Norbas7 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Środek pływający? ...A deeper to nie echosonda? I łajby nie potrzebuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Może jest ktoś na forum kto ma, i używał ten młynek,proszę o opinię.rozkręcałeś już jakiś? bo mój zakup (też polecany tu na forum) okazał się bublem, kręciołek chodził spoko tylko od czasu do cz\asu jakieś dziwne spowolnienie się pojawiało jakby w danym momencie coś lekko hamowało, kosztował mało więc od razu go rozkręciłem i dopiero mi się oczy otworzyły jak zobaczyłem materiał z którego były odlewane elementy (zębatki miały jeszcze odlewy na krawędziach to chyba było powodem tego hamowania, stwierdziłem "a o tam pobawie się i wypiłuję detale"... i tu bańka prysła bo ząbki się posypały jak plastik. Nie moge teraz ogarnąć modelu ale dla ciekawskich jutro mogę poszukać pudełka, cały był metalowy, ładny wygląd i to przełożenie 7.1, szpula alu itd, zero luzu praktrycznie a tu taki zonk Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez PLnK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 ... jednem słowem "gliniane zębatki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Znam ten material. Bardzo popularny w Chinach do mocnych odlewòw. GÓWNOLIT sie nazywa Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Znam ten material. Bardzo popularny w Chinach do mocnych odlewòw. GÓWNOLIT sie nazywa Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalkapasuje idealnie z zewnątrz na prawdę fajna konstrukcja edit:przypomniałem sobie Deukio (115zł) Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez PLnK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 rozkręcałeś już jakiś? bo mój zakup (też polecany tu na forum) okazał się bublem, kręciołek chodził spoko tylko od czasu do cz\asu jakieś dziwne spowolnienie się pojawiało jakby w danym momencie coś lekko hamowało, kosztował mało więc od razu go rozkręciłem i dopiero mi się oczy otworzyły jak zobaczyłem materiał z którego były odlewane elementy (zębatki miały jeszcze odlewy na krawędziach to chyba było powodem tego hamowania, stwierdziłem "a o tam pobawie się i wypiłuję detale"... i tu bańka prysła bo ząbki się posypały jak plastik. Nie moge teraz ogarnąć modelu ale dla ciekawskich jutro mogę poszukać pudełka, cały był metalowy, ładny wygląd i to przełożenie 7.1, szpula alu itd, zero luzu praktrycznie a tu taki zonkNie rozkręcałem.W poście wyżej podałem link do prezentacji tego młynka.To samo jest w KastKing Sharky III ta sama przekładnia tylko cały jest plastykowy.link - https://www.youtube.com/watch?v=dD6zv3J5N5Q Kodiak 4000 budowa i recenzja dla tych którym nie chce się szukać. https://jeanpaulcharles.wordpress.com/2017/01/07/le-moulinet-kastking-kodiak-4000/ Chrome tłumaczy (prawy przycisk myszy) Mam też KastKing Sharky 3 Baitfeeder 3000 katowany będzie trzeci sezon z feederem z koszykami od 30-50g,do tej pory praca płynna ,nie zauważyłem że się zmęczył.Nawet jeżeli się coś spier.....to nie będę płakał, bo cenę zapłaciłem taką jak u nas za bazarowe kołowrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 ... jednem słowem "gliniane zębatki" Jeżeli kupiłeś na Ali młynek z 12 - łożyskami za 60pln z przesyłką to- łożysk może być 3 a przekładnia z gównolituSą na forum koledzy co zakupili na Ali młynki i wyrażają się o nich pochlebnie (cena - jakość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 KastKing Sharky 3 model 2000.Ja uważam że młynek z taką przekładnią ma bardzo dużą moc(może się mylę),tak duże przekładnie mają kołowrotki feederowe i to nie wszystkie.Podejrzewam że oklepany mocny Zauber 4000 będzie miał nie większe koło przekładni jak 28-30mmCzyli większa przekładnia 32mm na korzyść KastKing Sharky 3 model 2000 za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) to co pokazujesz na zdjeciach to moim zdaniem sharky II a nie IIIwersja III jest czarno złota i cała z metalu a jednak na aliexpresie pokazuja sharky III grafitowy i czerwony masakraw innym zródle znalazłem ze jest to model cały z metalu i czarnozłowyzreszta bardzo chwalony Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 III ma dwie wersje. Gold jest droższa Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Coś nie mogę teraz namierzy tej wersji Gold... Możesz podrzucić link? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Coś nie mogę teraz namierzy tej wersji Gold... Możesz podrzucić link? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalkahttps://lulany.pl/kastking-sharky-iii-zloto-5-2-1-przelozenie-pelny-metalowy-kolowrotek-18kg-max-przeciagnij-power-kolowrotek-dla-bass-pike-fishing/tylko takie coś wykopałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Wolę z AliExpress jednak. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Coś nie mogę teraz namierzy tej wersji Gold... Możesz podrzucić link? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaNie produkują,gdzieś wyczytałem że zastąpiony jest KodiakiemKodiak ma fajniejszą korbkę łamaną i knob,gold ma korbkę całą jak plastikowy KastKing Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez Pablo54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Rozumiem Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) https://lulany.pl/kastking-sharky-iii-zloto-5-2-1-przelozenie-pelny-metalowy-kolowrotek-18kg-max-przeciagnij-power-kolowrotek-dla-bass-pike-fishing/tylko takie coś wykopałemCeny-masakra,też pewnie ściąga z Chin,zarabia 150% na plecionkach.https://lulany.pl/?shop-name=kastking%20official%20store Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez Pablo54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Ceny-masakra,też pewnie ściąga z Chin,zarabia 150% na plecionkach.https://lulany.pl/?shop-name=kastking%20official%20storea tak wrzuciłem bo myslałem, że Tomaszowi chodzi bardziej o parametry i te niby urozmaicenia względem czerwonej wersji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Zalozylem spor 8 -04 ,odpisano mi tego samego dnia ,zrozumiałem z poniższego tekstu który wklejam poniże,j ze zakończyli spor bo sie nie dogadałem ze sprzedającym , teraz sie odwołałem od tej decyzji Cytuje ;Dispute Finished Zwrotu US $ 0.00Przypomnienie: You and the seller did not reach an agreement. The refund amount will be based on the previous solution.Odwołanie zostały podniesione, Jest przetwarzaneBadanie sporu AliExpress' Judgment Purchase Protection is running out, but package is still in transit Invalid AliExpress Processing the ProposalProposal: Zwrotu US $ 0.00 Co to znaczy bo juz sie gubie w tym ich sposobie rozpatrywania reklamacji ,urzadzenie nie dziala poprawnie napisalem im o tym i wyslalem zdjecie podgladowe w którym jest pokazana usterka a oni koncza spor ?Macie na to jakies racjonalne wytlumaczenie ,czy moze ja czegos nie kumam Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez Viking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 A co napisales we wniosku ? Wybrales refund czy zwrot i jaka kwote roszczenia wpisales. Jak ZERO to dostaniesz ZERO. Nawet jak ali uzna Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 napisalem im ze chce zwrot kasy ,ze jest uszkodzony,zalaczylem zdjecie z monitora gdzie wyswietla sie non stop temp jako -E4, wartość do zwrotu wpisałem taka co zaplacilem z wysylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 napisalem im ze chce zwrot kasy ,ze jest uszkodzony,zalaczylem zdjecie z monitora gdzie wyswietla sie non stop temp jako -E4, wartość do zwrotu wpisałem taka co zaplacilem z wysylkaPytalem o cos innego a nie co napisales w uzasadnieniu. Uzasadnienie to zupelnie odzielna sprawa i nie skupiajmy sie teraz na tym. Ja w uzasadnieniu pisze zwykle 1 max 2 zdania. Nigdy nie odmówiono mi zwrotu czesci lub calej kasy na aliexpress Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Pierwsze. W wypadku zaznaczenia refund only nie mozna chciec 100% zwrotu. W wypadku takim trzebacwycenic koszt naprawy. Jak chcesz zwrot 100% to w takim wypadku powinienes wpisac ze nie chcesz bo jest uszkodzony i wybrac return i odeslac towar. Co moze sie nie oplacac jak rzecz jest duza. Ale takie sa zasady aliexpres a tam oceniaja roboty a nie ludzie w pierwszej linii. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Czekaj na decyzje aliexpress . Jak bedzie niesatysfakcjonujaca to rob przez panel klienta kontakt z suportem. . I tam popros o kontakt z zywa osoba a nie z bootem Eva. Wczesniej przygotuj sobie na boku uzasadnienie po angielsju zeby tylko wkleic . Pros o zwrot czesci kwoty. Wycen naprawe bo inaczej mozesz nic nie dostac lub zaproponuj odeslanie. Koszty odeslania sa po Twojej stronie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) refund only - i wpisana pełna kwota z wysyłką ,było jedno zdanie -Miernik nie działa, źle pokazuje temperaturę . Ile teraz mam czekac na odpowiedz ? Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Viking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Ja Kodiaka nie zamieniłbym na Fuego LT jeżeli ten młynek można zaliczyć do najniższej półki Daiwy.Nie chcę nikogo namawiać,ale jak wkręciłem korbę w Kodiaku ,zakręciłem, posprawdzałem luzy to mi oczy wyszły jak kaczorowi Donaldowi.Nooo bomba ,nie jest to plastikowa zabawka, czuje się moc ( przekładnia 32mm, zęby 3,5mm)jak do feedera, można śmiało gonić z 40g przynętą.Modele 3000,4000,5000, mają tą samą przekładnie,różnią się wielkością rotora.Możesz wrzucić fotkę jak nawija linkę na szpuli? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi