SYMBIOZA Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Pany, ja wyczaiłem ich jak tylko się pojawili na początku stycznia, i uważam że lipa.Dla zabawy zamówiłem pletkę daiwy i wcale na nią nie czekam. Płatność tylko kartą, a okres ochronny tylko 7 dni, kto przegapi to straci kasę... A jeśli będzie cud to jeśli idzie GLSem to o}płaty was nie ominą i będzie niewiele taniej niż normalnie i bez gwarancji. Pierwsi odważni powinni na dniach napisać o finale???? Polscy sumiarze już pozamawialiShop911400027 Store Edytowane 31 Stycznia 2021 przez SYMBIOZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Wytłumacz mi sens siedzenia na temacie któremu jest się przeciwnym Zima Panie, zima, nawet w rzekach pstrągowych cieżko połowić, na lod strach włazić, to co tu robić dla rozrywki, jak portal mamy naprawde fajny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Wytłumacz mi sens siedzenia na temacie któremu jest się przeciwnym Dzięki temu wątkowi nauczyłem się jak skorzystać z supportu by założyć spór o paczkę krętlków, która jest w trackingu dostarczona, a w rzeczywistości nie jest bo jest na poczcie w Koziej Wólce ????. Uwielbiam śledzić tego typu dywagacje. Bawi mnie to. Na rybach byłem dzisiaj rano ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Dzięki temu wątkowi nauczyłem się jak skorzystać z supportu by założyć spór o paczkę krętlków, która jest w trackingu dostarczona, a w rzeczywistości nie jest bo jest na poczcie w Koziej Wólce . Uwielbiam śledzić tego typu dywagacje. Bawi mnie to. Na rybach byłem dzisiaj rano .Dla jasności, lajka dałem za to że na rybach byłeś Też bym strasznie kciał Edytowane 31 Stycznia 2021 przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Odpowiem niesłusznie oburzonym. Prawie wszystkich pociąga łatwo osiągalny status światowca - nawet jeśli to jest wersja skrajnie ekonomiczna. Ale nie wszyscy rozumieją motywy albo pobudki - stąd pytania i wątpliwości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Dzięki temu wątkowi nauczyłem się jak skorzystać z supportu by założyć spór o paczkę krętlków, która jest w trackingu dostarczona, a w rzeczywistości nie jest bo jest na poczcie w Koziej Wólce ????. Uwielbiam śledzić tego typu dywagacje. Bawi mnie to. Na rybach byłem dzisiaj rano ????.Jeżeli przesyłka jest nierejestrowana nie patrz na tracking bo to lipa. Moja przesyłka leży gdzieś na poczcie od 9.12.20 i cisza.Wczoraj otrzymałem od sprzedawcy maila ,że przedłuża mi czas ochrony do 21.02,2021.Trzeba pilnować terminu i przeddzień jakby co otwierać spór.Przy przesyłkach rejestrowanych ochronę masz do czasu otrzymania (pokwitowania odbioru)przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Dla jasności, lajka dałem za to że na rybach byłeś Też bym strasznie kciałCzuj się zaproszony ????. Wybieram się w czwartek-piątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Pany, ja wyczaiłem ich jak tylko się pojawili na początku stycznia, i uważam że lipa.Dla zabawy zamówiłem pletkę daiwy i wcale na nią nie czekam. Płatność tylko kartą, a okres ochronny tylko 7 dni, kto przegapi to straci kasę... A jeśli będzie cud to jeśli idzie GLSem to o}płaty was nie ominą i będzie niewiele taniej niż normalnie i bez gwarancji. Pierwsi odważni powinni na dniach napisać o finale[emoji57] Polscy sumiarze już pozamawialiShop911400027 StoreCo z tymi sumiarzami ... możesz coś rozjaśnić? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYMBIOZA Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Masz rozjaśnienie.....60 sztuk już zamówili https://pl.aliexpress.com/item/1005002069712079.html?spm=a2g0o.cart.0.0.655b3c0060rLjE&mp=1 Edytowane 31 Stycznia 2021 przez SYMBIOZA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Otwieram popcorn i zamawiam kilka paczek, żeby nie zabrakło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYMBIOZA Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) No to masz do tego popcornu https://a.aliexpress.com/_vLEzsx Edytowane 31 Stycznia 2021 przez SYMBIOZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pano112 Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Wychodzi na to, że nie będzie wysyłał. Zamówiłem 28 i do dziś czekam na wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Wychodzi na to, że nie będzie wysyłał. Zamówiłem 28 i do dziś czekam na wysyłkę. No co Ty, będzie wysyłał i dla pierwszych zamawiających dorzuci jeszcze gratis po Ultegrze i Twinie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pano112 Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 No co Ty, będzie wysyłał i dla pierwszych zamawiających dorzuci jeszcze gratis po Ultegrze i Twinie To oddam Ci Ultegrę za symboliczną złotówkę, po co mi dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) Odpowiem niesłusznie oburzonym. Prawie wszystkich pociąga łatwo osiągalny status światowca - nawet jeśli to jest wersja skrajnie ekonomiczna. Ale nie wszyscy rozumieją motywy albo pobudki - stąd pytania i wątpliwości.. Cytowałeś parę postów wyżej kilka pojęć ekonomicznych (wybór był trochę z dupy ale pewnie kilku osobom zaimponowałeś).Wydaje się więc, że powinieneś znać odpowiedź rozwiązujące te wątpliwości (no chyba, że wygooglałeś te pojęcia przypadkowo z wikipedii). P.S. Mała wskazówka - rzuć okiem na krzywą popytu. Tego uczą w liceach ekonomicznych i czasem się przydaje. Jest jeszcze kilka innych pojęć mogących rozwiać Wasze wątpliwości ale na początek wystarczy. Edytowane 1 Lutego 2021 przez zeralda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Dziś przyszedł do mnie między innymi neoprenowy pokrowiec z napisem "shimano" , bardzo fajna jakość, nie wiem jak długo napis będzie się trzymał ale materiał jest gruby i sprawia dobre wrażenie. Mi się bardzo podoba ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYMBIOZA Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Jaki rozmiar tego pokrowca kupiłeś, i czy wchodzi do niego shimano 4000.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 To jest rozmiar S, kupiłem na vanka c2000. Jest ok ale jeszcze kołowrotek 2500-c3000 wejdzie do niego. Na 4000 by trzeba pewnie M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 (edytowane) Dziś przyszedł do mnie między innymi neoprenowy pokrowiec z napisem "shimano" , bardzo fajna jakość, nie wiem jak długo napis będzie się trzymał ale materiał jest gruby i sprawia dobre wrażenie. Mi się bardzo podoba [emoji16]Rzuc linką Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Lutego 2021 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Mi to chyba przyszło w 2 tyg... https://a.aliexpress.com/_AXK7wB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 W końcu dotarł. Cudeńko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Płaciłeś cło albo vat? Zapytam za jakiś czas jak się sprawuje bo mi też wpadł w oko W końcu dotarł. Cudeńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 W końcu dotarł. Cudeńko.A tu chińska Caldia , na 10 łożyskach. https://pl.aliexpress.com/item/1005001885782819.html? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Nie płaciłem żadnych dodatkowych opłat.Na żywo wygląda o niebo lepiej. Żadnych luzów czy stuków, chodzi jak to mówią jak masełko.Ta chińska Caldia jest trochę podobna tylko z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Uwiebiam ocenę ,, cudeńko'' bo dojechał.Ręce opadają.Spróbuj połowić tym rok na max obcìżeniu, a potem pisz cudeńko. No chyba, że chodzi o walory estetycznie, a nie użytkowe.To też jestem zachwycony ,, CUDEŃKO ''Pozdrawiam. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi