Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Można jeszcze poszukać :

https://shopee.pl/search?category=11075429&keyword=uchwyt%20ko%C5%82owrotka%20ga%C5%82ka&subcategory=11075631

Darmowa przesyłka ,jak do tej pory transport odbywał się do 2 tyg.

Na Ali od dawna wszystko zdrożało na Shopee jeszcze da się wytrzymać.

Edytowane przez Pablo54

• 1 miesiąc temu...

Złożyłem ostatnio 3 zamówienia na woblery u skosnookich. 2 zamówienia łączone i 1 oddzielne. To oddzielne zamówienie po wysłaniu, w połowie drogi anulowane, rzekomo wysłane drugi raz. Covid - ok, czekam. Zamówienie łączone w "magazynie łączenia przesyłek" w chinach wyszło stamtąd pod 1 numerem przesyłki. Dziś poczta je dostarczyła a w środku zamiast dwóch paczek jest jedna. Skośne napisali, żebym sobie z lokalną pocztą wyjaśniał bo wg numeru śledzenia jest dostarczone. No bo jest paczka o podanym numerze dostarczona, tylko komu ja mam i jak teraz udowodnić że w środku była 1 i nie otrzymałem tego co zamówiłem?! ????

To zdecydowanie moje ostatnie zamówienie.

Dodam, że w aplikacji złożyłem spór. Wytłumaczyłem co i jak. Dostałem odpowiedź jak wyżej - napisali żebym sobie z lokalnym urzędem pocztowym wyjaśniał. Mam 3 dni na odpowiedź/ustosunkowanie się do tego, więc zrobilem zdjęcia opakowań przesyłek, ich numerów - tego głównego i jednego z zamówień które na kopercie w środku miało pierwotnie nadany numer , mówię, że ktoś dał tylnej czesci ciala w magazynie łączenia przesyłek, że powinny byc dwie, jest jedna. Naprodukowałem się, klikam wyślij odpowiedź i mieeeeli mieeeeli - brak możliwości odpowiedzi. Do sprzedającego też napisałem i czekam na odpowiedź. Ogolnie zeszli na psy. Apka jest tragiczna. Odpowiedź wyśle jutro ale myślę, że po prostu wypną tylną część ciała a ja zostanę bez kasy i zamówionego towaru ????

Edytowane przez scOOtt

Widzę, że nie jestem osamotniony w moich "doświadczeniach" z Ali.

W lutym złożyłem 4 zamówienia na jakieś duperele. Do dnia dzisiejszego dostałem jedną paczkę z tym co zamówiłem, jedną z czymś innym niż zamówiłem. Pozostałe dwie są od marca u lokalnego przewoźnika.

Ja zakupy na Ali, uważam za zakończone.

A.

• Like 1

Wszystko przez covid [emoji23]

Ja wczoraj dostałem paczkę którą zamówiłem w styczniu zeszłego roku. Dawno o niej zapomniałem, spór dawno pozytywnie zakończony.

Także pilnujcie czasu ochrony, jak sie kończy to proście o przedłużenie. Jak nie ma reakcji ze strony sprzedającego to otwierajcie spór.

Wszystko po czasie ochrony to juz może być po śliwkach.

Taniej nie znaczy szybko więc życzę cierpliwości.

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka

Też mam platynę. Podejrzewa że może mieć to istotny wpływ na to jak przebiegają przesyłki.

I chyba ma to wpływ na rozstrzygnięcie sporu. Niby małe rzeczy giną ale jak do tej pory nie bylo problemu ze zwrotem pieniędzy.

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka

Panowie kupował ktoś z was pojedyncze (najlepiej bez zadziorów) haki do woblerów które mógłby polecić ?

5,63 zł 28%OFF | 100 lub 20 sztuk z dużym uchem haczyk wędkarski pojedyncza korba haczyk haczyk na ryby dla Crankbiat Minnow Stickbait Wobblers przynęta przynęta

https://a.aliexpress.com/_vp0DNV

a jak ktoś będzie niezadowolony z zakupu to pamiętajcie że Sławek przyjmuje reklamacje i zwraca kase ;)

????????????

Nic takiego nie napisałem, ale jak byk napisane, że same, tak ? A jak same to same ???? Może się przekładnia na wymianę chociaż nada ???? Ale jak pasować nie będzie to też kasy nie zwracam !!! ☝️