ZlapSeRybe Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 https://www.youtube.com/watch?v=aTQDfpeqikM Uwiebiam ocenę ,, cudeńko'' bo dojechał.Ręce opadają.Spróbuj połowić tym rok na max obcìżeniu, a potem pisz cudeńko. No chyba, że chodzi o walory estetycznie, a nie użytkowe.To też jestem zachwycony ,, CUDEŃKO ''Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Uwiebiam ocenę ,, cudeńko'' bo dojechał.Ręce opadają.Spróbuj połowić tym rok na max obcìżeniu, a potem pisz cudeńko. No chyba, że chodzi o walory estetycznie, a nie użytkowe.To też jestem zachwycony ,, CUDEŃKO ''Pozdrawiam.Ręce opadają jak czyta się twój post. Złośliwość już tak ci przeżarła mózg, że nawet nie potrafisz zrozumieć jednego prostego zdania i w dodatku silisz się na oryginalność. Idz i przewietrz się trochę.Nawet nie rozumiesz co to jest recenzja a wyciągasz wydumane wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Ręce opadają jak czyta się twój post. Złośliwość już tak ci przeżarła mózg, że nawet nie potrafisz zrozumieć jednego prostego zdania i w dodatku silisz się na oryginalność. Idz i przewietrz się trochę.Nawet nie rozumiesz co to jest recenzja a wyciągasz wydumane wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Ręce opadają jak czyta się twój post. Złośliwość już tak ci przeżarła mózg, że nawet nie potrafisz zrozumieć jednego prostego zdania i w dodatku silisz się na oryginalność. Idz i przewietrz się trochę.Nawet nie rozumiesz co to jest recenzja a wyciągasz wydumane wnioski.Recenzja (z łacińskiego recensio oznaczającego spis ludności, przegląd, w języku polskim za pośrednictwem niemieckiego Rezension) – analiza i ocena dzieła artystycznego, publikacji naukowej, projektu, przewodnika, poradnika, wystawy, przedstawienia teatralnego, publikacji multimedialnej, filmu, gry komputerow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Kolego to nic osobistego kupiłm kiedyś kotwoice, były ach i och o na rybach Dupa. W takim razie nie oceniaj kołowrotka siedząc d... ą w fotelu.Pozdrawiam kolegę oratora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras5 Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Ale macie ból tyłka. Kolega chciał się pochwalić zgodnie z wątkiem. Też czekam za Caldią i długo się zastanawiałem. Kupuję na próbę a jak po roku nie będzie ok to wezmę Luviasa albo Ceratę - lubię jak mi ząbkuje.???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Ma ktoś namiar na sprawdzone haki offsetowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Kręcioł wygląda bardzo dobrze i jako fan Caldii od lat pewnie bym sobie sprawił kolejną, ale... Z tego co widzę nie ma kolosalnej przebitki w stosunku do cen polskich. Podobnie z Luviasem. Szkoda. Za to widzę, że sklep no-name bez ocen z niby wysyłką z Francji zasypał Ali również Daiwami z cenami dla naiwnych Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) Kręcioł wygląda bardzo dobrze i jako fan Caldii od lat pewnie bym sobie sprawił kolejną, ale... Z tego co widzę nie ma kolosalnej przebitki w stosunku do cen polskich. Podobnie z Luviasem. Szkoda. Za to widzę, że sklep no-name bez ocen z niby wysyłką z Francji zasypał Ali również Daiwami z cenami dla naiwnych Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaPytanie jak tam nasi zamawiajacy ? Przyszlo cos komus z tej Francyji ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Lutego 2021 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pano112 Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Pytanie jak tam nasi zamawiajacy ? Przyszlo cos komus z tej Francyji ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaNie doszło bo nie wysyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Moze musiec pakowac. Żona chora nie móc pakować . Twoja być spokojna. Nie obrażając oczywiscie wiecej Khalego a cytujac słownictwo rozmowcy "wotsupa" namawiajacego mnie wczoraj do sprzedazy opon z platnościa na moja karte kredytową Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Uwiebiam ocenę ,, cudeńko'' bo dojechał.Ręce opadają.Spróbuj połowić tym rok na max obcìżeniu, a potem pisz cudeńko. No chyba, że chodzi o walory estetycznie, a nie użytkowe.To też jestem zachwycony ,, CUDEŃKO ''Pozdrawiam.Na Ali większość kupujących wystawia 5 gwiazdek już za samo dotarcie przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Na Ali większość kupujących wystawia 5 gwiazdek już za samo dotarcie przesyłki A na YouTube wrzuca filmiki z otwierania pudełek... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 A tu chińska Caldia , na 10 łożyskach. https://pl.aliexpress.com/item/1005001885782819.html?Zakupiłem z ciekawości tą "Chińską Caldie" rozmiar 3000 . Na sucho kręci ok(jak Daiwy LT) luzów brak linkę układa równo, zobaczymy jak będzie w boju . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Też się nas tym pochylałem ale dla mnie to one są za ciężkie. Szukam czegoś 180-200g. Do kija 180-200 i max cw. 7g. Chyba kupię Legalisa LT 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Tak działa ten portal. Oceniasz czy produkt jest zgodny z opisem, czy dotarł w jednym kawałku oraz komunikację ze sprzedającym. Na Ali większość kupujących wystawia 5 gwiazdek już za samo dotarcie przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinjac Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 A tu chińska Caldia , na 10 łożyskach. https://pl.aliexpress.com/item/1005001885782819.html? A może ktoś zamawiał inny model z tego sklepu: Gorący bubel 2000 3000 4000 5000- 7000 seria szpula stosunek 5.5:1 Spinning Fishing Reel 12BB metalowy rocker łódka wędkarska metal Spoo Przynajmniej wydaje się uczciwie opisany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Jest! Przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) Przedwczesna radość. Zakup się nie liczy bo mogłeś kupić od "swojego" oraz kołowrotek nie przeszedł stress testów więc nie ma się czym chwalic Jest! Przyszła 20210203_183607.jpg Edytowane 3 Lutego 2021 przez ZlapSeRybe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Jest! Przyszła 20210203_183607.jpgAle że to ta za niecałe 200 zł, ze sklepu co już na nim krzyżyk stał że nic nie przyjdzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Tak działa ten portal. Oceniasz czy produkt jest zgodny z opisem, czy dotarł w jednym kawałku oraz komunikację ze sprzedającym. Ja zanim ocenię, zawsze testuje. Jak coś nie pasuje, zgłaszam spór i oceniam babola na jedną *. Jak na razie dostaje zwrot 100% kasy (pisałem wcześniej, że za reklamowane gumy chcieli zwrócić 50%. Odmówiłem i dostałem od Ali 100%). Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Przedwczesna radość. Zakup się nie liczy bo mogłeś kupić od "swojego" oraz kołowrotek nie przeszedł stress testów więc nie ma się czym chwalic No tak, mogłem kupić multiplikator Prexer albo czeskiego Tokoza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) Ale że to ta za niecałe 200 zł, ze sklepu co już na nim krzyżyk stał że nic nie przyjdzie?Nie, bez jaj, trzeba mieć malutkie doświadczenie w kupowaniu na Ali (i/lub dużą naiwność), żeby się łapać na takie coś Normalny sklep, 539 PLN (bo to HD) Edytowane 3 Lutego 2021 przez skrzyp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Nie, bez jaj, trzeba mieć malutkie doświadczenie w kupowaniu na Ali (i/lub dużą naiwność), żeby się łapać na takie coś Normalny sklep, 539 PLN (bo to HD)A już 300 osób było przy nadziei 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Czy termin 60 dni na dostawę, to sa wszystkie dni kalendarzowe czy robocze? Zamowilem towar 13.11, to już prawie 60 dni a na ali pisze mi ze jeszcze maja 20 dni na dostawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi