Salmon63 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nie wiem jak otworzyć spór. Do tej pory wszystkie paczki przychodziły. Kwota niezbyt dużą, raptem 3 dyski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) Nie wiem jak otworzyć spór. Do tej pory wszystkie paczki przychodziły.Kwota niezbyt dużą, raptem 3 dyszki Mnie to pomogło do otwarcia sporów. http://aliholik.pl/jak-otworzyc-spor-na-aliexpress/ Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez Lord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Ma ktoś ten podbierak i użytkuje od dłuższego czasu? Chodzi mi o system rozkładania. Działa to? Ta się to rozłożyć jedną ręką takim jakby "rozmachem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Mnie to pomogło do otwarcia sporów. http://aliholik.pl/jak-otworzyc-spor-na-aliexpress/Ale problem kiedy termin zostal przegapiony. Drugi ostatnio wystepujacy czesto problem tracking podany przez sprzedajacego jest do nie Twojej przesylki. Aliexpres nie wnika tylko uwala spor na korzysc sprzedajacego pomimo ze to ktos inny gdzie indziej paczke odebral Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Jedną ręką go nie rozłożysz. Żeby go rozłożyć musisz wcisnąć metalowy bolec, który jest na sprężynie a potem przesunąć uchwyt. Z racji tego że siatka jest gumowa, jest trochę ciężki. Ma ktoś ten podbierak i użytkuje od dłuższego czasu? Chodzi mi o system rozkładania. Działa to? Ta się to rozłożyć jedną ręką takim jakby "rozmachem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Mi aku do echo nie przyszedł i kasę oddali. Założyłem spór. Teraz czekam na drugi. Od innego sprzedawcy. Za 10 dni mija ostateczny termin. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Mi aku do echo nie przyszedł i kasę oddali. Założyłem spór. Teraz czekam na drugi. Od innego sprzedawcy. Za 10 dni mija ostateczny termin. Zobaczymy.Jaki kupiłeś? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Miał ktoś ,ze przesyłka nie dotarła, a pokazuje ,że "Zamówienie zakończone"I co dalej zrobić z tym faktem.mialem taki walek z 4 razy. 1szy raz bylem na urlopie na ponad miesiac i nei mialem internetu - jak wrocilem to bylo, ze "zamowienie zakonczone" - wnioslem dispute, ale zas bylem na kilka dni na rybach czy cos i uj bombki strzelil - 30-40 euro psu w zad.2gi i 3ci raz sprzedawca prosil by wycofac dyspute - nic nie zrobilem kase oddali.4ty raz zamowilem cos co mialo miec gwint 1/2calax20tpi (najszerzej znany jest 1/2 x 28tpi. Przyszedl 28tpi. Wystapilem z dispute i na dzien dobry mnie ali zlal moczem twierdzac, ze nie mam powodu do zwrotu kasy mimo, ze towar inny niz zamowilem!!!! po kilkunastu dniach wysylania fotek sprzedawcy PODOBNO wysle mi nowy towar, ale hgw. pozatym sporo rzeczy nie ma cech z opisu (np 5 w pacze zamiast 6, gumy notorycznie tonace mimo opisy, ze plywajace etc etc. - czasami tez wcale nie jest taniej jak w irlandii - coraz czesciej kupuje tylko zupelne glupoty/tani badziew) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 UWAGA !ostatnio sklepy i sprzedawcy droższych rzeczy stosują trick na błedny trackingpodają w zamówieniu tracking do wysłanej paczki i nagle sie okazuje że towar odebrany zamówienei zamkniete ... Tylko Ty nie dostałeś zamówionego towaruAlliexpres Cie zlewa bo tracking jest iu zamówienei dostarczone przez kuriera (droższe towary)co z tego że tracking wskazuje odbiór np w Niemczech lub w zupełnie innej miejscowości w PL reklamowanie jest długie, żmudne i uciążliwe i czesto konczy sie strata kasy bo aliexpres nie przyznaje Ci racji mimo ze adres na zamówieniu inny niz dostawyto coraz popularniejszy trick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zakupy od kwietnia, osiem sporów na niedostarczone zakupy osiem uznanych, osiem stu procentowych zwrotów, mimo ze aplikacja w telefonie pokazywała że zakupy zostało dostarczone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 poczytaj w necie historie np o hulajnogach z aliexpress po 1000 zł /sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 UWAGA !ostatnio sklepy i sprzedawcy droższych rzeczy stosują trick na błedny trackingpodają w zamówieniu tracking do wysłanej paczki i nagle sie okazuje że towar odebrany zamówienei zamkniete ... Tylko Ty nie dostałeś zamówionego towaruAlliexpres Cie zlewa bo tracking jest iu zamówienei dostarczone przez kuriera (droższe towary)co z tego że tracking wskazuje odbiór np w Niemczech lub w zupełnie innej miejscowości w PL reklamowanie jest długie, żmudne i uciążliwe i czesto konczy sie strata kasy bo aliexpres nie przyznaje Ci racji mimo ze adres na zamówieniu inny niz dostawyto coraz popularniejszy trickBzdura! Jedno zdanie, że miejsce gdzie odebrano przesyłkę nie jest zgodne z moim adresem i screen trackingu. Niekiedy sprzedawca od razu potwierdzał zasadność mojego roszczenia, niekiedy czekało te kilka dni na wejście Aliexpress. Ale zawsze pełen zwrot. Nie wiem dlaczego ci Chińczycy tak cię koniecznie chcą oszukać? Może czytają twoje posty? [emoji848][emoji41] Wysłane z mojego Mi Note 10 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 poczytaj w necie historie np o hulajnogach z aliexpress po 1000 zł /sztukeW necie ludzie głupoty wypisują (podobnie jak i tu [emoji6]). Historia spiskowa trzyma się kupy do czasu jak nie wrzucą screena ze swojego sporu. Wtedy widać jakie błędy robią, spór zostaje odrzucony zgodnie z regulaminem, ci nie umieją czytać ze zrozumieniem i wylewają żale po internecie. Taka prawda. Wysłane z mojego Mi Note 10 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Bzdura!Jedno zdanie, że miejsce gdzie odebrano przesyłkę nie jest zgodne z moim adresem i screen trackingu.Niekiedy sprzedawca od razu potwierdzał zasadność mojego roszczenia, niekiedy czekało te kilka dni na wejście Aliexpress.Ale zawsze pełen zwrot. Nie wiem dlaczego ci Chińczycy tak cię koniecznie chcą oszukać?Może czytają twoje posty? [emoji848][emoji41] Wysłane z mojego Mi Note 10 Pro przy użyciu TapatalkaMNIE CHCA OSZUKAC ? a gdzie ja to napisałem ? co Ty za kocoboły piszesz o teoriach spiskowych ??!!! jak na razie straciłem moze pare złotych na jakiejs nie upilnowanej przesyłce a moze nie .. trudno powiedziec Natomiast wielu ludzi czytajac opisy jak to pieknie i łatwo kupowac w Chinach i jakie jest pełne zabezpieczenie jest kupują pod wrazeniem takich wpisów i potem pisza tu ze Towar nie dotarł i zwrotu nie ma i co oni mają zrobic bo wszyscy dostaja paczki a ich zaginęła . Nie bądzmy tacy bezkrytyczni i takie wpisy nei pomoagaja ze ja dostałem zwrot i zawsze mi zwrócili co do Twojego wpisu : "Jedno zdanie, że miejsce gdzie odebrano przesyłkę nie jest zgodne z moim adresem i screen trackingu."sądzisz ze wszystkie roszczenia na aliexpres rozstrzygają żywi ludzie a nie sztuczna inteligencja ... hehe... to się mylisz i to bardzo . Może 10 % wpisów gdzie automat nie ogarnia czyta człowiek a moze juz mniej .zeby dobic sie obecnie do suportu a nei rozmawiac z robotem trzeba naprawde spooro czasu i cierpliwości jesli Twoja reklamacja na pierwszej linii nie została uznana. nie życze CI takiego przypadku ale moze kiedys sie przekonasz natomiast akurat przypadek błędnym tackingiem dotknął mojego kolegi ( towar wart 200 zł) wiec wiem ile kłopotu było z dobiciem się do człowieka i ile było odrzuconych reklamacji pomimo że w trackingu dostarczenie było inne niż adres na jaki miało przyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Polecicie sprawdzone okulary przeciwsłoneczne ,trwale,dobrej jakości do wędkowania, ew. jazdy autem ,czy w ogóle warto tam kupować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 No cóż. Na Alli jak i na naszym Allegro są sprzedawcy i SPRZEDAWCY. Zwykle jest różnica w cenie, jest specjalistyczny asortyment i sklep a nie mydło i powidło lub okazjonalne popularne towary. Są wysyłki z magazynów w EU... Jeden raz zdarzyło mi się błędny tracking. Pokazał odebrana gdzieś za granicą paczkę. Jeden kontakt ze sprzedającym, dostałem nowy numer. Po wpisaniu go pokazało mi paczkę już u nas w Komornikach i za dwa dni była u mnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Ja nie mówie że na ali sa same wałki bo to nie prawda ale co jakiś czas widzę wysyp informacji o jakimś sposobie naciagania klientów który robi się bardziej powszechny i na który nadziali się kupującya na aliexpress jeszcze automaty rozpatrujące informacje nie zostały dostosowane do takiego typu reklamacji i rozpatrują negatywnie. Dlatego nie mozna pisac kupuj i się nie obawiaj ja zawsze dostaje towar a jak nie dostaje to prosta reklamacja załatwia sprawęBo tak nie jest i czasami jednak kłopot występuje l ktoś kto kupuje 1-2 razy w roku i nie ma obycia w Aliexpres naprawdę ma kłopot kiedy mu coś nie dotrze zwłaszcza coś droższego.i co ?? ... ten co pisze mnie zawsze dociera powie stary to ja ci zwrócę bo Ci głupot naopowiadałem ... no nie .. on napisze napewno sie nie znasz i nie umiesz reklamowac a wogóle nie umiesz kupowac bo mnie się to nie zdarzyło, bo on zawsze dostaje swoje paczki. albo jeszcze lepiej zupełnie taka osoba sie wtedy nie odzywa ... kamień w wode .normalnie wczesniej był kolega do rany przyłóż Róznica taka że jak kupujesz drut do robienia blaszek , oczy 3d do rybek , okleinę albo kotwiczki za 50 -60 zł albo paczke gum to masz zwykle na to wywalone a Chinczyk Ci to przysle albo odda kase bo on sprzedaje duzo i to drobna kwota a on na tym zarabia 50%. ja masz zakup za 250 -300 $ i Ci nie przyjdzie to masz kłopot a Chinczyk z duuuzo mniejsza chęcią odda Ci taka kase i zupełnie nioe rozumie Twojego problemuProsty przykład - odwołaj reklamację a ja Ci przysle na 100% - czy CI co pisza ze zawsze załątwiali reklamację ida na to ? i dostali paczkę z Towarem obiecaną za odwołanie reklamacji ... NIE oni wiedzą ze to Wałek i obstaja przy reklamacji aliexpress a potem pisza że wszyscy chca Cie oszukac i to jakiś spisek .. wiec niech mi nikt nie mówi że zakupy sa 100% bezpieczne i Aliexpres 100% reklamacji rozpatruje na korzyść kupującego zwłaszcza ze reklamacje rozpatrują automaty na podstawi algorytmu a Ty reklamując własnie dlatego odpowiadasz na pytania z formatki a nie odpisujesz swój problem faktyczny a przyczyna jest prosta bo człowiek tego nie czyta i często formatki nie mają nic wspólnego ze stanem faktycznym. Twojej reklamacji prosty przykładMacie tam np paczka nie dotarła ? ... nie jest tracking problem pomimo że Chinczyk nigdy nie wysłał paczkialbo:link prowadzi do innej przesyłki ... nie mojej ? - macie taki punkt w rekalacji a sróbujcie zareklamowac kasa ze zwrotu nie dotarła... jeszcze z rok temu można było sie dogadac z człowiekiem. teraz eva Ci odpowiada że przecież Twoje zamóienei ma status w trakcie i musisz poczekac jeszcze 2-3 tyg pomimo że czekasz juz 2 miesiace na kase a ona pomimo pozytywnei rozpatrzonej reklamacji nie wraca na Twoją karte czy konto ( z autopsji: po 3 miesiącach od czasu decyzji o zwrocie z Aliexpress kasa wróciła mi na karte) nie ma !!! Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Lepiej nie wchodź do drewnianego kościoła bo Ci cegła na łeb spadnie. Strasznego pecha masz w życiu... Kilkadziesiąt zakupów na koncie, jak na razie odpukać zero problemów... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka P.S. Przy droższych zakupach, sprawdzać opinie, ile lat działa sklep itp... Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez zeralda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Polecicie sprawdzone okulary przeciwsłoneczne ,trwale,dobrej jakości do wędkowania, ew. jazdy autem ,czy w ogóle warto tam kupować ?Polecam te w kolorze szkieł Dark yellow. Używam od kilku lat, niedługo będę zamawiał drugie. Bardzo dobrze sprawdzają się przy silnym nasłonecznieniu, zarówno latem jak i zimą. Używam głównie do jazdy samochodem i wędkowania. Porównywałem widzenie z drogimi okularami od optyka i nie dostrzegłem sensu przepłacania. Dla mnie dodatkową zaletą jest dostępność w zwiększonym rozmiarze, na duży baniak. Aha, obecna cena wydaje się wysoka, zwykle dostępne są za ok 40 zł. Przy okazji, wczoraj dotarły do mnie jerki od cf lure. To moje drugie zamówienie, sprawdziły się. Piękna kolorystyka, duży wybór, kapitalne kotwice i kółka. Do tego są tanie i łowne - czego chcieć więcej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Nikt nie twierdzi że jest w 100% bezpieczne. Podobnie jak nie jest w 100% bezpieczne nasze Allegro. Też jest masa wałków opisywanych po wszystkich portalach, nawet tutaj. Problemem też i dla nich są nasze krajowe cwaniaczki wykorzystujące przedtem system reklamacji. Była masa postów po róznych portalach, w tym FB o tym "jak wydymać chińczyka", czyli zamówić bez trackingu, odebrać towar, założyć spór i z automatu odzyskać kasę... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 MNIE CHCA OSZUKAC ? a gdzie ja to napisałem ? co Ty za kocoboły piszesz o teoriach spiskowych ??!!! jak na razie straciłem moze pare złotych na jakiejs nie upilnowanej przesyłce a moze nie .. trudno powiedziec Natomiast wielu ludzi czytajac opisy jak to pieknie i łatwo kupowac w Chinach i jakie jest pełne zabezpieczenie jest kupują pod wrazeniem takich wpisów i potem pisza tu ze Towar nie dotarł i zwrotu nie ma i co oni mają zrobic bo wszyscy dostaja paczki a ich zaginęła . Nie bądzmy tacy bezkrytyczni i takie wpisy nei pomoagaja ze ja dostałem zwrot i zawsze mi zwrócili co do Twojego wpisu : "Jedno zdanie, że miejsce gdzie odebrano przesyłkę nie jest zgodne z moim adresem i screen trackingu."sądzisz ze wszystkie roszczenia na aliexpres rozstrzygają żywi ludzie a nie sztuczna inteligencja ... hehe... to się mylisz i to bardzo . Może 10 % wpisów gdzie automat nie ogarnia czyta człowiek a moze juz mniej .zeby dobic sie obecnie do suportu a nei rozmawiac z robotem trzeba naprawde spooro czasu i cierpliwości jesli Twoja reklamacja na pierwszej linii nie została uznana. nie życze CI takiego przypadku ale moze kiedys sie przekonasz natomiast akurat przypadek błędnym tackingiem dotknął mojego kolegi ( towar wart 200 zł) wiec wiem ile kłopotu było z dobiciem się do człowieka i ile było odrzuconych reklamacji pomimo że w trackingu dostarczenie było inne niż adres na jaki miało przyjść.Hmm... moja wypowiedź odnosiła się do postu, który w cytacie przytoczyłem. Z treści wnoszę, że miałeś wiele nieprzyjemnych sytuacji, gdy nie otrzymałeś towaru oraz zwrotu kasu za ten towar. Ale skoro twierdzisz, że nic takiego nie napisałeś... [emoji848] Nie mam wiedzy, czy Aliexpress ma zeskanowaną inteligencję każdego sprzedawcy i zapisaną w algorytmie. Wiem, że do roszczenia w sporze ma prawo przedstawić swoje stanowisko sprzedawca. Brak odpowiedzi z jego strony, wg regulaminu oznacza akceptację roszczenia kupującego. Myślałem, że to żywy Chińczyk mi odpowiada proponując jakieś machlojki ze zwrotem przez paypal czy inne gruszki na wierzbie. [emoji6] No coż, widocznie mamy różne doświadczenia z zakupami na chińskiej platformie. Sam jestem, z perspektywy moich doświadczeń, bardzo zadowolony z oferty i obsługi Aliexpress. Więcej straciłem na forumowej giełdzie wyrolowany przez jakiegoś polaczka. [emoji41] Wysłane z mojego Mi Note 10 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Mogę tylko dodać, że kilkaset zakupów na alli, w sumie ponad 10 000PLN i zero problemów. Zaoszczędzone drugie jak i nie trzecie tyle. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Kiedyś przyjdzie ten pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Hmm... moja wypowiedź odnosiła się do postu, który w cytacie przytoczyłem. Z treści wnoszę, że miałeś wiele nieprzyjemnych sytuacji, gdy nie otrzymałeś towaru oraz zwrotu kasu za ten towar.Ale skoro twierdzisz, że nic takiego nie napisałeś... [emoji848] Nie mam wiedzy, czy Aliexpress ma zeskanowaną inteligencję każdego sprzedawcy i zapisaną w algorytmie.Wiem, że do roszczenia w sporze ma prawo przedstawić swoje stanowisko sprzedawca. Brak odpowiedzi z jego strony, wg regulaminu oznacza akceptację roszczenia kupującego.Myślałem, że to żywy Chińczyk mi odpowiada proponując jakieś machlojki ze zwrotem przez paypal czy inne gruszki na wierzbie. [emoji6] No coż, widocznie mamy różne doświadczenia z zakupami na chińskiej platformie.Sam jestem, z perspektywy moich doświadczeń, bardzo zadowolony z oferty i obsługi Aliexpress.Więcej straciłem na forumowej giełdzie wyrolowany przez jakiegoś polaczka. [emoji41] Wysłane z mojego Mi Note 10 Pro przy użyciu Tapatalka jesli odpowiada Ci sprzedawca to Chińczyk ze sklepu i tu sa kombinacje jeśłi wypowiada sie alliexpres a Ty przedstawiasz swoje dowody że link nieprawidłowy to w pierwszej kolejnosci odpowiada sztuczna inteligencjai to jest 0/1sprzedawcy doskonale znają mechanizm i wymyślają sztuczki zeby go przechytrzyc jak z tymi linkami do wysyłki hulajnogi jest link/tracking . jest odebrane - To sprzedawca jest 1 a Ty zerojak na aliexpres właćza sie człowiek czyli tak naprawde piszesz do suportu i przedrzesz się przez Eve fo żywego człowieka to możesz coś tłumaczyc inaczej jest link jest traking m, odebrane Sprzedawca 1 a Ty zero Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Jak Ty w rozstrzyganiu sporów na aliexpres posługujesz się taką samą składnią i interpunkcją, jak tutaj to nie dziw się dla 'sztucznej inteligencji' zawsze jesteś 'zerem'. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi