Gość Drac Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Ale te malenkie kólka tez ? takie do 3cm woblerow Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaNie sprawdzałem na tak małych. Większość kółek mam od ok 5mm w górę. DO tych mikrusów używałem keitecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 No ok, ale ja potrzebuje takich do małych kółeczek, coś takiego jak w tym filmie - https://youtu.be/263etw6R3qE 6:31Z konstrukcji i praktyki bo przerobilem kilka powoem Ci ze to shit. . Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Na dniach będę miał szczypce do małych kółek łącznikowych. Napiszę recenzje bo czeka mnie wymiana kotwiczek w 20 wobkach pstrągowych na bezzadziory. Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Do cięcia haków używam Knipexów. Kasa gruba ale służą dożywotnio i jak trzeba to i 7/0 przetną. Model 71 31 200 https://allegro.pl/oferta/knipex-71-31-200-cobolt-szczypce-boczne-tnace-10060520093Teraz mam takie (kupione na szybko w Holandii) ale jeszcze nie musiałem ich używać i niech już tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Teraz mam takie (kupione na szybko w Holandii) ale jeszcze nie musiałem ich używać i niech już tak zostanie Ja mam też takie, raz musiałem użyć[emoji52] jak kotwica w palcu utkwiła. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 (edytowane) Z konstrukcji i praktyki bo przerobilem kilka powoem Ci ze to shit. . Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalkaspróbuj takie, dają radę nawet z najmniejszymi kółkami... tylko cena już nie chińska... http://www.daiwa.de/dw/en/products_2/hooks_swivels/tournament_micro_split_ring_opener/5,1,74,75,1,1__products-model.htm?ovs_prdrows2=10kupisz np tu: https://www.ebay.pl/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Daiwa+Japan+Petit+Fishing+Split+Ring+Opener&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&LH_PrefLoc=2&_osacat=0&_odkw=Major+Craft+Corkish ps. na fotkach wyglądają na duże - takie nie są, mają ok. 5-6cm dlugości Edytowane 12 Lutego 2021 przez czarny1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 (edytowane) spróbuj takie, dają radę nawet z najmniejszymi kółkami... tylko cena już nie chińska... http://www.daiwa.de/dw/en/products_2/hooks_swivels/tournament_micro_split_ring_opener/5,1,74,75,1,1__products-model.htm?ovs_prdrows2=10kupisz np tu: https://www.ebay.pl/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Daiwa+Japan+Petit+Fishing+Split+Ring+Opener&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&LH_PrefLoc=2&_osacat=0&_odkw=Major+Craft+Corkish ps. na fotkach wyglądają na duże - takie nie są, mają ok. 5-6cm dlugości60 zl za szczypce do kółek to juz jest grubo... Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Lutego 2021 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Nie sprawdzałem na tak małych. Większość kółek mam od ok 5mm w górę. DO tych mikrusów używałem keitecha.Ktorego modelu ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 nie jest tak źle, do dużych kółek używam takich za 250:) i licz raczej 80 bo dochodzi wysyłka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) edit Edytowane 13 Lutego 2021 przez Viking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkiewicz Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 https://biznes.interia.pl/finanse/news-dwa-tygodnie-na-zwrot-zakupow-z-aliexpress,nId,5045420 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) Tak ręce opadają jak się komukolwiek sugeruje co powinien i gdzie kupować -czy kolego masz pojęcie ile w około masz produktów z chin , spójrz pod maskę swojego auta albo w graty które masz w domu ,kuchni ,garażu, narzędzia, solary ,pompy itp.w dopóty, dopóki będzie gdzieś taniej będzie kupowane taniej ekonomia budżetu rodzinnego tego wymaga Dokładnie tak jest.Taki np. Garmin Striker ma kable zasilające Made in China. Czego Garmin nie ukrywa bo jest też wyraźnie napisane na pudełku. Echo jest wyprodukowane na Taiwanie ale ile w nim jest części lub też podzespołów z Chin tego nikt nie wie. Edytowane 13 Lutego 2021 przez M a r a s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Większość światowej elektroniki produkowana jest w Chinach, nie tylko kable do Garmina. Wszyscy najwięksi producenci urządzeń elektronicznych mają fabryki w Chinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Pączki też robią w Chinach.. dobre i tanie.. Jak widać nie ma wyjścia jak tylko płynąć z prądem. Karmiąc KPCH.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Technologia procesorów chińskich to > 20 nanometrów, korea i usa = 4 nanometry.Chińczyki na marsa mogą lecieć bo to kwestia kasy (ot rakieta to taka droga rura)- za to tego co wymaga precyzji i "kultury technicznej" w postaci silnika odrzutowego który by się zbliżył osiągami do tych z rosji/usa to im daleko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Ktorego modelu ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaNie znalazłem jaki to model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 tez mam te keitechyniestety mają za miękki czubek który sie wygina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) Ktoś szukał coś podobnego do kółek : https://pl.aliexpress.com/item/4000510106383.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.51be5c0fyxdxhy.Co to jest warte trudno powiedzieć. Edytowane 13 Lutego 2021 przez mirkor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Te keitechy faktycznie są delikatne. Jedne już odginalem do pierwotnej postaci bo przy kółku łącznikowym się wygięły.Ale przy mniejszych kółeczkach są bardzo dobre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Witam.Czy ktoś już dopasował t-knoba do lurekiller saltist 3000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Witam robię zakupy na Aliexpresie od kilku lat , Przeważnie kupuję akcesoria wedkarskie a także inne. Abym przesyłkę miał szybko nie łaszcze się na darmową przesyłkę, chyba ż sklep oferuje tym przewożnikiem a wybieram przewożnika Aliexpres standard. w ciągu 1o-14 dni przesyłka jest u odbiorcy dostarczona przez kuriera. Chiny wysyłają liniami lotniczymi do europy a następnie do kraju. Zaznaczyć chce że od 1 lipca 2021 roku bedzie wprowadzone obowiązkowe cło i podatek. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Kiedyś te zamawiałem. Są na tyle dobre że domawiałem inne rozmiary. 3,5cm do gum ok 15cm. 4,5 do 20 cm. 5cm do gum pow 25cm.Polecam. 7,88 zł 31%OFF | 30 sztuk ze stali nierdzewnej miękkie przynęty wiosna blokady Pin połowów przynęty złącze pomóc robaki przynęty hak sprzęt wędkarski akcesoriahttps://a.aliexpress.com/_uZBoSPA czy ktos moze podpowiedzieć gdzie kupic szpilki do przymocowywania kòłek dozbrojek do gumy. Albo krotkie wkretki albo jakies szpilki.. nie znam sie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Witam.Czy ktoś już dopasował t-knoba do lurekiller saltist 3000 ?Zmierz długość i szerokość ośki, podaj.Zmieniłem w Yomato na : https://pl.aliexpress.com/item/4000058535540.html?spm=a2g0o.cart.0.0.24b53c00JRxRnC&mp=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 A czy ktos moze podpowiedzieć gdzie kupic szpilki do przymocowywania kòłek dozbrojek do gumy. Albo krotkie wkretki albo jakies szpilki.. nie znam sie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaKup drut 1,2-1,3 mm za grosze i natnij sobie. Lepiej i taniej, poza tym długość dopasujesz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Kup drut 1,2-1,3 mm za grosze i natnij sobie. Lepiej i taniej, poza tym długość dopasujesz.Ale takie sklepowe szpilki maja ladne oczka zakrecone. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi