Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety robie 3 rzeczy na raz w pracy. pisze z telefonu , tableta , terminala..itp. Wiec interpunkcja zero. Na alliexpress pisze sie po angielsku i interpunkcja malo potrzebna. Nie wiem czy po polsku sie da pisac reklamacje :)

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Rób jedno a porządnie. 

dziekuje za swiatłe porady :)

i nich Ci bozia w dzieciach ...  najlepiej trojaczki od razu ... albo lepiej

.... ale  nie zastosuje się doi porad

robie po swojemu zeby straczyło nie tylko na chleb i masło ale i na kilka bardziej extrawaganckich rzeczy

w ten sposób jak pół roku popracuje to na następne pół roku starcza i mam wolne :)

Kolego Grzegorzu B. Ja jeszcze żyję (a przynajmniej staram się) w normalnym, skalanym realnością świecie. Bazując na doświadczeniu życiowym, a do takich numerków przyzwyczaiły mnie wszystkie występujące u nas, znamienite sieci handlowe typu "mrówka" itd  :P  ;)  :D

Edytowane przez BOB
  • Like 1

Tutaj

A jeszcze wcześniej

Tak się składa, że zerkałem na ten model od dłuższego czasu. Przy wcześniejszych kursach dolara cena bardzo długo utrzymywała się na poziomie ~400 zł chwilowo tylko skacząc niżej, ale nigdy nie widziałem z obecną ceną.

A i amazon

Zatem gdzie ten wałek?

Edytowane przez Grzegorz B.

Jest przecież strona z historią cen, można sprawdzić wszystko. Każdy przedmiot zawsze dokładnie sprawdzam w porównywarce przedmiotów. Często gęsto różnice są spore tego samego przedmiotu w innych sklepach. Można też sprawdzić czy sklep jest godny zaufania. Teraz się opłaca kupować, zamiast 50$ zapłaciłem 40$ i zamiast 16$ dałem 12$ :)

Edytowane przez Astral