Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem podobnie jak próbowałem rozpocząć spór było info że jest w kraju. Przed świętami o dziwo dotarła paczka.

Paczki nie ma w terminie trzeba twardo postepowac ze sporem i nie odpuszczac. Jak system nie powala zglosic dzis zglaszac kolejnego dnia do skutku

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Znacie kije Rock 'N' Roll ?

Np. takie https://m.pl.aliexpress.com/item/4000203272156.html?pid=808_0000_0131&spm=a2g0n.search-amp.list.4000203272156&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=PAGE_VIEW_IDCLIENT_ID(aefeMsite)NAV_TIMING(navigationStart)

Nada się to do twitcha ? Ewentualnie coś innego w podobnej długości na początek zabawy z tak krótkimi kijami ?

Znacie kije Rock 'N' Roll ?

Np. takie https://m.pl.aliexpress.com/item/4000203272156.html?pid=808_0000_0131&spm=a2g0n.search-amp.list.4000203272156&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=PAGE_VIEW_IDCLIENT_ID(aefeMsite)NAV_TIMING(navigationStart)

Nada się to do twitcha ? Ewentualnie coś innego w podobnej długości na początek zabawy z tak krótkimi kijami ?

Niewiele jest osób, które zna tylko kilka marek z Chin ... Napisz czego konkretnie szukasz, określ budżet i koledzy pomogą. Sam miałem kilka patyków z Chin. Jednego mam i leci do mnie kolejny.

Miałem i ja i to jest straszne dziadostwo, najgorszy element to ten uchwyt, rozkręcał się sam i ruszał się w nim kolowrotek, trzeba było ciągle dokręcać, pieniądze jak na chińszczyzne spore i wyrzucone w błoto.

Edytowane przez Mariusz1000

Jako powerbank pewnie da radę, jak do silnika może byc problem z BMS i max prądem. Poszukaj na YT recenzji, troche ich tam jest na temat akumulatorów z Ali. Rozbierają sprawdzają jakość polaczsn i faktyczne pojemności.

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Jako powerbank pewnie da radę, jak do silnika może byc problem z BMS i max prądem. Poszukaj na YT recenzji, troche ich tam jest na temat akumulatorów z Ali. Rozbierają sprawdzają jakość polaczsn i faktyczne pojemności.

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Nie wspomniałem, że o dziobówkę chodzi, przepraszam. Poszukam tych recenzji, słuszna uwaga, dzięki.

Witam

Prosiłbym o namiar na jakieś sprawdzone, ceramiczne łożyska pod szpulkę do Tatuli 103 SV.

wielkie dzięki

Michał

Jak się nie chcecie przejechać to polecam kotwice ftk.

czy to te?

https://pl.aliexpress.com/item/4000366857545.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.607e6596csl4N8&algo_pvid=a77e88ba-f1f2-432a-bcc2-28ead6a9d176&algo_expid=a77e88ba-f1f2-432a-bcc2-28ead6a9d176-2&btsid=0bb0623f16096891827648049e4cdd&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Edytowane przez drChlubicz

Tak, mam go od 2 tygodni. Niestety to mój pierwszy i dopiero zaczynam z castem, więc moja opinia nie będzie zbyt miarodajna. Opinie na forach ma bardzo dobre. Solidnie zrobiony, miota bez problemu od 20g do 80g (100g raczej okazyjnie). Właśnie go wysłałem dzisiaj profilaktycznie do przesmarowania. Mam już od nich kilka rzeczy muchowych, jest to jedna z bardzo przyzwoitych firm z ChRL.

Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez zeralda
  • Like 2

Ja się nad nim zastanawiałem (z przeznaczeniem do jerków takich do 80 gram) ale spotkałem się z opinią, że nie jest aż taki mocny jakby na to wskazywały jego waga i gabaryty. Jak pamiętam była to opinia osoby serwisującej kołowrotki. Ostatecznie wybrałem Spartacusa Maximusa i jestem zadowolony.

Niemniej faktem jest, że ten Piscifun zbiera w większości dobre opinie.

• Like 2

Tak, mam go od 2 tygodni. Niestety to mój pierwszy i dopiero zaczynam z castem, więc moja opinia nie będzie zbyt miarodajna. Opinie na forach ma bardzo dobre. Solidnie zrobiony, miota bez problemu od 20g do 80g (100g raczej okazyjnie). Właśnie go wysłałem dzisiaj profilaktycznie do przesmarowania. Mam już od nich kilka rzeczy muchowych, jest to jedna z bardzo przyzwoitych firm z ChRL.

Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka

Nawijałeś na niego już "poważną" plecionkę? Jaka realna pojemność?