Alexspin Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 (edytowane) Niech weźmie Fuego (...)Fuego 1000 i 2000 (różnią się tylko pojemnością szpuli) ważą 180g. Edytowane 23 Października 2023 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Ja naprawdę nie rozumiem stosowania rozmiaru 2500 (nawet tego "nowego") do ultralajtów Czyli taki okoniowy lajt, to co najmniej 3000 , a 4000, to okoniowy średniak. Do szczupaków, to tylko tylko multikinach i to co najmniej Beast, a na łososie - pełnomorski kręcioł, do uprzęży przypinany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Myślę, że to nie bardzo ma coś wspólnego z mocą/wytrzymałością, a bardziej, że nie każdemu pasuje mała średnica szpulki rozmiaru 1000 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Myślę, że to nie bardzo ma coś wspólnego z mocą/wytrzymałością, a bardziej, że nie każdemu pasuje mała średnica szpulki rozmiaru 1000A to się ją wsadza w dziurkę jakowąś, że średnica szpulki ma pasować? Mały kołowrotek do lekkiego (rzutowo) kija, to i mała szpula Lekki kij, małe przelotki i mały kołowrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Klienty polskie - sekretarz Xi Jinping przesyła wam całusy. Nic u siebie nie kupujta, nic nie produkujta, ino tylko bogaćcie innych - w tym chińską komunę. Sztuka aportowania szmalcu to główna polska specjalność Napisz mnie Sławek kto w Polsce produkuje jakiś kołowrotek albo multiplikator ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Klienty polskie - sekretarz Xi Jinping przesyła wam całusy. Nic u siebie nie kupujta, nic nie produkujta, ino tylko bogaćcie innych - w tym chińską komunę. Sztuka aportowania szmalcu to główna polska specjalność Możesz polecić jakiś polski sprzęt wędkarski (kołowrotki, wędki, linki) Sławku Ironiczny? Tylko konkrety proszę, bo ironizować/szydzić to każdy potrafi ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 A to się ją wsadza w dziurkę jakowąś, że średnica szpulki ma pasować? Mały kołowrotek do lekkiego (rzutowo) kija, to i mała szpula Lekki kij, małe przelotki i mały kołowrotek.Ze szpulki o większej średnicy linka lepiej schodzi i nieco mniej się skręca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Poza tym nie każdy jest w stanie obsługiwać rozmiar 1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Zostało nieco polskich producentów, ale po co to komu wiedzieć, skoro i tak wolicie aportować szmalec z ich pominięciem. Właśnie mijałem procesję wracającą z biedry.. Jak nasi padną, zobaczycie skąd naiwniakom krótkie nóżki wyrastają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Szukam, taniego kija pod boczny trok który obsłuży ciężarek max od 2-15 gr długość do 2,3 mMożecie coś polecić sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 (edytowane) Zobacz ich asortyment MIFINE Global Official Storehttps://a.aliexpress.com/_EGMMFnt Edytowane 24 Października 2023 przez GrzesM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Dzięki ale wszystkie kije do 4 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 (edytowane) A zobacz ten Właśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz! 201,86zł 50%OFF | Ultralekka wędka MIFINE SPEEDFLY 1.8M 1.98M 2.1M 2.2M masa odlewnicza 0.5-10g węgla wędka do spinningu morskiegohttps://a.aliexpress.com/_EzaC1Tt Tam jest wersja 2-10. Mam od nich kijek i sprzedawca trochę je zaniża. Edytowane 25 Października 2023 przez GrzesM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 A zobacz ten Właśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz! 201,86zł 50%OFF | Ultralekka wędka MIFINE SPEEDFLY 1.8M 1.98M 2.1M 2.2M masa odlewnicza 0.5-10g węgla wędka do spinningu morskiegohttps://a.aliexpress.com/_EzaC1Tt Tam jest wersja 2-10. Mam od nich kijek i sprzedawca trochę je zaniża.Ale nie dostępna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 (edytowane) Zostało nieco polskich producentów, ale po co to komu wiedzieć, skoro i tak wolicie aportować szmalec z ich pominięciem. Właśnie mijałem procesję wracającą z biedry.. Jak nasi padną, zobaczycie skąd naiwniakom krótkie nóżki wyrastają Nie pisz mi kto co aportuje bo Ty też aportujesz i to z uśmiechem na ustach chińskich podwykonawców japońskich producentów i za to Ci Xiao któryś tam nie podziękuje bo nawet bladego pojęcia "bidak" nie ma do kogo ma się zgłosić. Podziękuje pewnie shimano czy daiwie za to, że trzaskają w Chinach co bardziej pospolite wersje swoich produktów, których i Ty używasz. I nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Edytowane 25 Października 2023 przez S.N. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Poza tym nie każdy jest w stanie obsługiwać rozmiar 1000.??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnypatataj Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 (edytowane) https://pl.aliexpress.com/item/1005001726927099.html?spm=a2g0o.cart.0.0.78d9452chmBfdR&mp=1&gatewayAdapt=glo2polBardzo zachwalany kij (jeszcze nie mam, ale będę zamawiał na 11.11) plusem są dwie wymienne części szczytowe, jedna wklejka druga tubular Sporo testowych filmików na youtube Edytowane 25 Października 2023 przez lesnypatataj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Zostało nieco polskich producentów, ale po co to komu wiedzieć, skoro i tak wolicie aportować szmalec z ich pominięciem. Właśnie mijałem procesję wracającą z biedry.. Jak nasi padną, zobaczycie skąd naiwniakom krótkie nóżki wyrastają Sławku, utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu, ze umiesz napisać dużo pustych zdań, a brak treści skrzętnie ukrywasz pod przykrywką ironii i sarkazmu. Ale wciąż czekam na oświecenie, które raczysz w chwili słabości objawić prostemu, jerkbaitowemu ludowi, który nie podąża za Twą światłością. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Bardzo trudne wyzwanie sobie/wam stawiasz Czy jest cokolwiek rzeczowego - ale nie rzeczy - co człowiek masowy, ukształtowany do nieustannej konsumpcji, światowiec pragnący #dużotaniotesco, poszukujący spełnienia marzeń na końcu świata, co mógłby bez dużych kłopotów albo nieprzyjemnej łopatologii, pojąć? Aa,, Trzonek do łopaty też czeka na aliexpress.Ale dobrze - kupuję blanki FA zamiast ich chińskich imitacji.. Chiński model to chyba nadwytyczna, i meta ponadnarodowej j biomasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackstarpro Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Zostało nieco polskich producentów, ale po co to komu wiedzieć, skoro i tak wolicie aportować szmalec z ich pominięciem. Właśnie mijałem procesję wracającą z biedry.. Jak nasi padną, zobaczycie skąd naiwniakom krótkie nóżki wyrastają Głębia i przenikliwość Twoich wpisów , niestety przelatuje gdzieś nad tu i teraz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Bardzo trudne wyzwanie sobie/wam stawiasz Czy jest cokolwiek rzeczowego - ale nie rzeczy - co człowiek masowy, ukształtowany do nieustannej konsumpcji, światowiec pragnący #dużotaniotesco, poszukujący spełnienia marzeń na końcu świata, co mógłby bez dużych kłopotów albo nieprzyjemnej łopatologii, pojąć? Aa,, Trzonek do łopaty też czeka na aliexpress.Ale dobrze - kupuję blanki FA zamiast ich chińskich imitacji.. Chiński model to chyba nadwytyczna, i meta ponadnarodowej j biomasy Jeśli chodzi o mnie, to zupełnie nie trafiłeś z ta konsumpcją - w butach chodzę, aż się rozlecą, samochodem jeżdżę koło 8 lat, a sprzęt kupuje tylko ten, którego potrzebuje. Ostatnie 3 wędek, które kupiłem, tez są na blankach z FA. Ale nie łudzę się, ze większość sprzętu sprzedawanego w PL pochodzi z CHRL i jeśli mogę ten sam sprzet, np kotwice, kupić bezpośrednio, to tak robię, bo nie widze żadnej zalety (np w postaci gwarancji) kupując je drożej w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Bardzo trudne wyzwanie sobie/wam stawiasz Czy jest cokolwiek rzeczowego - ale nie rzeczy - co człowiek masowy, ukształtowany do nieustannej konsumpcji, światowiec pragnący #dużotaniotesco, poszukujący spełnienia marzeń na końcu świata, co mógłby bez dużych kłopotów albo nieprzyjemnej łopatologii, pojąć? Aa,, Trzonek do łopaty też czeka na aliexpress.Ale dobrze - kupuję blanki FA zamiast ich chińskich imitacji.. Chiński model to chyba nadwytyczna, i meta ponadnarodowej j biomasy Wywód niegodny Ciebie i dalej nie wiadomo jaki model kołowrotka czy multiplikatora jest produkowany w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Panowie,taka sytuacja,dziś robiłem swój drugi zakup na alli,przyszło mi powiadomienie,że zostało wyslane-i zaraz obok wyskoczyło potwierdź zamowienie-no i kurde potwierdziłem,I wyskoczylo-zamowienie zostało dostarczne-...I już nie mogę tego cofnąć.Jak to teraz wygląda, dojdzie,nie dojdzie-mam coś komuś pisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Co prawda ja już nie kupuje u gamoni ale o ile dobrze pamiętam masz dwa tygodnie na założenie sporu. Jeśli w tym czasie przesyłka dojdzie to OK. Jeśli nie, to pozostaje wiara w ludzi i w logistykę ChRL i PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Ja kiedyś też tak zaznaczyłem przez przypadek ale wszystko doszło zgodnie z planowanym terminem. Na razie nie panikować i poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi