Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź ;)

Mam 5000H, korpus jest ten sam co w 4000.

Po sezonie łowienia w morzu ze skał i używaniu przynęt 30-60 gramów nie widzę żadnych negatywnych objawów zużycia.

Wysłane z mojego Mi Note 10 Pro przy użyciu Tapatalka

Jednak mam jeszcze jedno pytanie. Jaka jest pojemność szpuli w rozmiarze 5000? Nie mogę dojść do ładu i składu w tych ich opisach.

Dzięki za odpowiedź ;)

Mam 5000H, korpus jest ten sam co w 4000.

Po sezonie łowienia w morzu ze skał i używaniu przynęt 30-60 gramów nie widzę żadnych negatywnych objawów zużycia.

Jaki polecicie niedrogi kołowrotek spinningowy na szczupaka i okonia?

To samo pytanie w kierunku odległościówki.

Mile widziane z dwoma szpulami w komplecie.

Budżet powiedzmy okolice 100zł sztuka.

Dowolny jaki wybierzesz. Wszystkie mają podobną jakość i trwałość.

Jako że pragnąc się doszkolić i mieć porównanie a wraz z nim argumenty do wszczynania merytorycznych awantur na Jerkbaicie ???? zakupiłem ostatnio najdroższe w moim życiu nakrycie głowy oraz japoński wobler twitchingowy na szczupaki.

Czy ktoś wie czy są na Ali podróby OSP Rudra 130? Byłbym wdzięczny, sam nie potrafię namierzyć.

• Like 2

witam

ktos moze powiedziec cos zlego czy dobrego o kolowrotkach kastking?

Wpisz na YT. KastKing (model) i się dowiesz.(proponuję KastKing Sharky III,lub Kodiak ) - YT- budowa,recenzja .

Wcześniej tu,pisałem o KastKing  Kodiak jeszcze wczoraj ten model (3000) można było kupić w promocji za ok ponad 116pln ,dzisiaj ponad 200.

post-64945-0-91109500-1587641007_thumb.jpg

Czy ktoś wie czy są na Ali podróby OSP Rudra 130? Byłbym wdzięczny, sam nie potrafię namierzyć.

Patrzyłeś w Bearking?

Sporo rosyjskojęzycznych filmów na YT było w ub. roku o kopiach Rudra 130 z tego sklepu. Nie wiem czy to tego szukasz?

https://a.aliexpress.com/_dXa2t7u

Edytowane przez Maraky
  • Like 1

Co radzicie zrobić w poniższej sytuacji?

Złożyłem zamówienie na Ali z wysyłką z Polski. Dostałem nr śledzenia na paczkę InPost. Sprawdziłem status przesyłki i okazuje się, że została doręczona. Jestem obecnie przez cały tydzień w domu i żadnej paczki nie przyjmowałem. Zadzwoniłem do InPost i okazało się, że paczka z tym nr została dostarczona na zupełnie inny adres i do innej osoby. Napisałem o tym fakcie sprzedawcy i poprosiłem o przesłanie poprawnego numeru. Od trzech dni cisza. Czy powinienem zakładać już spór czy czekać? Niby jeszcze mam 20 dni ochrony.

Na początku mojej przygody z Alie zdażyła się sytuacja, że paczki nie otrzymałem a na stronie widniała informacja o dostarczeniu. Nie wiem jak to się stało ale listonosz dostarczył paczki na inny adres pomimo tego, że były poprawnie zaadresowane do mnie. Osoby, które otrzymały moje paczki dzwoniły do mnie i odebrałem zgubę...

Edytowane przez 19john92

witam

ktos moze powiedziec cos zlego czy dobrego o kolowrotkach kastking?

Sharky II 5000 i 6000 w sumie trzy sztuki teraz będzie trzeci sezon w ciężkim trollu za sumem i w łowieniu wertykalnym  z ciężkimi  z clonk teaserem. Za te pieniądze rewelacja.