wobo Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 A ja sobie takie nowe postanowienie śródroczne podewziąłem: nic z Chin never ever (oj będzie ciężko...) Uuuu... to nic nie kupisz. Chyba, że nasze rodzime rękodzieło:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
struc Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zdaję sobie sprawę, nawet wymarzony przez wielu bundes pojazd ludowy jeździ na chińskich trybikach... ale małymi kroczkami do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 A ja sobie takie nowe postanowienie śródroczne podewziąłem: nic z Chin never ever (oj będzie ciężko...)Populistyczne hasła, nie do zrealizowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 A ja sobie takie nowe postanowienie śródroczne podewziąłem: nic z Chin never ever (oj będzie ciężko...) A to ja podobne, ale odwrotnie wszystko tylko z Chin i jak na razie trzymam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Nie wiem czy będzie mi dane w tym sezonie połowić,ale trochę zakupów poczyniłem ,kilka zamówień w toku i kilka w planach. Jak dojedzie reszta zamówień postaram się napisać i wkleić zdjęcia.Oczywiście po przetestowaniu napiszę recenzje w stosownym temacie. Pozdrawiam Tomi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Tomi ,te kotwice masz sprawdzone czy pierwszy strzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
struc Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Populistyczne hasła, nie do zrealizowania.Jeśli już to jest to pojęcie utopii nie populizmu [emoji14] Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez struc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Tomi ,te kotwice masz sprawdzone czy pierwszy strzał Na fotkach są dwa modele - FH-002 (cieńszy drut ,prosty grot) i FH-004 (kute ,grubszy drut ,grot podgięty do wewnątrz).Te pierwsze,w rozmiarze 10,8 i 6 testowane dwa sezony na kleniach i jaziach -nic nie mogę im zarzucić.Ostre i mocne .Drugie to wierna kopia kotwic znanych na forum pod nazwą "Tymonówki" ,w trochę jaśniejszej powłoce galwanicznej-tutaj drzemie duża moc. Pozdrawiam Tomi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas7 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Podrzucisz linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Podrzucisz linki?Te mocniejsze FH-004 kupiłem tu: https://pl.aliexpress.com/item/32932548304.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0faBn13MTe z cieńszego drutu FH-002 tu: https://pl.aliexpress.com/item/32931289461.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0fqu20iu Pozdrawiam Tomi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Też myślałem nad takimi ładnymi koszulkami. Jaka jest jakość nadruku i materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Też myślałem nad takimi ładnymi koszulkami. Jaka jest jakość nadruku i materiału?Kamil, ja kupiłem je w tym sklepie :https://pl.aliexpress.com/item/4000352247372.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2f2a5c0f5fonAMMateriał to taka poliestrowa, drobna siateczka.Nadruk wygląda solidnie,a jak długo wytrzyma czas pokaże.Jest też taki myk z tym nadrukiem 3D. Naprawdę dobrze i wyraźnie wygląda z odległości 2metrów lub więcej. Z bliska całość się ...zlewa i widać pixele jak na powiększonym zdjęciu .Nie kombinuj z rozmiarami.Zmierz swoje gabaryty ,dodaj 2-4cm i z tabeli wybierz rozmiar im odpowiadający.Ja wziąłem na próbę 3XL i 4XL i były za małe(obcisłe). Teraz zamówiłem 5XL. Pozdrawiam Tomi Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez tomi101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas7 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Ojjj, żeby się tylko nie okazało że te koszulki w zetknięciu ze słońcem + skóra doprowadzą Cię do furii :-)Kiedyś dostałem koszulkę z takiego "materiału" jak opisujesz. Po pierwszym założeniu poszła do kosza bo gryzła w ciepłe dni jak stado komarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Dziękuję za szczegółowe info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Oscypki na tym ali to można kupić ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Wiem, że to kwestia gustu ale te koszulki są absolutnie "wyjątkowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Wiem, że to kwestia gustu ale te koszulki są absolutnie "wyjątkowe" no jak na pomoście staniesz w takiej to kaczki głowy spuszczają z szacunku... tylko nie połowisz bo żyłka z zazdrości strzela na węzłach Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez PLnK 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Wiem, że to kwestia gustu ale te koszulki są absolutnie "wyjątkowe" Prawda, prawda, wyjątkowsze są te z nazwami marek... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU SZ-EK Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Te mocniejsze FH-004 kupiłem tu: https://pl.aliexpress.com/item/32932548304.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0faBn13MTe z cieńszego drutu FH-002 tu: https://pl.aliexpress.com/item/32931289461.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0fqu20iu Pozdrawiam Tomi Ktoś będzie zamawiał któreś z tych kotwic?Był bym zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Ktoś będzie zamawiał któreś z tych kotwic?Był bym zainteresowany.Przecież darmowa dostawa jest, to możesz sobie sam kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU SZ-EK Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 no niby tak ale jeszcze nigdy nie zamawialem nic na ali i nie bardzo ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 no niby tak ale jeszcze nigdy nie zamawialem nic na ali i nie bardzo ogarniam Aaaa ok. To wyjaśnia punkt.Jak nie znajdziesz pomysłu, to napisz do mnie priva kupię ci to i wyślę do Ciebie a rozliczymy się przelewem.Zakupy jak na Allegro, dosyć intuicyjne. Strona po polsku to https://best.aliexpress.com/?lan=pl 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Komuś udało już się zamówić coś z Ali do paczkomatów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Prawda, prawda, wyjątkowsze są te z nazwami marek...Przeciez ja nie pisalem ktore są, jak to napisales, „wyjatkowsze”.Dla mnie i jedne i drugie są tak samo... nie, nie bede konczyl Oczy mnie bolą. Ale tak jak pisalem, to wszystko kwestia gustu.Bez obrazy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi