norbert-10 Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 (edytowane) Pablo 54 kupowałeś go do salista 4000?Bo wagowo super to wygląda???? Edytowane 27 Marca 2022 przez norbert-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 (edytowane) Do Yomato, knob jest na trzech łożyskach 4x7x2,5.Kupiłem kolor złoty.Ten kołowrotek tu opisywałem . Edytowane 27 Marca 2022 przez Pablo54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 (edytowane) Można jeszcze poszukać : https://shopee.pl/search?category=11075429&keyword=uchwyt%20ko%C5%82owrotka%20ga%C5%82ka&subcategory=11075631 Darmowa przesyłka ,jak do tej pory transport odbywał się do 2 tyg.Na Ali od dawna wszystko zdrożało na Shopee jeszcze da się wytrzymać. Edytowane 27 Marca 2022 przez Pablo54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Dzięki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 (edytowane) Złożyłem ostatnio 3 zamówienia na woblery u skosnookich. 2 zamówienia łączone i 1 oddzielne. To oddzielne zamówienie po wysłaniu, w połowie drogi anulowane, rzekomo wysłane drugi raz. Covid - ok, czekam. Zamówienie łączone w "magazynie łączenia przesyłek" w chinach wyszło stamtąd pod 1 numerem przesyłki. Dziś poczta je dostarczyła a w środku zamiast dwóch paczek jest jedna. Skośne napisali, żebym sobie z lokalną pocztą wyjaśniał bo wg numeru śledzenia jest dostarczone. No bo jest paczka o podanym numerze dostarczona, tylko komu ja mam i jak teraz udowodnić że w środku była 1 i nie otrzymałem tego co zamówiłem?! ????To zdecydowanie moje ostatnie zamówienie.Dodam, że w aplikacji złożyłem spór. Wytłumaczyłem co i jak. Dostałem odpowiedź jak wyżej - napisali żebym sobie z lokalnym urzędem pocztowym wyjaśniał. Mam 3 dni na odpowiedź/ustosunkowanie się do tego, więc zrobilem zdjęcia opakowań przesyłek, ich numerów - tego głównego i jednego z zamówień które na kopercie w środku miało pierwotnie nadany numer , mówię, że ktoś dał tylnej czesci ciala w magazynie łączenia przesyłek, że powinny byc dwie, jest jedna. Naprodukowałem się, klikam wyślij odpowiedź i mieeeeli mieeeeli - brak możliwości odpowiedzi. Do sprzedającego też napisałem i czekam na odpowiedź. Ogolnie zeszli na psy. Apka jest tragiczna. Odpowiedź wyśle jutro ale myślę, że po prostu wypną tylną część ciała a ja zostanę bez kasy i zamówionego towaru ???? Edytowane 6 Maja 2022 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Zamówiłem na shopee od sprzedawcy z Chin. Minął jakiś miesiąc. Od jakiegoś czasu dostaję powiadomienia co kilka dni że NADANIE przesyłki opóźni się z powodu srowida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Widzę, że nie jestem osamotniony w moich "doświadczeniach" z Ali.W lutym złożyłem 4 zamówienia na jakieś duperele. Do dnia dzisiejszego dostałem jedną paczkę z tym co zamówiłem, jedną z czymś innym niż zamówiłem. Pozostałe dwie są od marca u lokalnego przewoźnika.Ja zakupy na Ali, uważam za zakończone.A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Wszystko przez covid [emoji23]Ja wczoraj dostałem paczkę którą zamówiłem w styczniu zeszłego roku. Dawno o niej zapomniałem, spór dawno pozytywnie zakończony.Także pilnujcie czasu ochrony, jak sie kończy to proście o przedłużenie. Jak nie ma reakcji ze strony sprzedającego to otwierajcie spór.Wszystko po czasie ochrony to juz może być po śliwkach.Taniej nie znaczy szybko więc życzę cierpliwości. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Do mnie dochodzi wszystko i to w całkiem przyzwoitym czasie. A jaki macie "member" status? Silver, Gold, Platinum, Diamond? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Do mnie dochodzi wszystko i to w całkiem przyzwoitym czasie. A jaki macie "member" status? Silver, Gold, Platinum, Diamond?Mam platynę [emoji6] Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Polecam korzystać z Aliexpres Standard Shipping zamiast domyślnej darmowej. Zwykle to mniej niż 1 USD, czasem niecałe 2, a dostawa krócej niż w miesiąc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Mam platynę [emoji6] Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu TapatalkaTeż mam platynę. Podejrzewa że może mieć to istotny wpływ na to jak przebiegają przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 A ja musiałem zmienić adres dostawy, bo ktoś na poczcie zaczął przywłaszczać sobie moje przesyłki. Teraz mam szybciej i wszystkie docierają na miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Też mam platynę. Podejrzewa że może mieć to istotny wpływ na to jak przebiegają przesyłki.I chyba ma to wpływ na rozstrzygnięcie sporu. Niby małe rzeczy giną ale jak do tej pory nie bylo problemu ze zwrotem pieniędzy. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Panowie, gdzie na stronie Ali jest info o twoim member statusie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 moje konto - zamówienia- pusar angotta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 10 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Panowie kupował ktoś z was pojedyncze (najlepiej bez zadziorów) haki do woblerów które mógłby polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Szukaj we wcześniejszych postach. Było pewnie trzy razy podawane. Brand "The Time". Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Panowie kupował ktoś z was pojedyncze (najlepiej bez zadziorów) haki do woblerów które mógłby polecić ?5,63 zł 28%OFF | 100 lub 20 sztuk z dużym uchem haczyk wędkarski pojedyncza korba haczyk haczyk na ryby dla Crankbiat Minnow Stickbait Wobblers przynęta przynętahttps://a.aliexpress.com/_vp0DNV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 5,63 zł 28%OFF | 100 lub 20 sztuk z dużym uchem haczyk wędkarski pojedyncza korba haczyk haczyk na ryby dla Crankbiat Minnow Stickbait Wobblers przynęta przynętahttps://a.aliexpress.com/_vp0DNVDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Kołowrotek Lure Killer Saltist CW3000 dostał nowy knob od Kawa https://pl.aliexpress.com/item/4000058535540.html?spm=a2g0o.cart.0.0.45f53c00n9SxXB&mp=1 długo szedł ale zakup udany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 (edytowane) Jakby kto stelke chciał to szarpać póki są Edytowane 22 Maja 2022 przez Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 (edytowane) Jakby kto stelke chciał to szarpać póki są a jak ktoś będzie niezadowolony z zakupu to pamiętajcie że Sławek przyjmuje reklamacje i zwraca kase Edytowane 22 Maja 2022 przez Friko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 a jak ktoś będzie niezadowolony z zakupu to pamiętajcie że Sławek przyjmuje reklamacje i zwraca kase ???????????? Nic takiego nie napisałem, ale jak byk napisane, że same, tak ? A jak same to same ???? Może się przekładnia na wymianę chociaż nada ???? Ale jak pasować nie będzie to też kasy nie zwracam !!! ☝️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi