witeg Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Pewnie na tym się skończy. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Co to za dziwna kotwica? https://pl.aliexpress.com/item/1005001398462517.html? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Wziąłem jedno opakowanie na próbę. Kotwice pierwsza klas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Abstrahując od jakości kotwic, mnie nie przekonują te zewnętrze zadziory. Nie wiem czemu miałoby to służyć i jaką maja przewagę nad wewnętrznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Megabass często stosuje takie w swoich woblerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Abstrahując od jakości kotwic, mnie nie przekonują te zewnętrze zadziory. Nie wiem czemu miałoby to służyć i jaką maja przewagę nad wewnętrznymi.Jak VMC wypuściło kotwiczki Barbarian, tłumaczeniem było, że zewnętrzny grot nie będzie pomagał w rozcinaniu pyska rybie przy holu. Czy to ma sens nie wnikam. Nie wiem czy ma to zalety, ale wad chyba też nie ma. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Co to za dziwna kotwica? https://pl.aliexpress.com/item/1005001398462517.html?Polecam, najwiekszy rozmiar pewnie wcina leszcze na zimowisku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Jak VMC wypuściło kotwiczki Barbarian, tłumaczeniem było, że zewnętrzny grot nie będzie pomagał w rozcinaniu pyska rybie przy holu. Czy to ma sens nie wnikam. Nie wiem czy ma to zalety, ale wad chyba też nie ma. Czy będą bardziej chwytne od tradycyjnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Megabass często stosuje takie w swoich woblerachI do tego są diabelnie ostre, właśnie dlatego musiałem się zaopatrzyć w podbierak gumowany do pobierania okoni bo już nie raz było blisko aby taka kotwica utknęła w palcu :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Na Barbariany nie narzekam. Przynęty na trocie, zbroję nimi do dzisiaj. Jak dotąd nie zawodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Panowie taka sytuacja : Zamówiłem śrubę do silnika na Ali . Przyszedł mail ,że towar już jest w kraju . Dzień później przyszedł mail,że towar nie opłacony i dokończ transakcję . Teraz tego maila dostaję codziennie . Miał ktoś podobną sytuację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 pisz do supportu aliexpres lub do sprzedajacego w transakcji a ten mail to nie jest jakis fejkowy ??? zebys komus na konto wpłacił ? ja bym zignorował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Regularnie dostaje maile o roznych paczkach, ze niby "juz sa u ciebie w kraju" niektore nawet kilka tygodni pozniej dalej nie docieraja. Kilka sporow mi nie uznali niedawno i jeden z uznanych z 2 miesiace temu sporow nigdy nie zostal mi wyplacony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zhlos do suportu ze nie dostales kasy po wygranym sporze. Mnie pomogli. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Właśnie doszła do mnie Tatula 100 HSL zamówiona 02.11.2020.Niespodzianka była bardzo niemiła...Pani na poczcie zażyczyła sobie 115.90zł abym mógł dostać paczkę w swoje ręce. Okazało się, że samego cła jest 98 zł, a reszta to koszty fatygi celników.A podobno cło jest legendą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek8 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Ja zamowilem tatule 200 HL 27 listopada, doszla 14 grudnia, kurier zostawil paczke na poczcie, ale nie bylo dodatkowych opłat. Sam sprzet wydaje sie spoko, moj pierwszy multiplikator wiec nawet nie wiem do czego sie w nim przyczepić Pozdrawiam Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Ile taka zabawka Was wyniosła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Właśnie doszła do mnie Tatula 100 HSL zamówiona 02.11.2020.Niespodzianka była bardzo niemiła...Pani na poczcie zażyczyła sobie 115.90zł abym mógł dostać paczkę w swoje ręce. Okazało się, że samego cła jest 98 zł, a reszta to koszty fatygi celników.A podobno cło jest legendą A na jakiej podstawie wycenili Ci te opłaty?Skany przelewu, zamówienia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek8 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 W moim przypadku wyszla to kwota 406,43złTo znaczy.. mikołaj mi przyniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 A na jakiej podstawie wycenili Ci te opłaty?Skany przelewu, zamówienia?Życzą sobie, żeby im przedstawić screeny z aukcji. Kwotę i dane do wysyłki. Mi za szmelc za 249zł dowalili w sumie 72zł, także już kupiłbym dobry kołowrotek u nas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Wiem jak to się odbywa, chodzi mi o ten konkretny przypadek :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Właśnie sami sobie określili wartość. Po prostu dzisiaj zapukała Pani listonosz z awizem, aby stawić się na poczcie i uregulować należność 115.50 zł. Dostałem dokument z wyliczonymi kosztami ale nie ma w nim konkretów. Na paczce, w którymś liście przewozowym było wpisane 112,8 USD. Na dokumencie wyliczona wartość to 424 zł. W rzeczywistości, na aukcji był droższy o 2 dyszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Właśnie sami sobie określili wartość. Po prostu dzisiaj zapukała Pani listonosz z awizem, aby stawić się na poczcie i uregulować należność 115.50 zł. Dostałem dokument z wyliczonymi kosztami ale nie ma w nim konkretów. Na paczce, w którymś liście przewozowym było wpisane 112,8 USD. Na dokumencie wyliczona wartość to 424 zł. W rzeczywistości, na aukcji był droższy o 2 dyszki.A jaka wysylke brales ? ASS czy jakis kurier ? Powinni zglosic sie do Ciebie UC o okreslenie wartosci. Sprawa 2 zglosilbym spor chinczykowi bo jest nawet specjalny punkt clo do wyboru w powodach. Czesto po przeslaniu skanu oplaty celnej zeracaja te kwote lub czesc Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Loteria z tym cłem i VATem. Ja zamawiałem 11 listopada, przesyłka doręczona po dwóch tygodniach bez dodatkowych opłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Regularnie dostaje maile o roznych paczkach, ze niby "juz sa u ciebie w kraju" niektore nawet kilka tygodni pozniej dalej nie docieraja. Kilka sporow mi nie uznali niedawno i jeden z uznanych z 2 miesiace temu sporow nigdy nie zostal mi wyplacony.Miałem podobnie jak próbowałem rozpocząć spór było info że jest w kraju. Przed świętami o dziwo dotarła paczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi