gorgol Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Dzięki za info,w takim razie pozostaje czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Jak dziś dostałeś info to na drugi dzień powinieneś miecz paczkę. Więc cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Jak dziś dostałeś info to na drugi dzień powinieneś miecz paczkę. Więc cierpliwości.No nie. Dostał informację o wysyłce paczki z Chin. Poprawili mocno czas dostawy, ale nie aż tak mocno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Z czasem dostawy to różnie bywa. U mnie rekord to trzy i pół miesiąca. A w drugą stronę, ozonator zamówiony w piątek przed północą dotarł w poniedziałek o 8.30???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Odnośnie dostaw. 11 dni zazwyczaj mieści się w 10. 3 dniowa to 3 dniowa. Teraz zamawiałem multitoola daicamping. przewidywany czas dostawy był na połowę grudnia. 18-ego zamówiony wczoraj odebrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 i jak ten multitol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 (edytowane) W podobnych pieniądzach jest chociażby Gerber Suspension-NXT.Napisz Artur parę słów o tym daicamping. Jak wrażenia, może masz jakieś porównanie. Edytowane 31 Października 2023 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 (edytowane) Osobiście używam od niemal 15 lat SOG PowerAssist EOD.Ten Daicamping to na prezent dla kolegi, model DL1. W skrócie jest to wariacja (jak większość daicamping) leathermana, trochę z surga, trochę z charge, trochę z new wave, niewątpliwą zaletą jest to że ma wymienne ostrza w kombinerkach jak w surge czy charge. Z tym że w porównaniu do new wave, jakiego miałem dużo, ale to dużo lepiej wykonany, wielkością raczej bliżej surge niż new wave. Gdy kupowałem był w promocji choice, plus monety, jakieś kupony, finalnie wyszedł nieco ponad 120zł z początkowych 153zł, obecnie kosztuje 170, ale moim zdaniem warty tych pieniędzy. Teraz jeszcze kupiłem 2, też daicamping tylko że model DL2, zresztą też w zamyśle już gwiazdkowych prezentów.U nas na alle też są, tylko że ceny chore, jak szukałem wcześniej to poniżej 400zeta za modele kosztujące na ali 120-150zł nie schodziły. Edytowane 31 Października 2023 przez Sołtys 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Doszły mi Daicamping DL 2. Mam porównanie. Waga są w jednej kategorii. DL1 waży 259g, DL2 251g (tu zdziwienie bo DL2 jest wyraźnie większy od DL1) a SOG PowerAssist 266g jest największy z nichDL1 z daleka, nie do odróżnienia od leathermana. DL2 tu już jest więcej inwencji własnej. Narzędzia podobne z drobnymi różnicami takimi jak wymienne bity w DL1 a w DL2 są stałe. DL2 po rozłożeniu ma sprężynujące kombinerki. Nożyczki wygodniejsze w pracy w DL2, ramię które naciskamy ma szerszą półkę i nie uwiera w palec a DL1 może to wystąpić. Jest jedna różnica w narzędziach głównych. DL1 ma 2 ostrza gładkie i ząbkowane do tego piłka do drewna i nożyczki. DL2 ma jedno ostrza gładkie o innym profilu, przystosowanym bardziej do precyzyjnej pracy w typie takim trochę brzytwa, zamiast drugiego ostrza jest pilnik jednostronny.Miarka w DL1 jest na ramionach toola, w DL2 jest krótka miareczka po obu stronach pilnika, raczej do użycia tam gdzie miejsce bo odsunięta szpicy pilnika, do tego DL2 ma prosty klucz którym można odkręcać śruby 7, 8, 10 i 14.Oprócz prostych pokrowców z materiału przypominającego codurę oba toole mają klips który jest całkiem funkcjonalny i nie szarpie kieszeni.W DL2 kombinerki są delikatnie nieco bardziej sfazowane i cieńsze na czubku co sugeruje że lepiej sprawdzą się w precyzyjniejszych pracach, w DL są klasycznie zaokrąglone identycznie jak Leathermanie New Wave, swoj zrobią, pewnie przytrzymają ale do subtelności im daleko.Oba toole mają wymienne ostrza kombinerek, podejrzewam wręcz z pewnością że będa wymienne 1:1 z tymi od leathermana, ale to trzeba zweryfikować. W każdym dokupić na daicamping jako element wymienny żaden problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnypatataj Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Zbliża się 11.11 macie jakieś plany zakupowe? Pochwalcie się co macie w koszykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Ja przy drobnicy nie czekałem na 11 tylko zamówiłem teraz, zwłaszcza że wartość koszyka dziwnym trafem niemal co dziennie wzrastała a nic nie dokładałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnypatataj Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Też drobnice kupuje od razu, a teraz się czaje na coś grubszego, dlatego jestem ciekaw waszych koszówJakiś drastycznych zmian na koszu nie mam, chociaż część rzeczy trzymam już dobrze od miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 https://pl.aliexpress.com/item/1005004385051918.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2189452c2xax3j&mp=1&gatewayAdapt=glo2polhttps://pl.aliexpress.com/item/1005006064525893.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2189452c2xax3j&mp=1&gatewayAdapt=glo2polNa jedną z tych dwóch się czaję, ale szału na 11.11 nie będzie, macie pomysł na jakies kupony? Zupełnie nie wiem gdzie tego szukać.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Ma ktoś jakiś sprawdzony turystyczny stolik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 https://pl.aliexpress.com/item/1005004385051918.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2189452c2xax3j&mp=1&gatewayAdapt=glo2polhttps://pl.aliexpress.com/item/1005006064525893.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2189452c2xax3j&mp=1&gatewayAdapt=glo2polNa jedną z tych dwóch się czaję, ale szału na 11.11 nie będzie, macie pomysł na jakies kupony? Zupełnie nie wiem gdzie tego szukać.Z góry dziękuję.W aplikacji masz kody, możesz je sprawdzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnypatataj Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Aliexpress - Lista kodów dostępnych od 11.11: -8/50$: 11SALE8, SUPERPL8, pepperpl8 -15/100$: 11OT11, 11SALE15, SUPERPL15, pepperpl15 -30/200$: 12OT21, 11SALE30, SUPERPL30, pepperpl30 -40/250$: 11SALE40, SUPERPL40, pepperpl40 -50/300$: 15OT51, 11SALE50, SUPERPL50, pepperpl50 -100/500$: 11SALE100, SUPEPL100, pepperpl100 Dodatkowo będzie naliczany rabat 4 USD przy wydanych 20 USD , max 16 USD Jeżeli mam jeszcze coś doradzić, to polecam robić zakupy w USD(np revolut), zawsze to wychodzi taniej o kilka % 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Dzięki za kody, będę próbował. Wiecie może jak zlikwidować/zamknąć ten panel po prawej stronie, podgląd koszyka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Zbliża się 11.11 macie jakieś plany zakupowe? Pochwalcie się co macie w koszykach A nie jest tak, ze kupować warto to, co nam potrzebne, a nie to, co akurat jest przecenione? ???? Kupuje na ali tylko „pierdoly” i drobnicę, zatem osobiście na okazje nie czekam…. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnypatataj Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 A nie jest tak, ze kupować warto to, co nam potrzebne, a nie to, co akurat jest przecenione? Kupuje na ali tylko „pierdoly” i drobnicę, zatem osobiście na okazje nie czekam…. Jasne, można też być czymś zainteresowanym i kupić jak wpada cena 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Warto zainwestować się Piscifun Alijoz 300? Dużo pozytywnych opinii, jednak nie widziałem jeszcze żadnej po dłuższym okresie używania przynęt +/- 100g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Używa ktoś Tsurinoya Artemis? Rozważam zakup rozmiaru 1500S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Hej, podeślę ktoś namiar na kijac1,5-1,7 m casting, który obsłuży przynety 15-100 gr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Polecicie jakiś sprawdzony powerbank 20-30k mAh na USB C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Używa ktoś Tsurinoya Artemis? Rozważam zakup rozmiaru 1500Używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Dobrze nawija? Płynnie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi