Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Tsurinoya jaguar lub FS. Praktycznie to jest to samo.

202,03 zł 21%OFF | TSURINOYA Bait Finesse Spinning Fishing Reel FS 500 800 1000 płytka szpula długie rzucanie 4kg moc ciągnięcia 5.2:1 Trout Game Wheel

https://a.aliexpress.com/_EwtaLMX

258,44 zł 50%OFF | TSURINOYA podwójne szpule Spinning Fishing Reel Ajing Bait Finesse JAGUAR 500 1000 Drag Ultralight słonowodne BFS Trout Wheel

https://a.aliexpress.com/_Eus0jLd

Mały ale ciężki. Nie jestem pewien czy to dobry kierunek dla wędki ul. Raczej szukałabym czegoś typu kastking sharky iii najmniejszy model kompozytowy ale mocny

Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka

Ale to na ograniczony asortyment. I jak obowiązuje to jest w ofercie do klikniecia

No i tu się mylisz, nie każdy sprzedawca informuje o tych kodach. Już wiem o jednej osobie z forum która użyła jednego z tych kodów i uzyskała zniżkę. A sprzedawca nie miał go w ofercie do kliknięcia.

Edytowane przez GrzesM

Mały ale ciężki. Nie jestem pewien czy to dobry kierunek dla wędki ul. Raczej szukałabym czegoś typu kastking sharky iii najmniejszy model kompozytowy ale mocny

Mały ale ciężki? Te tsurinoye ważą po 185 gramów, a kastking o którym mówisz 210 gramów.

Edytowane przez GrzesM

Mały ale ciężki . Te tsurinoye ważą po 185 gramów, a kastking o którym mówisz 210 gramów.

Mam jaguara 2000 w domu od 5 lat. To bardzo dobry ale najcięższy 2000 jakie miałem w ręce. Przeważa kij 450cm na spławik a załozylem go do najcięższego kija jaki mam. Ale może mniejszy jest z plastiku a nie z metalu.

Co ciekawe miałem też sharky III 5000. To najlżejsze i najbardziej kompaktowe 5000 jakie miałem w ręku. A miałem dużo młynkow.

Potwierdzam kody działają i zniżka fajna mi wpadła dziś.

Qrna fajne to forum. Ktoś poda coś ze szczerego serca to od razu komuś nie przypasi. To nie na wszystko , to se można kliknąć. Nie marudzić mi tu. Ech Polaki. Taka chyba narura. Kupię , nie kupię ale pomarudzę.

Edytowane przez binio1111
  • Like 2

Ale platynowłosy pytał o 1000 z Ali, a nie o 2000 czy 5000

Ja piszę że jaguar 2000 jest cięższy od wszelkich innych 2000 jakie miałem.

Pisałem też że może model 1000 jest z plastiku że jest taki lekki. Fenomen Jaguara powstał bo młynek był z metalu

Potwierdzam kody działają i zniżka fajna mi wpadła dziś.

Qrna fajne to forum. Ktoś poda coś ze szczerego serca to od razu komuś nie przypasi. To nie na wszystko , to se można kliknąć. Nie marudzić mi tu. Ech Polaki. Taka chyba narura. Kupię , nie kupię ale pomarudzę.

Czytaj człowieku ze zrozumieniem. Pisze że tam gdzie kody działaja w ofertach są zaznaczone i można je kliknąć dodaj nie trzeba przepisywać kodow. Kody Nie działają na wszystko.

Czytasz chyba wybiorczo albo nie rozumiesz co ktoś pisze i dlaczego

Ale to na ograniczony asortyment. I jak obowiązuje to jest w ofercie do klikniecia

No i tu się mylisz, nie każdy sprzedawca informuje o tych kodach. Już wiem o jednej osobie z forum która użyła jednego z tych kodów i uzyskała zniżkę. A sprzedawca nie miał go w ofercie do kliknięcia.

mozliwe aczkolwiek z tego co wiem z forów znizkowych asortyment na jaki kody obowiązują jest ograniczony  i to nie kwotowo

z tego co wiem z opisu ofery to  tam gdzie kody mają obowiązywac to jest do klikniecia dodaj znizke w ofercie

Selk to chyba Ty nie wiesz o co chodzi z tymi kodami, ich nie klikasz tylko wpisujesz z klawiatury przed dokonaniem płatności. W takie okienko

ja doskonale wiec o co z tym chodzi

jak sobie go dodasz w ofercie przedmiotu na stronie  to w tym takim okienku co Ty wpisujesz system sam Ci wpisze kod jak kupujesz

a jak sobie zainstalujesz wtyczke do FF albo Chrome (nie polecam) np Picodi to Ci sam bedzie dopasowywał te kody przed kupnem  który najlepszy - chociaż nie zawsze picodi ma wszystkie obowiązujace kody ale  tak na 99% ma

ale róbcie chłopaki jak chcecie

jeden jedzie autem  i ma wszystko w d

a drugi ciagnie wózek  i jak ma z górki to mówi o jak super

co komu łatwiej

ostatnio zdjęcie wystarczyło i oddali mi kasę za brakujące elementy. Ale faktycznie filmik zrobi robotę w razie czego!

no to filmik się przydał. Brakowało jednego produktu w zamówieniu i wysłałem fotki i korespondencje ze sprzedającym gdzie informował mnie że nie ma produktu. Niestety jak załączyłem tylko fotki to odwalili reklamacje. Dopiero film zmienił ich pogląd na sprawę. Czyli jednak warto! Dzięki za sugestie!

Osobiście nie kupiłem, ale z obserwacji, modele 6 i 10 cm, były o ponad 30% tańsze.

W komentarzach ludzie pisali, że to oryginały, tylko bez napisu Westin.

Modele 12 i 15 cm były w cenach podobnych jak u nas.

A.

Z grup na fc..b - wg tych co opisywali te jerki, niczym się nie różniły, nawet niektóre miały opakowania i loga Westina.