mlgi Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Taką odpowiedź szanuję. Ostatnio miałem parę egzemplarzy w dłoni, te kupione na Ali i te kupione w skandynawskich sklepach stacjonarnych. Rozkminiałem różnicę napisu " Made In " Te ze sklepów " niektóre " miały " Made In Japan " zaś inne " Made in Thailand ". Różnicy wizualnej nie widać, w pracy też więc postanowiłem dowiedzieć się od kolegi który serwisuje multiki codziennie jak to wygląda w jego oczach, czy te Thailand - Japan różnią się częściami " zamienniki " czy też nie.Nie różnią się kompletnie niczym.Wszystko jest takie same, dlatego postanowiłem zamówić z Ali. Może komuś to pomoże w zdecydowaniu gdzie kupić i ile wydać na ten sam sprzęt. T/Żadna Tatula nie ma prawa mieć napisu Made in Japan (chociaż nie jestem pewien egzemplarzy zamawianych w SLP Works), musiałeś albo pomylić multiplikatory albo to właśnie była podróbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Na 100% była to tatula. Z tego co ja wiem, to właśnie Japońska wersja jest wersją oryginalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Cześć wszystkim. Dumam nad budżetowym trawelkiem / teleskopem, 2m i cw do 10g. Może ktoś coś z Azji ściągnął i mógłby polecić? Tani badylek o przyzwoitej jakości, do wożenia w samochodzie / wsadzenia w plecak na tzw. wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Używał ktoś takich jerków z ali? https://pl.aliexpress.com/item/4000717603161.html?spm=a2g0o.cart.0.0.1c203c00KyGjNu&mp=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Mam jednego 12 cm. Wykonanie i malowanie na wysokim poziomie. Super kotwice. Jednak nie przetestowałem go jeszcze dobrze, ponieważ w tym sezonie łowiłem jak na razie płytko (1-1.5 m) a ten jerk jest ciężki i szybko tonie, myślę, że będzie dobry na wodę 3-4 m. Praca wydaje się ok, podobna do Bustera - ucieczki i mocne odchyły na boki. Tutaj film jako gość na nie łowi Edytowane 17 Maja 2020 przez Grzegorz B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Mam jednego 12 cm. Wykonanie i malowanie na wysokim poziomie. Super kotwice. Jednak nie przetestowałem go jeszcze dobrze, ponieważ w tym sezonie łowiłem jak na razie płytko (1-1.5 m) a ten jerk jest ciężki i szybko tonie, myślę, że będzie dobry na wodę 3-4 m. Praca wydaje się ok, podobna do Bustera - ucieczki i mocne odchyły na boki. Tutaj film jako gość na nie łowiDzięki wezmę sobie może ze dwie sztuki do sprawdzenia. Tych jerkow cena w porównaniu do oryginałów to 20% ceny. Nie ma płaczu przy urwaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Mam inne z tego sklepu i są bardzo OK. Bierz śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Mam inne z tego sklepu i są bardzo OK. Bierz śmiało.Mam i wykonanie ok. Nie bierz tylko 9 cm bo sa male. Minus duzy ze sa plastikowe i to czuc Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Na sklepie wys darmowa a jak dodam do koszyka choś jednego dżera to wys ponad 10 PLN za każdegoo co kaman? też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 niektóre modele od nich można kupowac po 2 sztukiMoja rada taka kupuj po sztuce wusla ci paczką po 1 sztuce ale zeby nie było tak wesoło to z tego co pamietam te wieksze niektóre maja wysyłkę gratis na stronie i już płatna jak towar jest w koszyku nie zaleznie od ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 To prawda u mnie to samo. Dorzuciłem kilka modeli i mi wskoczyła wysyłka ponad 30 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Też tak mam ale jak kupowałem tam jesienią to z wysyłką free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Najgorsze ze koszt wysyłki się nie sumuje, tylko za każdą rzecz osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Panowie. To nie allegro. Najlepiej kupowac po sztuce na alliexpres chyba ze sprzedawca daje znaczace znizki przy wiekszych zakupach Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Odnośnie kosztów wysyłki tych jerków, na facebooku ktoś napisał:"Po dodaniu do koszyka i kliknięciu kup nie należy płacić. Trzeba napisać do sprzedawcy, że w Twoim zamówieniu nr ID...... naliczył się automatycznie koszt przesyłki i że prosisz o jak odliczenie od kwoty zamówienia. Po odliczeniu płacisz za towar." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Nie jestem przekonany ze to tak dziala bo idzie zwyklym listem wiem male przedmioty wchodza w gre tylko Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) https://a.aliexpress.com/_BfhFT2Zz Tutaj też są ładne te jerki i wysyła za 0. Tylko ciekawe czy też dobrze pracują. Przy rozmiarze 115 mm waga jest bardziej zbliżona do jerk buster'a II Edytowane 18 Maja 2020 przez Nales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Jerka 115 mm od tego sprzedawcy też mam Jednak nie mogę polecić, pracuje jakoś dziwnie, przy mocniejszym szarpnięciu potrafi się obrócić wokół własnej osi. Z tego powodu będę dociążał go na środkowej kotwic i się zobaczy... Swoją drogą wglądają identycznie jak Mikado Plate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Pewnie z tej samej formy wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Tu filmik jak pracuje Mikado Plate. Jak dla mnie, słabo to wygląda. Tak samo pracuje ten chińczyk. Natomiast zachęcająco wygląda praca tego drugiego jerka Mikado.Ciekawe jaką opinię mają szczupaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 https://pl.aliexpress.com/item/32971235831.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.49855c0f42V08n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Panie 10 minut jeden węzeł? Ja zostanę przy daiwe sokku... Kilka sekund i przypon zawiązany. A cena podobne Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Daj Tomek namiar na tą daiwe jak sie sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Daj Tomek namiar na tą daiwe jak sie sprawdza.https://allegro.pl/oferta/przyrzad-do-wiazania-daiwa-sokkou-8519606791?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 (edytowane) Robię to zwykłym szydełkiem do dziania koronek.https://allegro.pl/oferta/szydelka-plastikowe-5-8691619423?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Acategory&bi_c=ZmFhZGYwMjEtNTgwMS00ZGRjLWIxYWUtZWFmYjg3ZTJmYTA1AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=80714f3d-0766-4b4b-bfe1-13f701f37a97 Edytowane 20 Maja 2020 przez szczupak1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi