sukingad Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Nawija po linijkę, co do pracy to pisałem, że nie dają za specjalnie smaru i trzeba sobie radzić samemu. Jeśli umiesz rozkręcić i nie zepsuć, będziesz miał fajny młynek. Wczoraj wziąłem inny i też ta sama historia. Po przesmatoawniu przekładni chodzi spoko. Niemniej zaznaczam po raz kolejny, że Daiwa Regal LT jest lata świetlne od lepszych młynków z Ali. Tyle ż e Regal pracuje równie płynnie jak Exist, a jedyne różnice na minus w ogólnym odbiorze między oboma Daiwa i to przekładana korba Regala i to, że jest brzydka jak noc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 https://pl.aliexpress.com/item/1005003070327201.html?spm=a2g0o.cart.0.0.50a2452cCs9R1v&mp=1&gatewayAdapt=glo2pol ktos moze korzysta, warte te spiochy ceny czy szukac czegos u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 (edytowane) https://pl.aliexpress.com/item/32818208584.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.107.21ef1c24mzYo9Z&gatewayAdapt=glo2pol Kupiłem jakieś 5 lat temu, dosyć szybko poprzecierały się na szwach nogawek od środka bo za luźne nogawki mają, zakleiłem Silką i do tej pory używam, choć jeszcze musiałem jakies dziurki zaklejac. Może to wynikać z mojego sposobu użytkowania, raczej łąże po brzegu, chaszczach. a czasami tylko wejdę do wody.Te, które zalinkowałeś lepiej wyglądają. Edytowane 11 Listopada 2023 przez strary 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Koledzy będę po raz pierwszy z PL zamawiał pierdółkę z Ali. Czy z płatnością blik i dostawą do punktu odbioru ( nie na domowy adres) nie ma problemu zazwyczaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Nie wiem, jak z blikiem, ale dostawy wolę do punktu odbioru niż na adres 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Blikiem płacisz szybko i wygodnie. Zero problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnypatataj Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Przy większych zakupach zdecydowanie zalecam revoluta i płatność w dolarach ???? oszczędność w okolicach 5-6% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 (edytowane) Przy większych zakupach zdecydowanie zalecam revoluta i płatność w dolarach oszczędność w okolicach 5-6%karta virtualna w EURO z mBanku daje te same oszczednosci przy przeliczeniu i płatności w EU płatnosc blik nie polecam - częste kłopoty przy zwrotach kasy wysyłka do paczkomatu - jeśli w skrzynce znajdziesz coś innego niż zamówiłeś lub Twoja przesyłka trafi do paczkomatu na drugim koncu polski to aliexpress nie uznaje reklamacjico ciekawe na mapce aliexpresu jest tylko połowa paczkomatów w mojej miejscowości Edytowane 13 Listopada 2023 przez selk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnypatataj Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Zwykle kursy bankowe były wysokie w porównywaniu z revolutem (kursy będzie bankowe), może się już coś zmieniło :-) bardziej chodziło mi o to, że lepiej płacić w walucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Nie wiem, jak z blikiem, ale dostawy wolę do punktu odbioru niż na adresBlik działa bez problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Zwykle kursy bankowe były wysokie w porównywaniu z revolutem (kursy będzie bankowe), może się już coś zmieniło :-) bardziej chodziło mi o to, że lepiej płacić w walucie.Ostatnio obserwuje, ze Revolut podniósł opłaty, a banki chyba spuściły trochę z tonu, bo różnica owszem jest, ale nie tak odczuwalna, jak jeszcze np trzy lata temu, gdy za wszystkie hotele na wakacjach płaciłem revolutem.Płacąc za pierdoly z Ali używam Blika, bo tak mi najwygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Sekretarz Xi Ping płacze ze wzruszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 (edytowane) Mamy takie info : 14 dniowa dostawa na zamówienia warte powyżej 42,44 zł . Ale mam takie pytanie czy te ponad cztery dychy dotyczy zamówienia u jednego sprzedawcy czy u kilku w tym samym czasie . ?Do tej pory zamawiałem na większą kwotę u jednego sprzedawcy i u pozostałych również i przesyłka była dostarczona w 11- 12 dni.Dzisiaj mam u dwóch powyżej czterech dych - tu wszystko wiem U jednego mam poniżej czterech dych ? Edytowane 14 Listopada 2023 przez M a r a s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Mamy takie info : 14 dniowa dostawa na zamówienia warte powyżej 42,44 zł . Ale mam takie pytanie czy te ponad cztery dychy dotyczy zamówienia u jednego sprzedawcy czy u kilku w tym samym czasie . ?Do tej pory zamawiałem na większą kwotę u jednego sprzedawcy i u pozostałych również i przesyłka była dostarczona w 11- 12 dni.Dzisiaj mam u dwóch powyżej czterech dych - tu wszystko wiem U jednego mam poniżej czterech dych ? kilka ofert ale z tym samym oznaczeniem wysyłki za 42,44 zł - dużo jest tych rzeczy na ali obecnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Panowie ja to zielony jestem w to alli,raptem dwie paczki zamówiłem, a interesuje mnie takie coś,czy jak dodaje do koszyka towar,a okazuje się że jest od kilku sprzedawców, to płacę każdemu za wysyłkę,czy płacę raz za paczkę I czy towar od kilku sprzedawców w jednym koszyku,przyjdzie w tej jednej paczce,czy na raty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Panowie ja to zielony jestem w to alli,raptem dwie paczki zamówiłem, a interesuje mnie takie coś,czy jak dodaje do koszyka towar,a okazuje się że jest od kilku sprzedawców, to płacę każdemu za wysyłkę,czy płacę raz za paczkę I czy towar od kilku sprzedawców w jednym koszyku,przyjdzie w tej jednej paczce,czy na raty. To mogą być sprzedawcy z dwóch różnych prowincji Chin, także odpowiedź jest chyba oczywista. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 W czym problem wrzucić wszystko do koszyka i kliknąć kup. Do póki nie zapłacisz transakcja nie dojdzie do skutku, a będziesz wiedział ile jest łącznie do zapłaty za przesyłkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Panowie ja to zielony jestem w to alli,raptem dwie paczki zamówiłem, a interesuje mnie takie coś,czy jak dodaje do koszyka towar,a okazuje się że jest od kilku sprzedawców, to płacę każdemu za wysyłkę,czy płacę raz za paczkę I czy towar od kilku sprzedawców w jednym koszyku,przyjdzie w tej jednej paczce,czy na raty.Płacisz każdemu, jeśli ustanowił odpłatną wysyłkę. Towary mogą jednak dotrzeć finalnie w jednej paczce, nie ma reguły, jeśli data dostawy jest taka sama to niemal na pewno będą w zbiorczej torbie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Nie wiem czy to było bo nie śledzę namiętnie tego tematu. Ale dzisiaj szukałem haków offsetowych i takie coś mi google zapodało. Zrobiłem jakieś drobne zakupy żeby to sprawdzić. Wszystkie przesyłki gratis. Popatrzcie jak tego nie znacie. https://www.temu.com/pl A może ktoś co dopisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Być może z Was kupował jakiś taki kołowrotekhttps://www.aliexpress.com/item/1005005436531503.html?src=google&src=google&albch=shopping&acnt=708-803-3821&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&albagn=888888&isSmbAutoCall=false&needSmbHouyi=false&albcp=19366670532&albag=&trgt=&crea=pl1005005436531503&netw=x&device=c&albpg=&albpd=pl1005005436531503&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIrdG5pbbIggMV2QUGAB0_rwznEAQYAyABEgITMPD_BwE&gclsrc=aw.ds&aff_fcid=9ab33f4e9ef7440e820b35f334a3e581-1700134444725-05087-UneMJZVf&aff_fsk=UneMJZVf&aff_platform=aaf&sk=UneMJZVf&aff_trace_key=9ab33f4e9ef7440e820b35f334a3e581-1700134444725-05087-UneMJZVf&terminal_id=863c37c9d21d41a5bea800e4f598a20b&afSmartRedirect=y Zakładam, że przy Stelli to nie stało. Jaką to ma jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Korpus wygląda trochę jak Daiwowskie LT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrys Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Ha , no kolega używa do połowu troci , nawet już zalizcył trzy ryby. Kupiłem ten kołowrotek 4000 do połowu nad Odrę zwija i kręci przyzwoicie . Zapiąlem go do MHXa MB . Szkoda mi FJ czy PG szorowac tam po betonach.Niech pokręci ze dwa sezony i kosz , dla mnie jest OK .13 łożysk 13 kG chamulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Ktoś ewentualnie jakiś kołowrotek w podobnych pieniądzach co podróbka stelli może polecić do orania złomem w rzece? Czy ten jest najsensowniejszy? Zastanawiam się czy jednak stradic za 700 nie będzie lepszy niż ta za 220 która rozleci się po pół roku, a stradic ma gwarancje 2 lata wiec tyle na pewno polata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 kup sobie zaubera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Ten czerwony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi