BOB1 Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) ...i nie trzeba ciągnąć z Chin (choć tam zapewne będzie taniej ) i jeszcze nigdy się nie zawiodłem Edytowane 7 Lutego 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 a jakies naprawde porzadne zaciskaczki ?polska/Chiny obojętniepodkreślam porządne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) Ja używam takiej od kilku lathttps://archiwum.allegro.pl/oferta/savage-gear-szczypce-do-tulejek-savagear-15cm-i5284409378.html Edytowane 7 Lutego 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) Ja mogę polecić kleszcze do zaciskania tulejek SPRO np. stąd:https://allegro.pl/oferta/szczypce-nierdzewne-spro-do-tulejek-kleszcze-14cm-6714495071mają tę zaletę, że nie korodują zbyt łatwo. Edytowane 7 Lutego 2021 przez radeqs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Mam, używam, polecam. U Chińczyka nie kupisz taniej. Przynajmniej ja taniej nie znalazłem. https://allegro.pl/oferta/zaciskacz-do-tulejek-dam-effzett-8941949980?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas7 Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Mam, używam, polecam. U Chińczyka nie kupisz taniej. Przynajmniej ja taniej nie znalazłem. https://allegro.pl/oferta/zaciskacz-do-tulejek-dam-effzett-8941949980?utm_medium=app_share&utm_source=facebookMam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Dzięki - coś wybiore 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 (edytowane) Wskazane aby szczypce do zaciskania tulejek miały nacięcia bo to robi robotę. Kupiłem takie ,na fotkach widać te nacięcia https://pl.aliexpress.com/item/33055842887.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1ec65c0f8YqQTV Edytowane 8 Lutego 2021 przez M a r a s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 A to nie każde mają te nacięcia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 A to nie każde mają te nacięcia?Jak nie mają to wystarczą kombinerki Trzeba sprawdzić ,które mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Ja mam knipexa właśnie z nacięciami i dają radę. Cena droga ale w chacie się walały i znalazłem im zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 a takie coś bedzie ok ?https://allegro.pl/oferta/nws-szczypce-do-zaciskania-tulejek-0-25-2-5mm-7503234500bo moge tanio uzywane dostac nie bardzo wiem jakie rozmiary sa do zaciskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Używam takich przy instalacjach i w trakcie zagniatania przyponów . Świetna niemiecka jakość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 no dobrze ale pozostaje pytanie czy jakie te zaciski powinny byc - na tych szczypcach jest jakas rozmiarówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Poleci ktoś wkrętki do gum 20-25cm? Nie mogę się przebić przez maluchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 no dobrze ale pozostaje pytanie czy jakie te zaciski powinny byc - na tych szczypcach jest jakas rozmiarówkaTo jest zaciskarka elektryczna, więc rozmiarówka dotyczy raczej zacisków kablowych a nie wędkarskich, ale to jakiś elektryk musiałby się wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Poleci ktoś wkrętki do gum 20-25cm? Nie mogę się przebić przez maluchy...Kiedyś te zamawiałem. Są na tyle dobre że domawiałem inne rozmiary. 3,5cm do gum ok 15cm. 4,5 do 20 cm. 5cm do gum pow 25cm.Polecam. 7,88 zł 31%OFF | 30 sztuk ze stali nierdzewnej miękkie przynęty wiosna blokady Pin połowów przynęty złącze pomóc robaki przynęty hak sprzęt wędkarski akcesoriahttps://a.aliexpress.com/_uZBoSP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) To jest zaciskarka elektryczna, więc rozmiarówka dotyczy raczej zacisków kablowych a nie wędkarskich, ale to jakiś elektryk musiałby się wypowiedzieć Ja używam tulejek elektrycznych nie izolowanych zgodnych z opisem ( 0,5 mm2 , 0,75 mm2 , 1 mm2 Edytowane 10 Lutego 2021 przez heniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 To jest zaciskarka elektryczna, więc rozmiarówka dotyczy raczej zacisków kablowych a nie wędkarskich, ale to jakiś elektryk musiałby się wypowiedzieć Dokładnie tak jest. Te strikte elektryczne mają oznaczenia na przegródkach aby wiedzieć jaki przewód ( w mm2) zacisnąć. Mowa jest tu o szczypcachMamy jeszcze praski ,które zaciskają tulejkę na kwadrat lub sześcian. I w nich mamy przeważnie z boku napis do jakich średnic przewodów się nadają. Są tak skonstruowane ,że zawsze docisną z odpowiednią siłą tulejkę kablową na przewodzie elektrycznym. A wędkarskie szczypce ? nie widziałem aby miały jakieś oznaczenia. Ja używam tulejek elektrycznych nie izolowanych zgodnych z opisem ( 0,5 mm2 , 0,75 mm2 , 1 mm2A robiłeś testy na tych tulejkach elektrycznych ? Mam elektryczne szczypce ,elektryczne praski i setki jak nie tysiące tulejek elektrycznych izolowanych nie izolowanych ,podwójnych.Mam też wspomnianą praskę z ali i tulejki do linek wędkarskich. Bawiłem się jednymi i drugimi zaciskając je na linkach z metra do dozbrojek i powiem Wam , że jednak zostanę przy tych wędkarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) Czy ktoś coś wie o tym tajemniczym sklepie Shop911400027? Widzę że sklep się zwinął. Mam nadzieję że nikt z kolegów z Forum nie dał się nabrać na te tanie Ultegry. Edytowane 11 Lutego 2021 przez Pablo54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Wczoraj jak przeglądałem kołowrotki to jeszcze był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Czy ktoś coś wie o tym tajemniczym sklepie Shop911400027? Widzę że sklep się zwinął. Mam nadzieję że nikt z kolegów z Forum nie dał się nabrać na te tanie Ultegry.Ktos pozamawial z forum bo nawet ludzie pisali ze ryzykuja. Ale aliexres im odda kase tyle ze za miesiac o ile zareklamuja oczywiscie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Ktos pozamawial z forum bo nawet ludzie pisali ze ryzykuja. Ale aliexres im odda kase tyle ze za miesiac o ile zareklamuja oczywiscie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaSzkoda by stracili , tylko zastanawiam się w jaki sposób Aliekspress to zrobi. Czy jest możliwość otworzenia sporu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Nie straca jesli otworza spor lub napisza do suportu ze sklep zniknal. Jesli tego nie zrobia to kasa pewnie przepadnie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Czy ktoś coś wie o tym tajemniczym sklepie Shop911400027? Widzę że sklep się zwinął. Mam nadzieję że nikt z kolegów z Forum nie dał się nabrać na te tanie Ultegry.Jak znam życie to z forum wielu zamówiło tyle że teraz niewielu się przyzna... . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi