Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Wybaczcie, ale przychodzi mi tak dużo przesyłek, że już nie nadążam z chwalpostami...  :wacko: I jeszcze obiecałem BOBowi porównać castingi, ale nie mam na to totalnie czasu. Domówię jeszcze jeden i zrobię porównanie 4 szt - może w lipcu. In plus plecionki z Ali, szczególnie daiwa J-braid 8X.

Jakiś czas temu pytałem Was o te woblery. Niedawno zamówiłem dwie sztuki a dziś z paczkomatu odebrałem :)

Ten u góry to 225mm/76g NSB301 

A na dole to 185mm/60g NSB304

post-65239-0-22950500-1622126616_thumb.jpg

• Like 2

Jakiś czas temu pytałem Was o te woblery. Niedawno zamówiłem dwie sztuki a dziś z paczkomatu odebrałem :)

Ten u góry to 225mm/76g NSB301 

A na dole to 185mm/60g NSB304

attachicon.gif noeby.jpg

attachicon.gif noeby.jpg

Napisz po testach czy pływają i od ilu startują oraz czy nie gubią pracy jak niektóre Salmo Whitefish.

Napisz po testach czy pływają i od ilu startują oraz czy nie gubią pracy jak niektóre Salmo Whitefish.

W maju już nie połowie. Próby zrobię w trollu w lipiec/sierpień. Bo tak naprawdę to je kupiłem na jesienne połowy. 

Podpowiedz mi co masz na myśli pisząc od ilu startują ?

Edytowane przez M a r a s

Jeśli nie dostałeś towaru w terminie wskazanym z zamówieniu to wszczynaj, nie czekaj. Chińczycy może nie mają wpływu na PP u nas w kraju ale oferując towar deklarują też termin dostawy. Nie dotrzymanie umowy jak najbardziej upoważnia do wszczęcia sporu i Ali najczęściej zwraca kasę.

Poszedłem za tą radą i już mam zwrot pieniędzy na koncie . Ali odrzuciło żądanie ,  ale po uzupełnieniu i dokładnym udokumentowaniu ( wygenerowałem link z PP z potwierdzeniem doręczenia w innym mieście )  sprzedawca natychmiast zwrócił całą kasę .

Dzięki wszystkim za dobre rady i pomoc B)

Zamawiałem kotwice marki Proberos z poniższego linku o numerze 8008-3X i przypadkowo dostałem inne o numerze 8003N  takie jak na foto.

Bardzo mi odpowiadają ale za cholerę nie mogę ich znaleźć na Ali . Ktoś pomoże ?

https://pl.aliexpress.com/item/1005001844457077.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.c5d95c0fL0zOgd

post-48513-0-35597600-1622489738_thumb.jpg

Zamawiałem kotwice marki Proberos z poniższego linku o numerze 8008-3X i przypadkowo dostałem inne o numerze 8003N  takie jak na foto.

Bardzo mi odpowiadają ale za cholerę nie mogę ich znaleźć na Ali . Ktoś pomoże ?

https://pl.aliexpress.com/item/1005001844457077.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.c5d95c0fL0zOgd

attachicon.gif 1622489109639.jpg

Nie wiem czy się czymś różnią ale mocne, ostre i sprawdzone:

https://pl.aliexpress.com/item/32880274502.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.a79d5c0fSTOioM&fbclid=IwAR0hx7KR4F5zQN3CeiyHL6Fdgyt5bmGLRlmqAq3xb-vcT98ElURlnK-Kpq0

• Like 1

Andrzej, do czego takie grubasy?

Przecież nie na sumy ;) , potrzebuję mniejszych rozmiarów na dozbrojki do gum.

Szukam ostrza typu igła, powyższe mam i to nie jest to.

witam Panowie takie pytanie...

zakupilem cos . ale sprzedawca tego nie wysłał

dzis skonczyl sie czas na wysylke---mam komunikat:nie wysłane,zamkniete

Pytanie kasa zostanie mi zwrocona z automatu???jaki czas???

czy mam to zgłosic do alliexpres???

Z góry dziekuje za pomoc

M

Doczytałem kase zwróca od 3 do 20 dni.......

Edytowane przez martek