrzepraszam za post pod postem. Siedzi z tetonem do 10g. Na dziś po 2 latach nic mu nie jest. Rzuca głównie do 5g. Na płytkiej było egi 0.4, teraz jest sunline 0.5. do nawoju nie ma się co przyczepić, chcesz to foto zrobię. Na głębokiej daiwa justron 0.13. Jeden minus jaki znalazłem- szpula mogła by być jednak odrobinę szersza. Wyciąga okonie, około wymiarowe szczupaki, a i wytargal z Narwi suma ok 67cm i żyje (ale fakt w środku rzeki stałem). Jak znajdę coś trochę większego w podobnej wadzę to spróbuję podmienić, chyba tylko po to żeby gonić króliczka. Nasci nie podpasowalo, to teraz pora na Daiwe prorexa albo opcję wysokiego ryzyka czyli Mikado Noctis [emoji3] Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Przepraszam za post pod postem. Siedzi z tetonem do 10g. Na dziś po 2 latach nic mu nie jest. Rzuca głównie do 5g. Na płytkiej było egi 0.4, teraz jest sunline 0.5. do nawoju nie ma się co przyczepić, chcesz to foto zrobię. Na głębokiej daiwa justron 0.13. Jeden minus jaki znalazłem- szpula mogła by być jednak odrobinę szersza. Wyciąga okonie, około wymiarowe szczupaki, a i wytargal z Narwi suma ok 67cm i żyje (ale fakt w środku rzeki stałem). Jak znajdę coś trochę większego w podobnej wadzę to spróbuję podmienić, chyba tylko po to żeby gonić króliczka. Nasci nie podpasowalo, to teraz pora na Daiwe prorexa albo opcję wysokiego ryzyka czyli Mikado Noctis [emoji3] Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalkadzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 pomoc potrzebna - ktokolwiek widział ktokolwiek wie !!! szukam pudła na Jerki >> BEZ PRZEGRÓDEK <<36x22,5x5cm lub 36x22.5x5,5cm (ale nie 8 cm wysokość) może być Aliexpress może byc sklep PL mam takie savage gear ale nie ma na nim modelu ale kupie dowolnej firmy o takich wymiarach (są standardowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Sklep MEREDITH sypnął troszkę kuponami, jakby ktoś robił u nich zakupy. Edytowane 29 Marca 2020 przez Mikee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 pomoc potrzebna - ktokolwiek widział ktokolwiek wie !!! szukam pudła na Jerki >> BEZ PRZEGRÓDEK <<36x22,5x5cm lub 36x22.5x5,5cm (ale nie 8 cm wysokość) może być Aliexpress może byc sklep PL mam takie savage gear ale nie ma na nim modelu ale kupie dowolnej firmy o takich wymiarach (są standardowe)Właśnie sprawdzałem które od savage gear mam takie bez przegródek. Ale jak już znalazłem w historii okazało się że to właśnie wersja 8 cm... A ty masz taką wersję bez przegródek 5 cm?? Nie widziałem takiej. Sam bym takie pudelko zakupił Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Właśnie sprawdzałem które od savage gear mam takie bez przegródek. Ale jak już znalazłem w historii okazało się że to właśnie wersja 8 cm... A ty masz taką wersję bez przegródek 5 cm?? Nie widziałem takiej. Sam bym takie pudelko zakupił Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTak ma takie 5 czy 5.5 cm. Kupilem je w pakiecie z 3ma innymi tej samej firmy Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Pytanko, czy teraz przy zakupach na aliekspres w Polsce trzeba płacić cło i podatek? Chcę zamówić sobie booster do rozruchu akumulatora, koszt ok. 150 zl czy drapną mnie jeszcze na cło i podatek w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Pytanko, czy teraz przy zakupach na aliekspres w Polsce trzeba płacić cło i podatek? Chcę zamówić sobie booster do rozruchu akumulatora, koszt ok. 150 zl czy drapną mnie jeszcze na cło i podatek w PL?Gdybym miał takie dylematy nigdy bym na Ali nic nie kupił: + 84 zamówienia z ebay https://bezprzeplacania.pl/jakie-clo-i-vat-przy-zakupach-z-chin/https://www.money.pl/podatki/przesylki-z-chin-z-clem-i-vat-em-koniec-tanich-zakupow-6484526861170305a.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 pomoc potrzebna - ktokolwiek widział ktokolwiek wie !!! szukam pudła na Jerki >> BEZ PRZEGRÓDEK <<36x22,5x5cm lub 36x22.5x5,5cm (ale nie 8 cm wysokość) może być Aliexpress może byc sklep PL mam takie savage gear ale nie ma na nim modelu ale kupie dowolnej firmy o takich wymiarach (są standardowe)Savage Gear lure box 12?Przegrody szerokie ale jednak są. Jak znajdziesz to daj znać bo też takiego szukam i znaleźć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Pytanko, czy teraz przy zakupach na aliekspres w Polsce trzeba płacić cło i podatek? Chcę zamówić sobie booster do rozruchu akumulatora, koszt ok. 150 zl czy drapną mnie jeszcze na cło i podatek w PL?Ostatnio dostałem 5 przesyłek najdroższa za 520zł wszystkie na czysto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Savage Gear lure box 12?Przegrody szerokie ale jednak są. Jak znajdziesz to daj znać bo też takiego szukam i znaleźć nie mogę.w moje wchodzi chyba z 10 szt BUSTERJERK w to co podajesz nie bo tez mam takie może ktos umie powiedziec gdzie jest modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Pytanko, czy teraz przy zakupach na aliekspres w Polsce trzeba płacić cło i podatek? Chcę zamówić sobie booster do rozruchu akumulatora, koszt ok. 150 zl czy drapną mnie jeszcze na cło i podatek w PL?jak wezmiesz coś drozszego z wysyłem kurierem na bank zapłacisz myto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
struc Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 A ja sobie takie nowe postanowienie śródroczne podewziąłem: nic z Chin never ever (oj będzie ciężko...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas7 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 A ja sobie takie nowe postanowienie śródroczne podewziąłem: nic z Chin never ever (oj będzie ciężko...) Hehehe.... też tak miałem. Wczoraj przyszły haczyki. W drodze jeszcze z 12 pierdółek :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi