Gość Drac Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zamówiłem zobaczymy.Masz chłopie jaja! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Narzędzie do kropek/oczek https://pl.aliexpress.com/item/32919406892.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60021722153&tt=MG&fbclid=IwAR1ZWRoi3PNyX43OCdd-8lw-UQbGWoD09SNKgkfXhvTpnSRwXH_Fyl5b5HA&aff_fsk=_BUYKoN&aff_platform=default&sk=_BUYKoN&aff_trace_key=a5b6d9a6190c4f0d849ba21695e174e3-1611906706087-06343-_BUYKoN&shareId=60021722153&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=3190cb14ada14e3fa40202adbaaf3b63 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Otrzymałem właśnie chińskie 'Costa'. Nie wiem czy to Oryginały czy nie. Super trzymają się twarzy, wykonanie dobre. Ale Chiny potrafią, dlatego nie ośmielę się wyrokować nad ich oryginalnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Oryginały to towar mający źródło w oficjalnej dystrubycji, nawet jeśli jest taki sam Swoją drogą, jaj nie ma ktoś, kto kupuje kołowrotek w podejrzanej cenie, gdzie jedynym kosztem alternatywnym jest utrata 0.01 proc. na lokacie. Jaja to trzeba mieć, by ryzykować jakość wzroku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Otrzymałem właśnie chińskie 'Costa'. Nie wiem czy to Oryginały czy nie. Super trzymają się twarzy, wykonanie dobre. Ale Chiny potrafią, dlatego nie ośmielę się wyrokować nad ich oryginalnością.A widxial ktos na ali okulary zakladane na okulary ? Polaroid mial kiedys taki wynalazek .. uprzedzam ze nie szukam nakladek na okulary bo mialem kilka i kazde to bylo badziewie. Odpada, nie trzyma sie , nie pasuje do szkiel itp. Natomiast te polaroidy wydawLy sie ok jak przymierzalem Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) A widxial ktos na ali okulary zakladane na okulary ? Polaroid mial kiedys taki wynalazek .. uprzedzam ze nie szukam nakladek na okulary bo mialem kilka i kazde to bylo badziewie. Odpada, nie trzyma sie , nie pasuje do szkiel itp. Natomiast te polaroidy wydawLy sie ok jak przymierzalem Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaTak, widział. Hends też je widział: 62,36 zł 42%OFF | Maximumcatch Fit Over Fishing Sunglasses Clip On Polarized Sunglasses for Outdoor Sports Glasseshttps://a.aliexpress.com/_BTrPgV Dzisiaj mają do mnie dojść, także nie mogę na razie napisać opinii. Maxcatch jednak jest porządną firmą i raczej baboli nie wypuszcza. Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Stycznia 2021 przez zeralda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Moim zdaniem, sklep chce sobie nabić ilość zamówień. Gówno wyśle, a po miesiącu zacznie sprzedawać po normalnych cenach... P.S. Świeży sklep i tatula za sto kilkadziesiąt zł? Kaman... Dokładnie tak, w "zerowym" sklepie z podejrzanymi cenami się nie kupuje. Podobnie działają sklepy z podróbkami, ale to często ukryte sklepy, gdzie zamawia się np. materiał albo zabawkę dla psa wiedząc, że to jest "przykrywka" dla np. butów w określonym kolorze i rozmiarze. Są też sklepy "podróbkowe" działające otwarcie, ale ich oferty znikają po krótkim czasie. A tutaj? Wieloletnie doświadczenie na Ali podpowiada mi, by to olać i nie wierzyć w cuda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Chyba, że wyślą z Francji kilkadziesiąt sztuk nawet poniżej kosztów a później sobie odbijają to na tysiącach sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Tyle, a nawet mniej powinny kosztować te kołowrotki. Cena nadal w niektórych przypadkach wyższa niż przeciętnej wiertarki. A stopień skomplikowania nieporównywalny - oczywiście na korzyść wiertarki... Więc naprawdę za co my tyle kasy płacimy????? To nie są jakieś unikalne przedmioty, to wszystko masowa produkcja. A dla mnie w tej chwili - nawet za 10 zł nie kupię kolejnego - to co mam wystarczy... https://allegro.pl/oferta/milwaukee-sb2-35d-wiertarka-udarowa-2-biegowa-8698520293 Dla przykładu - 4 kg solidnej maszyny dla profesjonalistów z topowej firmy. Maszyny której nikt nie smaruje przed pierwszym użyciem. W cenie - topowego kołowrotka który waży 0,3 kg I takiej wiertarki nikt ot z kaprysu nie kupuje. Edytowane 29 Stycznia 2021 przez eRKa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Tyle, a nawet mniej powinny kosztować te kołowrotki. Cena nadal w niektórych przypadkach wyższa niż przeciętnej wiertarki. A stopień skomplikowania nieporównywalny - oczywiście na korzyść wiertarki... Więc naprawdę za co my tyle kasy płacimy????? To nie są jakieś unikalne przedmioty, to wszystko masowa produkcja. A dla mnie w tej chwili - nawet za 10 zł nie kupię kolejnego - to co mam wystarczy... https://allegro.pl/oferta/milwaukee-sb2-35d-wiertarka-udarowa-2-biegowa-8698520293 Dla przykładu - 4 kg solidnej maszyny dla profesjonalistów z topowej firmy. Maszyny której nikt nie smaruje przed pierwszym użyciem. W cenie - topowego kołowrotka który waży 0,3 kg I takiej wiertarki nikt ot z kaprysu nie kupuje.W wypadku tych wymyslnych modeli placisz juz za prestiz. Do normalnego lowienia nic lepszego jak TP juz naprawde nie trzeba Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinjac Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Pociągnę wątek okularów.Może ktoś ma namiary na solidne okularki polaryzacyjne z opcję bifocal?W tamtym roku kupiłem takie:821 spolaryzowane Eyekepper SunReaders spolaryzowane soczewki dwuogniskowe okulary przeciwsłoneczne + 1.5/+ 2.0/+ 2.5|polarized bifocal sunglasses|bifocal sunglassespolarized bifocals - AliExpresssą całkiem w porządku (niezastąpione dla wędkarza z "dłuższym stażem" przy trolligu gdyż pozwalają komfortowo obserwować zapisy echa i wodę) i chciałem jeszcze raz zamówić ale niestety nie ma ich już w ofercie. Nie udaje mi się znaleźć czegoś podobnego u innych sprzedawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Pociągnę wątek okularów.Może ktoś ma namiary na solidne okularki polaryzacyjne z opcję bifocal?W tamtym roku kupiłem takie:821 spolaryzowane Eyekepper SunReaders spolaryzowane soczewki dwuogniskowe okulary przeciwsłoneczne + 1.5/+ 2.0/+ 2.5|polarized bifocal sunglasses|bifocal sunglassespolarized bifocals - AliExpresssą całkiem w porządku (niezastąpione dla wędkarza z "dłuższym stażem" przy trolligu gdyż pozwalają komfortowo obserwować zapisy echa i wodę) i chciałem jeszcze raz zamówić ale niestety nie ma ich już w ofercie. Nie udaje mi się znaleźć czegoś podobnego u innych sprzedawców.http://pl.aliexpress.com/item/1005002073642180.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.1dca6d5boiAhvr&algo_pvid=18d0c4e0-6277-4ab1-b181-4a6a61a18498&algo_expid=18d0c4e0-6277-4ab1-b181-4a6a61a18498-55&btsid=0b0a050116119403019695862eede3&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ http://pl.aliexpress.com/item/1005002079643265.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.1dca6d5boiAhvr&algo_pvid=18d0c4e0-6277-4ab1-b181-4a6a61a18498&algo_expid=18d0c4e0-6277-4ab1-b181-4a6a61a18498-56&btsid=0b0a050116119403019695862eede3&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ Edytowane 29 Stycznia 2021 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 I juz wykupione???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Pociągnę wątek okularów.Może ktoś ma namiary na solidne okularki polaryzacyjne z opcję bifocal?W tamtym roku kupiłem takie:821 spolaryzowane Eyekepper SunReaders spolaryzowane soczewki dwuogniskowe okulary przeciwsłoneczne + 1.5/+ 2.0/+ 2.5|polarized bifocal sunglasses|bifocal sunglassespolarized bifocals - AliExpresssą całkiem w porządku (niezastąpione dla wędkarza z "dłuższym stażem" przy trolligu gdyż pozwalają komfortowo obserwować zapisy echa i wodę) i chciałem jeszcze raz zamówić ale niestety nie ma ich już w ofercie. Nie udaje mi się znaleźć czegoś podobnego u innych sprzedawców.Akurat bifocale to zamówilbym u optyka. Jedno oko może mieć 1,5 a drugie 2,5. Szkoda oczu... Przydadzą się również w normalnym życiu. Mam i był to najlepszy zakup okołowedkarski zeszłego roku. Myślałem, że będę ich używał tylko do łowienia na muchę, a noszę je teraz non stop. Oprawka gniotsa, nie łamiotsa z tytanu. P.S. Same szkła wyniosły mnie ok. 250 zł. Oprawki, wiadomo - jednemu wystarczą takie za 100 zł, inny poniżej 1000 nie dotknie... Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Stycznia 2021 przez zeralda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Tak, widział. Hends też je widział: 62,36 zł 42%OFF | Maximumcatch Fit Over Fishing Sunglasses Clip On Polarized Sunglasses for Outdoor Sports Glasseshttps://a.aliexpress.com/_BTrPgV Dzisiaj mają do mnie dojść, także nie mogę na razie napisać opinii. Maxcatch jednak jest porządną firmą i raczej baboli nie wypuszcza. Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu TapatalkaJuż je przetestowałem. Są OK, na tyle duże, że spokojnie niewielkie okulary (druciaki) mieszczą się pod nimi. Po 10 minutach nie czułem, że mam je na nosie. Polaryzacja jest, jakość szkieł mniej więcej taka jak w Solano. Dupy nie urywa ale na moje potrzeby i za tą kasę IMHO warto. Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Stycznia 2021 przez zeralda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 975,76 zł 70%OFF | GoPro HERO9 Black Underwater Action Camera 5K 4K with Color Front Screen, Sports Cam 20MP Photos, Live Streaming Go Pro HERO 9https://a.aliexpress.com/_BSCLzR Ta sama ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Tak, widział. Hends też je widział: 62,36 zł 42%OFF | Maximumcatch Fit Over Fishing Sunglasses Clip On Polarized Sunglasses for Outdoor Sports Glasseshttps://a.aliexpress.com/_BTrPgV Dzisiaj mają do mnie dojść, także nie mogę na razie napisać opinii. Maxcatch jednak jest porządną firmą i raczej baboli nie wypuszcza. Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu TapatalkaNapisz jaka jakosc jak tylko dojda. I jak szkla czy faktycznie z polaryzacją Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Właśnie rozmawiałem ze znajomym i wszystkie obecne okazje na Shimano, GoPro itp. z francuskich sklepów bez feedbackòw to scam Edytowane 4 Lutego 2021 przez Wojtek B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Napisz jaka jakosc jak tylko dojda. I jak szkla czy faktycznie z polaryzacją Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaOdpowiem po "krakosku" - rzućże okiem dwa posty wyżej... P.S. Nie są to Smith'y ale polaryzację mają, jakość wykonania jak średniaków typu Solano... Wyglądam w nich jak kretyn ale rybom to nie przeszkadza... Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Stycznia 2021 przez zeralda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras5 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 975,76 zł 70%OFF | GoPro HERO9 Black Underwater Action Camera 5K 4K with Color Front Screen, Sports Cam 20MP Photos, Live Streaming Go Pro HERO 9https://a.aliexpress.com/_BSCLzRTa sama ekipaCena super. Ja kupowałem tutaj i ten jest sprawdzony GlobalCam Storehttps://a.aliexpress.com/_BPRNqz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Cena super a sklep otwarty 21 stycznia 2021. Tylko zamawiać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Właśnie rozmawiałem ze znajomym i wszystkie obecne okazje na Shimano, GoPro itp. z francuskich sklepów bez feedbackòw to scan Przepraszam za pewnie niemądre pytanie ale co to scan? Ja nie nadążam za tymi terminami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Przepraszam za pewnie niemądre pytanie ale co to scan? Ja nie nadążam za tymi terminami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Pewnie się kolega przejęzyczył i chodziło o scam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Odpowiem po "krakosku" - rzućże okiem dwa posty wyżej... P.S. Nie są to Smith'y ale polaryzację mają, jakość wykonania jak średniaków typu Solano... Wyglądam w nich jak kretyn ale rybom to nie przeszkadza... Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu TapatalkaNa telefonie mam jakies przyciecia z postami nie widzialem Twojej informacji ze dolecialy. Mam w nosie ryby ze sie beda nabijac. Potrzebuje znad wody wracac bez zaczerwienionych oczu Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Stycznia 2021 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi