Lokityrem Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Słuchajcie , czy przy wyborze dostarczenia do paczkomatu też jest jakaś opłata 8,50?Jak wybrać przesyłkę do paczkomatu? Nigdy z tego nie korzystałem , czy wszystkie oferty mają tą opcję???Nie polecam In postu z Chin. Zamówiłem 2 przesyłki w Lutym, przyszły dopiero teraz. Na 'cle' Leżały od początku kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Panowie, posiada ktoś taki podbierak? 51,81 zł 52% zniżki | Sougayilang 70/95/120cm chowany teleskopowy składany podbierak teleskopowy składany podbierak do połowu muchowegohttps://a.aliexpress.com/_uZtGsH Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMam, jest OK. Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Mam, jest OK. Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu TapatalkaSuper, dzięki za odpowiedź. Wezmę może odrazu dwa. [emoji28] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Super, dzięki za odpowiedź. Wezmę może odrazu dwa. [emoji28] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkW miarę lekki, dość solidnie wykonany. Rozkłada się jedną ręką. Czego chcieć więcej? P.S. Nie bądź żyła, są trzy rozmiary [emoji16] Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuszon Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 W miarę lekki, dość solidnie wykonany. Rozkłada się jedną ręką. Czego chcieć więcej? P.S. Nie bądź żyła, są trzy rozmiary [emoji16] Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu TapatalkaA opłaca się ściągać, po doliczeniu VAT +8,50 opłata poczty polskiej? Nie lepiej kupić np Konger streeto za 65 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 A opłaca się ściągać, po doliczeniu VAT +8,50 opłata poczty polskiej? Nie lepiej kupić np Konger streeto za 65 zł?To już zależy czy budowa Kongera Ci pasuje. To są jednak inne konstrukcje. Ten chińczyk jest w pełni składany i możesz go nosić na pasku. Zasięg też ma chyba większy... Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Wczoraj dostałem paczkę zbiorczą zamówienia z czerwca. Bez dodatkowych kosztów. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uries Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Ja również odebrałem wczoraj (dużą) paczkę z zamówieniem z końca czerwca. Bez dodatkowych opłat, szło prze Komorniki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Do mnie dotarł aku Litokalla 50 Ah. Bez opłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Do mnie dotarł aku Litokalla 50 Ah. Bez opłat.Testu i dawaj znać Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Też dostałem kilka przesyłek w tym miesiącu ze wcześniejszych zamówień. Też się zdziwiłem, że przynosił mi je kurier Pocztex, a nie jak do tej pory listonosz, jako przesyłki listowe. Zastanawiam się, czy poczta polska poczyniła jakieś zmiany, żeby podołać kontroli wszystkich przesyłek, czy to będzie raczej na zasadzie 'co się uda ściągnąć przez aliexpres to będzie oclone, a reszta przesyłek niech sobie leci po staremu'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Przepis powinien obejmować przesyłki zamówione w Lipcu i wysłane spoza UE. Moje przesyłki,, zamówione przed Lipcem, również przychodzą bez dodatkowych opłat. U mnie, zawsze jak przesyłka szła przez Komorniki, dostarczał je Pocztex, nawet te małe kopertki z zawartością 1$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Koledzy, jesteście w stanie polecić konkretny akumulator do echa 12cali? Coś takiego? https://pl.aliexpress.com/item/33029868420.html?spm=a2g0o.store_pc_allProduct.8148356.49.16a64e9cslMZGThttps://pl.aliexpress.com/item/4000019757903.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.1fcf2e0ecgqtRR Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Ten pierwszy to 36V. Drugi ok, tylko zbyt mała pojemność jak do 12 cali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Fakt, nie zauważyłem... dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Gdyby ten drugi był lifepo4 a nie li-ion to w zupełności by wystarczył. Musisz też wziąć pod uwagę, że nie ma on takiej pojemności jaką ma podaną w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 To nie muszą być konkretnie te linków, to tylko przykład. Może ktoś jest w stanie podrzucić coś sprawdzonego? Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Zobacz do jakiego max. napięcia obsługuje twoje echo i takiego poszukaj. Ja mam składaka liion 4S do 16,8V i działa. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Ktoś ma coś od chińczyka podpięte pod casta ? Chodzi o multiplikator do swimbaitow do 150 gram i cranków 14 cm typu fatso crank ? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Miałem JOHNSCOO TITAN MT200L. Zupełnie przyzwoity sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 BOB, mogę spytać dlaczego miałeś? Czyżby jednak nie do końca jakość odpowiednia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Kupiłem z czystej ciekawości. Przetestowałem i jak napisałem powyżej, uważam, że to fajny sprzęt za niewielkie pieniądze. Trochę głośne łożyska. Oczywiście trudno porównywać z Beastem, Z2020, Tranxem czy Tatulą, które mam.Zaspokoiłem ciekawość i sprzedałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Wiele osób, di takiego łowienia poleca Piscifun Alijos 300.A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 W ostatnich dniach czerwca zamówiłem kotwiczki. Wysłali błyskawicznie. W opcji śledzenia przesyłki pojawił się komunikat, że po dotarciu do Polski trafiła na cło i została oclona. Dziś kurier z PP wręczył mi paczkę bez jakichkolwiek dodatkowych opłat. Nie zdawałem sobie sprawy, że Mazowsze to raj podatkowy i strefa bezcłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 W ostatnich dniach czerwca zamówiłem kotwiczki. Wysłali błyskawicznie. W opcji śledzenia przesyłki pojawił się komunikat, że po dotarciu do Polski trafiła na cło i została oclona. Dziś kurier z PP wręczył mi paczkę bez jakichkolwiek dodatkowych opłat. Nie zdawałem sobie sprawy, że Mazowsze to raj podatkowy i strefa bezcłowa.Pewnie zobaczyli jakość tych kotwiczek i nie chcieli Ciebie dobijać! ???????????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi