Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy będzie mi dane w tym sezonie połowić,ale trochę zakupów poczyniłem ,kilka zamówień w toku i kilka w planach.

41f3d2967144eeaemed.jpg ad766e9f3429e2edmed.jpg adeaefb93ba6adfdmed.jpg 839beb53ac68ea2cmed.jpg 9bebc3abe9994a21med.jpg 19fdd5009601070bmed.jpg c28de794cecb4cfamed.jpg def5675649b9a2c9med.jpg 2612899fc03cc45fmed.jpg 5a896d5e54f99b2fmed.jpg b7255916d89e3bf9med.jpg

Jak dojedzie reszta zamówień postaram się napisać i wkleić zdjęcia.

Oczywiście po przetestowaniu napiszę recenzje w stosownym temacie.

Pozdrawiam Tomi B)

• Like 6

Tomi ,te kotwice masz sprawdzone czy pierwszy strzał :)

Na fotkach są dwa modele - FH-002 (cieńszy drut ,prosty grot) i FH-004 (kute ,grubszy drut ,grot podgięty do wewnątrz).

Te pierwsze,w rozmiarze 10,8 i 6 testowane dwa sezony na kleniach i jaziach -nic nie mogę im zarzucić.Ostre i mocne .

Drugie to wierna kopia kotwic znanych na forum pod nazwą "Tymonówki" ,w trochę jaśniejszej powłoce galwanicznej-tutaj drzemie duża moc.

Pozdrawiam Tomi B)

• Like 1

Też myślałem nad takimi ładnymi koszulkami. Jaka jest jakość nadruku i materiału?

Kamil, ja kupiłem je w tym sklepie :https://pl.aliexpress.com/item/4000352247372.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2f2a5c0f5fonAM

Materiał to taka poliestrowa, drobna siateczka.Nadruk wygląda solidnie,a jak długo wytrzyma czas pokaże.

Jest też taki myk z tym nadrukiem 3D. Naprawdę dobrze i wyraźnie wygląda z odległości  2metrów lub więcej. ;)

Z bliska całość się ...zlewa i widać pixele jak na powiększonym zdjęciu :wacko: .

Nie kombinuj z rozmiarami.Zmierz swoje gabaryty ,dodaj 2-4cm i z tabeli wybierz rozmiar im odpowiadający.

Ja wziąłem na próbę 3XL i 4XL i były za małe(obcisłe). Teraz zamówiłem 5XL.

Pozdrawiam Tomi B)

Edytowane przez tomi101

Wiem, że to kwestia gustu ale te koszulki są absolutnie "wyjątkowe" :D

no jak na pomoście staniesz w takiej  to kaczki głowy spuszczają z szacunku... tylko nie połowisz bo żyłka z zazdrości strzela na węzłach

Edytowane przez PLnK
  • Like 3

Ktoś będzie zamawiał któreś z tych kotwic?Był bym zainteresowany.

no niby tak ale jeszcze nigdy nie zamawialem nic na ali i nie bardzo ogarniam 

Aaaa ok. To wyjaśnia punkt.

Jak nie znajdziesz pomysłu, to napisz do mnie priva kupię ci to i wyślę do Ciebie a rozliczymy się przelewem.

Zakupy jak na Allegro, dosyć intuicyjne. Strona po polsku to https://best.aliexpress.com/?lan=pl

• Like 3