Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdź czy jak bierzesz np 3 opakowania nie będzie szybciej. Teraz taka jest polityka ali że jak bierzesz więcej jest inna szybsza przesyłka.

Na 29-03 jest promo i o ile nie jest to ściema to Polaris-y mają największą obniżkę z tych pięciu o których wspomniałeś na YT. 

Edytowane przez M a r a s

Moje najczęściej leżą w jakiejś firmie Świat Przesyłek gdzie zbierają moje paczki z Chin i dostaje kilka paczek w jednym worku.

Ta i inne firmy rzeczywiście przesiadują na przesyłkach, w tym tygodniu dostałem przesyłkę obsługiwaną przez Fast-Pro z końca... listopada. Trudno powiedzieć gdzie jest wąskie gardło, może między nimi, a PP.

Ale uwaga! Świat Przesyłek uruchamia z Ali (Cainiao) własne paczkomaty, takie niebieskie z daszkiem wyglądające jak większa lodówka. Podobno w Warszawie już 100 i kolejna setka się stawia :)

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez skrzyp

Ta i inne firmy rzeczywiście przesiadują na przesyłkach, w tym tygodniu dostałem przesyłkę obsługiwaną przez Fast-Pro z końca... listopada. Trudno powiedzieć gdzie jest wąskie gardło, może między nimi, a PP.

Ale uwaga! Świat Przesyłek uruchamia z Ali (Cainiao) własne paczkomaty, takie niebieskie z daszkiem wyglądające jak większa lodówka. Podobno w Warszawie już 100 i kolejna setka się stawia :)

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

NzIweDQ0Mi9jX2MvdV8xL2NjXzMzOTAyL3AvMjAy

Edytowane przez M a r a s
  • Like 2

Ostatnio Poczta strasznie przetrzymuje przesyłki. Nawet te opłacone. Do tego stopnia, że musiałem pisać skargę, wtedy dopiero się ruszyli.

Postanowiłem brać przesyłki do paczkomatu (jeśli jest taka możliwość). Pierwsze dwie przyszły szybko. Niestety "jedna jaskółka wiosny nie czyni". Teraz opłacona przesyłka do paczkomatu leży gdzieś już trzy tygodnie i nie wiadomo gdzie. 

jesli chinczyk CIe zrobi w trabe i nie dostaniesz swojego towaru do twojego paczkomatu tylko inny albo NIC do paczkomatua traking pookazuje że dostałes  to naprawde bardzo trudno skutecznei zareklamowac to na  alli bo sie tracking zgadza a że paczka wg trackingu w Sopocie a ty w Suwałikach to oni nie odózniają i pojmuja róznicy

na baterie słoneczne ?

a jak im ktos dmuchnie cały paczklomat ?

przecie to małe :)

A w całym paczkomacie 20 przesyłek za zawrotną sumę 69zł   :lol: :lol: :lol:

Paczkomat mają dmuchnąć na jakieś drobne fanty co to lombard nawet nie przyjmie w zastaw. W Polsce jadą grubo i bankomaty jumają a tam już jak wiadomo gotówka. A jak są inteligentni to zrobią wpłatę powiedzmy kilkadziesiąt tysięcy przed  wielkim strzałem .System zaksięguje wpłatę   po jakimś czasie zrobią wielkie bum czyli odpalą butlę gazową . Zabiorą swoje i nie swoje  i jeszcze na koncie im w banku zostanie.     

• Like 1

A jak są inteligentni to zrobią wpłatę powiedzmy kilkadziesiąt tysięcy przed  wielkim strzayłem .System zaksięguje wpłatę   po jakimś czasie zrobią wielkie bum czyli odpalą butlę gazową . Zabiorą swoje i nie swoje  i jeszcze na koncie im w banku zostanie.

Od razu widać że fachowiec ;)

• Like 4

A jak są inteligentni to zrobią wpłatę powiedzmy kilkadziesiąt tysięcy przed  wielkim strzayłem .System zaksięguje wpłatę   po jakimś czasie zrobią wielkie bum czyli odpalą butlę gazową . Zabiorą swoje i nie swoje  i jeszcze na koncie im w banku zostanie.

Od razu widać że fachowiec ;)

No teraz to mnie rozwaliłeś default_hahaha.gifdefault_hahaha.gif

• Like 1

Ali jest zalane tymi kotwiczkami. Wystarczy dobrze poszukać a znajdzie się jeszcze taniej (mniejsze rozmiary). Swoją drogą, kotwiczki są bardzo wytrzymałe, ostre. Mam, polecam :D

Przyznam, że po raz pierwszy w tak niskiej cenie zobaczyłem. Przeważnie ok 80 gr/szt.

I ciekawi mnie czy one faktycznie wzmacniane 2x czy jak inne 3x

Ciekaw jestem tej windy, ewidentna kopia scotty. Może bym zamówił na zapas ;)

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Moja winda dojechała (10 dni od zamówienia) 53,50zł. Konstrukcja wydaje się solidna, trochę dziwne że nie da się ustawić w gnieździe ani idealnie równolegle, ani prostopadle. Jeśli zamontuje to raczej i tak bez tego gniazda, a na płasko do dziobu. Do kajaka, pontonu, czy niedużej łódki mogę polecić.

d5984b52143d20a31a728855d5826adc.jpgb2c6c964efb4342e74922e9172824a52.jpg

Edytowane przez thug

Moja winda dojechała (10 dni od zamówienia) 53,50zł. Konstrukcja wydaje się solidna, trochę dziwne że nie da się ustawić w gnieździe ani idealnie równolegle, ani prostopadle. Jeśli zamontuje to raczej i tak bez tego gniazda, a na płasko do dziobu. Do kajaka, pontonu, czy niedużej łódki mogę polecić.

d5984b52143d20a31a728855d5826adc.jpgb2c6c964efb4342e74922e9172824a52.jpg

Też mam, teraz kombinuje jak zamontować do pontonu.

Jakoś bardzo zbliżona do Scotta

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka