MarasR Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Jakiś czas temu rozmawialiśmy o dodatkowych opłatach na poczcie za przesyłki z Ali.Dziś kurier przywiózł mi przesyłkę za którą zapłaciłem nieco ponad 260 PLN i nie miałem dodatkowych opłat . Czas dostawy 11 dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Ja obecnie kupuję znacznie rzadziej niż dawniej ale jeszcze żadnych dodatkowych opłat nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Dopłaty w kwocie 8.50 zł dolicza tylko poczta polska. Dotyczy to tanich przesyłek. Szybkie przesyłki realizowane przez pocztex są bez dopłat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 W kwestii dopłat nie ma reguły. I to jest regułą ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Nic więcej nie doliczają co jest w aukcji. Do 10 USD większość zakupów ma platyną przesyłkę. Poczta nic więcej nie dolicza przy małych paczkach. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Pany poleci ktoś,jakieś,sztywne,twarde,skrzynki/opakowania na kołowrotek rozm 4000,tak aby dobrze zabezpieczyć na czas transportu nad wodę,a może u nas można kupić coś takiego.Zapytaj żony/partnerki czy nie ma zbędnej skrzynki na kosmetyki Albo przejdź się do lida , były ostatnio. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Szukam sprawdzonych, mocnych kulek łącznikowych do wo leków 5-10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Kulki łącznikowe? Czy to na pewno do wo leków? Czasem warto by było zwrócić uwagę na to co się pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 https://pl.aliexpress.com/item/32834665250.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.18.61a41c24aN2lad&gatewayAdapt=glo2pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Jakiś czas temu rozmawialiśmy o dodatkowych opłatach na poczcie za przesyłki z Ali.Dziś kurier przywiózł mi przesyłkę za którą zapłaciłem nieco ponad 260 PLN i nie miałem dodatkowych opłat . Czas dostawy 11 dni Pokrętła Gomexusa zamawiałem też bez żadnej opłaty. A na teren EU wjechało na Węgrzech i oni tam dopuszczali to na teren Unii nasi już traktowali przesyłkę jak z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Pokrętła Gomexusa zamawiałem też bez żadnej opłaty. A na teren EU wjechało na Węgrzech i oni tam dopuszczali to na teren Unii nasi już traktowali przesyłkę jak z Polskijak Chińczyk załaczy jakis magiczny numer do przesyłki oznaczajacy odprowadzenei VATu lub przesyłka jest wysłana z Europy to opłat nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Planuję zakup za kilka stówek na alibaba.com, czy zakupy są tam bezpieczne i czy dochodzą jakieś dodatkowe opłaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) Planuję zakup za kilka stówek na alibaba.com, czy zakupy są tam bezpieczne i czy dochodzą jakieś dodatkowe opłaty?Bezpieczne jak przyjdą. Jak nie, to ostatnio poziom uznanych reklamacji drastycznie spadł.Ocena polega na sprawdzeniu informacji z trackingu. Jak tracking stwierdza że dostarczono to nic nie ugrasz nawet jak nie dostałeś zamowienia Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Marca 2023 przez selk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Kulki łącznikowe? Czy to na pewno do wo leków? Czasem warto by było zwrócić uwagę na to co się pisze.Marcin, są takie podobno, ale lepiej nie drążyć tematu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Bezpieczne jak przyjdą. Jak nie, to ostatnio poziom uznanych reklamacji drastycznie spada Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu TapatalkaPrzesyłki płatne 60$ potrafią nie dotrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) Przesyłki płatne 60$ potrafią nie dotrzeć?przesyłka dociera tylko nie do Ciebie tylko na inny adres albo kurier zostawi pod drzwiami rózne historiea ali jak ma w tracjkingu że dostarczono to ma w nosiesobie reklamuj na poczcie albo u kuriera czesto tez ostatnio docieraja pozamieniane paczki tzn w paczce zbiorczej coś przychodzi nei mojego i nie da sie wytłumaczyc tego alikaża reklamowac na poccie albo dostarczyc zaswiadczenei że paczka była naruszona inna sprawa że poczta nie chce rozmawiac z adresatem na ten temattylko wysyłajacy moze zgłosić reklamacje Edytowane 31 Marca 2023 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 bez problemu mozna to reklamowac u ali, wystarczy ze masz udokumentowany unboxing nagraniem wideo.Mialem juz takie sytuacje i gdy tylko wyslalem nagranie wideo ali z automatu rpzyznawalo mi racje i zwracalo pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 bez problemu mozna to reklamowac u ali, wystarczy ze masz udokumentowany unboxing nagraniem wideo.Mialem juz takie sytuacje i gdy tylko wyslalem nagranie wideo ali z automatu rpzyznawalo mi racje i zwracalo pieniadze. tak to pewnei pomagaale kto mysli o unboxingu jak przychodzi paczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 tak to pewnei pomagaale kto mysli o unboxingu jak przychodzi paczka ?Ja, nauczony doświadczeniem. Każda paczkę nagrywam, czy to Allegro, Alie, czy inne przesyłki. Jak wszystko jest okej to kasuje film i tyle. Jak coś jest nie tak to mam dowód ze taka rzecz a niw inna przyszła i nikt nie robi mi problemów tylko bierze na klatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Ja, nauczony doświadczeniem. Każda paczkę nagrywam, czy to Allegro, Alie, czy inne przesyłki. Jak wszystko jest okej to kasuje film i tyle. Jak coś jest nie tak to mam dowód ze taka rzecz a niw inna przyszła i nikt nie robi mi problemów tylko bierze na klatę. ostatnio zdjęcie wystarczyło i oddali mi kasę za brakujące elementy. Ale faktycznie filmik zrobi robotę w razie czego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Panowie ktoś użytkuje jakieś kołowrotki do UL z alli i mógłby porównać je do tych naszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Może ktoś będzie robił droższe zakupy, kody ważne od dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Panowie, waszym zdaniem, najlepszy kołowrotek spinningowy, 1000, z Ali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 (edytowane) Tsurinoya jaguar lub FS. Praktycznie to jest to samo. 202,03 zł 21%OFF | TSURINOYA Bait Finesse Spinning Fishing Reel FS 500 800 1000 płytka szpula długie rzucanie 4kg moc ciągnięcia 5.2:1 Trout Game Wheelhttps://a.aliexpress.com/_EwtaLMX 258,44 zł 50%OFF | TSURINOYA podwójne szpule Spinning Fishing Reel Ajing Bait Finesse JAGUAR 500 1000 Drag Ultralight słonowodne BFS Trout Wheelhttps://a.aliexpress.com/_Eus0jLd Edytowane 17 Kwietnia 2023 przez GrzesM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Może ktoś będzie robił droższe zakupy, kody ważne od dzisiajAle to na ograniczony asortyment. I jak obowiązuje to jest w ofercie do klikniecia Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi