polny Opublikowano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Bierz RORO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koń Opublikowano 4 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Wiecie może gdzie idzie dostać łożyska roro SIC BFS 733? Potrzebuję do Curado, a kolejne miesiące z "produktem niedostępnym" na ich stronie lecą szybciej niż słupek inflacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Wiecie może gdzie idzie dostać łożyska roro SIC BFS 733? Potrzebuję do Curado, a kolejne miesiące z "produktem niedostępnym" na ich stronie lecą szybciej niż słupek inflacji...Napisz do nich i kupisz bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Roro Bearings Fit SHIMANO [733 & 733] 17 CALCUTTA CONQUEST BFS HG 17 S – RORO LURE Dzisiaj zamówiłem 2 sztuki, więc chyba są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koń Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Piękny zbieg okoliczności, zamówione, dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 WitamMoże ktoś testował poniższe wobki? Cena śmieszna, chyba wezmę kilka na próbę.https://pl.aliexpress.com/item/1005002969814138.html?spm=a2g0o.cart.0.0.5bdb452cTYHNHj&mp=1&gatewayAdapt=glo2pol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 https://a.aliexpress.com/_Ezh66MxMoże ktoś kupił i napisze coś o tych uchwytach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Mój internet chyba kroi mi zasięgi Za cholerę nie mogę znaleźć u skośnych włosów do streamerów. Chodzi mi o takie około 20-25cm żeby sobie much szczupakowych pod czeburaszkę nawiązać. Widział ktoś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 https://a.aliexpress.com/_Ezh66MxMoże ktoś kupił i napisze coś o tych uchwytach.Ze dwa lata temu kupiłem taki uchwyt z Alie, używałem może z pół roku i poszedł razem z łódką - nie miałem do niego zastrzeżeń - wyglądał solidnie i był klonem Scotty. Windę pseudo Scotty też kupiłem i spokojnie kotwicę 10 kg dźwigała. B/u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 8,87 zł 41%OFF | Wifreo 1 paczka 30CM karbowany Kinky Minnow fibre Streamer włókna muchowe Bucktail główka jigowa materiał wiązany do muchówek Bass Lurehttps://a.aliexpress.com/_EvRSFYL Cos takiego? Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 8,87 zł 41%OFF | Wifreo 1 paczka 30CM karbowany Kinky Minnow fibre Streamer włókna muchowe Bucktail główka jigowa materiał wiązany do muchówek Bass Lurehttps://a.aliexpress.com/_EvRSFYL Cos takiego? Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu TapatalkaTak mi się wydaje, dziękuję. Jak wpisuję cokolwiek w wyszukiwarkę typu "fly tying materials" to mam puste wyszukiwanie jak wybiorę wysyłkę z polski to pokazuje kilka pozycji. Jak wybiorę inny kraj to znowu mam pusto. Coś jest poprzestawiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Czy sa moze jakies fajne podroby Salmo Hornet na Ali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Jakie dobre kotwice,prosił bym o linki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Polecam Pro Beros i Jonstar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Jakie dobre kotwice,prosił bym o linki:)FTK. Wpisz do wyszukiwarki i wybierzesz model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Też polecam FTK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Bez wątpienia jedne z najlepszych http://alii.pub/6h9e8a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Panowie. Od trzech lat użytkuję tsurinoya xf-50.Niestety już nie mogę go znaleźc na Ali. Chciałbym nabyć jeszcze jeden multik o zbliżonych parametrach pod castingowy UL. Co byście polecili? Edytowane 4 Października 2022 przez Mikee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Bez wątpienia jedne z najlepszych http://alii.pub/6h9e8aNa śródlądziu tak. Sprawdziłem na fiordach norweskich i tam niestety poległy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) WitamPotrzebuję jakiś pokrowiec, najlepiej typu hard case (ale może tez być piankowy) do ekranu echosondy Garmin Striker 5 wymiary ekranu 21x12x5cm Macie coś takiego? Edytowane 18 Października 2022 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Witam, sprawdzony UL do 5 g . Testowaliście, coś warte uwagi ? Będę wdzięczny za linka . Wysłane z mojego SM-N981B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Panowie. Od trzech lat użytkuję tsurinoya xf-50.Niestety już nie mogę go znaleźc na Ali. Chciałbym nabyć jeszcze jeden multik o zbliżonych parametrach pod castingowy UL. Co byście polecili?Ze to ten? 475,81 zł | TSURINOYA XF-50 150 przynęty odlewania kołowrotek 9 + 1BB 6.6:1 przełożenie 4kg moc ciągnięcia pstrąg kołowrotek wędkarski Baitcast koła przynęty kołowrotkihttps://a.aliexpress.com/_m0QkVle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Panowie. Od trzech lat użytkuję tsurinoya xf-50.Niestety już nie mogę go znaleźc na Ali. Chciałbym nabyć jeszcze jeden multik o zbliżonych parametrach pod castingowy UL. Co byście polecili?Dark wolf ultra, ponoć najlepszy z chińczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Szukam odpowiednika torby Savage Gear Torba Boat (największy rozmiar) wiem ze kiedyś ktoś wrzucał coś podobnego tutaj. Będę wdzięczny za polecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) W Plecionie torba Abu jest w dobrej cenie.Wymiary torby: 38 x 48 x 24 cm. No chyba, że na ali można kupić coś podobnego w jeszcze korzystniejszej cenie Edytowane 21 Października 2022 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi