Pablo54 Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 (edytowane) Jak ktoś potrzebuję pokrowiec neoprenowy na kij, to mogę polecić : https://pl.aliexpress.com/item/1005003308294071.html?spm=2114.13010708.0.0.6eca5c0fdhds4khttps://shopee.pl/search?keyword=poliestrowa%20tkanina%20bawe%C5%82niana%20aksamitna%20obudowa%20na%20w%C4%99dk%C4%99&order=asc&page=0&sortBy=price Jeszcze na coś tam zostanie. Dostawa darmowa w ciągu 2 tyg. Edytowane 30 Listopada 2021 przez Pablo54 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Polecicie jakieś sprawdzone dozbrojki do gum 18-22cm ?https://pl.aliexpress.com/item/1005002784008815.html?spm=a2g0o.cart.0.0.7fac3c00zF9dZ1&mp=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zobacz filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Panowie jaki kołowrotek byście polecili z Ali. Taki do 250 Zeta rozmiarowo 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Dorzuć 5-6 dyszek i weź regal LT. Nie wiem po ile latają u nas ale praca robi wrażenie, mam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Dzięki chyba tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Hejka, zamówiłem na Ali woblery. Termin dostawy miał być na 17 listopada. Do dzisiaj nie doszły. Kilka dni temu dostałem info że moje zamówienie zostało potwierdzone. Otworzyłem spór i do wymaganego czasu przez Ali nie dostałem żadnej żadnej odpowiedzi od sprzedawcy. Nic się jednak nie stało (oprócz straconego czasu), bo kasę mi wrócili. Ciekaw jestem czy jest szansa że to do mnie jeszcze dojdzie? A jeżeli tak, to czy mam coś z tym robić, czy zostawić sobie i łowić szczupale?Czy miał ktoś z was podobne doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Też mi kiedyś potwierdziło zakup z automatu, na szczęście zakupy doszły po kilku dniach. ... A jeżeli tak, to czy mam coś z tym robić, czy zostawić sobie i łowić szczupale?...Zależy od Twojego sumienia ja kupiłem ponownie ten sam towar i napisałem żeby nie wysyłali. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Nic się jednak nie stało (oprócz straconego czasu), bo kasę mi wrócili. Ciekaw jestem czy jest szansa że to do mnie jeszcze dojdzie? A jeżeli tak, to czy mam coś z tym robić, czy zostawić sobie i łowić szczupale?Jeżeli tak, to wypadałoby zapłacić i łowić szczupale. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Też mi kiedyś potwierdziło zakup z automatu, na szczęście zakupy doszły po kilku dniach. Zależy od Twojego sumienia ja kupiłem ponownie ten sam towar i napisałem żeby nie wysyłali.Przelew robiłem przez paypal na adres e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Paczka dotarła z Fluorocarbonem tsurinoya. Test zapalniczki zaliczony. Jak ktoś się sugeruje napisem "100% Fluorocarbon" to taki widnieje na opakowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 To jednak ten napis 100% Fluorocarbon się sprawdza.Gratuluję dobrego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 To raczej do "Jerkbait się śmieje" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Przejrzałem temat, parę rzeczy już w koszyku ale jeszcze podpytam przed zakupem: polecicie jakieś fajne jerki z Ali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Jak dla mnie liczy się tylko Top Tackle. Fajne są klony Buster Jerków i Buster Jerków II tylko trzeba mieć na uwadze, że są przeciążone, nie nadają się ne płytką wodę.Bardzo dobrze pracują klony Sliderów. Sprawdziły się również te:https://pl.aliexpress.com/item/4000672931001.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.12.4d7e390cY71kg9https://pl.aliexpress.com/item/4000616352842.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.10.54535bd3wAgXxu a słabo wypały te:https://pl.aliexpress.com/item/33028016085.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.68.4d7e390cY71kg9https://pl.aliexpress.com/item/4000267387693.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.28.54535bd3wAgXxu Generalnie trzeba sprawdzić i ewentualnie podkleić miejsca mocowania oczek. W większości przypadków musiałem kleić. Przy okazji pytanie, ktoś testował pływające?https://pl.aliexpress.com/item/531589390.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.26.14885bd3hsq0wn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 trzeba mieć na uwadze, że są przeciążone, nie nadają się ne płytką wodę.To mi akurat pasuje, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) Ja brałem te:https://pl.aliexpress.com/item/1005002583239085.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.716f5c0fsALoxlZarówno 12 cm jak i 15 są ok, pracują jak oryginalne Bustery, ale fakt trochę przeciążone.Dużą ich zaletą są porządne kotwice, czytaj - nie trzeba ich wymieniać po zakupie. Edytowane 19 Grudnia 2021 przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Te ich bustery ogólnie mają solidną konstrukcję pod kątem wykonania. Skąd to wiem? Bo próbowałem jednego rozebrać, żeby wyciągnąć nadmiar ołowiu Trochę się umęczyłem, tworzywo z którego są wykonane jest mocne i elastyczne, nie pęka a klejenie jest porządne. Bardzo podobają mi się również osłonki które dają na kotwice, praktyczna i przydatna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Te ich bustery ogólnie mają solidną konstrukcję pod kątem wykonania. Skąd to wiem? Bo próbowałem jednego rozebrać, żeby wyciągnąć nadmiar ołowiu Trochę się umęczyłem, tworzywo z którego są wykonane jest mocne i elastyczne, nie pęka a klejenie jest porządne. Bardzo podobają mi się również osłonki które dają na kotwice, praktyczna i przydatna rzecz.Zamiast rozbierać całego jerka wystarczy nawiercić otwory na grzbiecie i wysypać zbędne kulki ołowiu (przynęta jest podzielona na pionowe sekcje), testując pływalność zaklejam otwory taśmą elektryczną aby nie dostała się woda, na koniec zaklejam klejem epoksydowym, szlif, spray i gotowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Co do busterów, fakt ładnie pracują ale są nierówne. To znaczy że z jednej partii, bodajże 6 szt (różne kolory), 2 czy 3 pracowały bardzo agresywnie, chodziły jak by speeda dostawały, 1 tak średnio a 2 były ja bym to określił jako bardzo leniwe w swojej pracy. Jak nim nie szarpnąć to powolne odjazdy lewo prawo. Najskuteczniejsze były te agresywne. Piszę "były" bo wyrwałem ;-), został 1 leniwy. Nowa partia już idzie. Miałem te 15cm i takie kupiłem. Z top takle producent CF lures. Natomiast Slidery, bym powiedział że lepiej pracują niż oryginały. Mam ich chyba 5 czy 6 10-ek i w żadnym nie trafiła się niedoróbka, w opadzie pięknie lusterkują, przy ściąganiu dają się prowadzić w każdy możliwy sposób i pracują zawsze. Z ori nie jest to takie oczywiste. Biorąc pod uwagę obecne ceny Salmo i tych od CF, to w najbliższym czasie na ori raczej się nie skuszę, chyba że gdzieś jeszcze trafię ze starych zapasów i po starych cenach.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zamiast rozbierać całego jerka wystarczy nawiercić otwory na grzbiecie i wysypać zbędne kulki ołowiu (przynęta jest podzielona na pionowe sekcje), testując pływalność zaklejam otwory taśmą elektryczną aby nie dostała się woda, na koniec zaklejam klejem epoksydowym, szlif, spray i gotowe.Tak, racja. Po prostu na początku błędnie wydawało mi się, że prościej będzie naciąć wzdłuż całego klejenia rozebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 18,58 zł 30%OFF | Zaimportowana żyłka wędkarska, 12 nici, rawjedwabna, 100-500M, standardowa linia numer 0.8 #-6.0 # bardziej praktycznahttps://a.aliexpress.com/_vNwommKtoś może testował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Cena atrakcyjna jak na 12 nici Komentarze pozytywne, ale mało wyczerpujące w opisie jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Cena atrakcyjna jak na 12 nici Komentarze pozytywne, ale mało wyczerpujące w opisie jakości Na Ali z komentarzami jest tak, że kupujący za samo otrzymanie paczki wystawiają 5 gwiazdek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi