dante Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Akumulator w skrzynce czeka jeszcze na wysyłkę, natomiast dzisiaj dostałem info, że drugi zakup został właśnie wysłany. Za taką cenę to nawet jak wytrzyma dwa sezony to będzie ok. Sklep ma dużo pozytywnych opinii, zobaczymy co to warte. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) Akumulator w skrzynce czeka jeszcze na wysyłkę, natomiast dzisiaj dostałem info, że drugi zakup został właśnie wysłany. Za taką cenę to nawet jak wytrzyma dwa sezony to będzie ok. Sklep ma dużo pozytywnych opinii, zobaczymy co to warte. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka daj link Edytowane 29 Listopada 2023 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 daj link Niestety oferta już wygasla, ale przecena była niezła. Z 1450zl na niecałe 400zł z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Niestety oferta już wygasla, ale przecena była niezła. Z 1450zl na niecałe 400zł z przesyłką. Pytanie, czy wyślą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Pytanie, czy wyślą...Dostałem info, że dzisiaj wysłana przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Dostałem info, że dzisiaj wysłana przesyłka. To tylko się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Pytanie raczej co w środku i czy to bezpieczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrys Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Dostałem info, że dzisiaj wysłana przesyłka. Zyczę powodzenia Tak jak pisałem okazyjnie - po 1100 zŁ braliśmy z kolegą w zielonej skrzynce .Oferta zaraz wygasła. Poteem info w drodze sledzernie -brak , przesyłka dotarła , potwierdz ........Tak zeszło kilka tygodni. Ale zwrot kasy wyjątkowo szybko trzy - cztert dni Natomiast ten link LiitoKala ...150Ah .było kilka zamówień i wszystko dotarło jak trzebaAku jest ok mam zapięty do MK Terrova iP Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Ma ktoś sprawdzone koraliki wolframowe na Ali? Prosiłbym o jakieś linki, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Są dużo droższe niż w PL obecnie chyba na caddis.pl jest promocja na koraliki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Względem caddis te wychodzą taniej: https://lifeflylifefly.pl.aliexpress.com/store/group/Tungsten-Slotted/610947_30000000059011.html?spm=a2g0o.detail.0.0.5a8c8z5z8z5z5c (kupowałem jakiś czas temu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Panowie jest możliwość przesyłki do paczkomatu? Jeśli tak jak to ustawić w aplikacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Ja akurat korzystam na kompie, ale jak przechodzisz z koszyka do płatności to na górze po lewej jest opcja do wyboru: dostawa lub odbiór w automacie, w apce może być jednak inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Dzięki, będę szukał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Na kompie wygląda to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
code Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Jakieś rekawiczki ktoś kupował? Muszą być cieple, o ograniczonej wchłanialności wody i operatywne. Żadne tam ucięte paluchy, tak mi grabki marzną ze muszą być na 5 paluchów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 https://pl.aliexpress.com/item/1005006161244122.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.50aa1c24Hwutum&gatewayAdapt=glo2polZakup w ciemno. Noszone przez ostatnie kilka dni. Na razie bez zastrzeżeń. Raz na rybach, póki co jest naprawdę nieźle. Kupiłem M według rozmiarówki, niestety okazały się za małe, sprezentowałem koledze z mniejszymi dłońmi. Doszły L - te które nosiłem- i jeszcze domówiłem XL. Z tego materiału są jeszcze z całymi palcami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Witam.Szukam sprawdzonego trwałego pokrowca na łódke 4,1 x 1,7 m.Czy coś polecicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Witam.Szukam sprawdzonego trwałego pokrowca na łódke 4,1 x 1,7 m.Czy coś polecicie ?Pojechać z łódką do firmy co robi plandeki na tiry. Wczesniej sprawdzić w necie opinie o firmach plandekowych w okolicy. Jechać tam gdzie najlepsze oceny. Kupić z najgrubszej plandeki Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Pojechać z łódką do firmy co robi plandeki na tiry. Wczesniej sprawdzić w necie opinie o firmach plandekowych w okolicy. Jechać tam gdzie najlepsze oceny. Kupić z najgrubszej plandeki Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu TapatalkaDokładnie tak ale z małym wyjątkiem co do grubości czyli gramatury /m2 podanej przez producenta plandeki.O ile do przyczepy towarowej ta grubsza jest jak najbardziej wskazana ( inaczej ją się zapina w większości przypadku przeważnie tylną cześć i raczej jej się nie ściąga ) to już na pokrowiec na łódkę to będzie przerost formy nad treścią. Zakładając plandekę na łódkę musimy ją naciągnąć i łatwiej będzie nam to zrobić z cieńszej jak z grubszej .O ile w porze ciepłej ( wiosna -lato ) jest lżej ją naciągnąć a zawsze tą lżejszą jest łatwiej aby pod swoim ciężarem sama się nie zapadła. Ale już w porze jesień - zima i temp. bliskiej 0 st. naciągnięcie grubszej plandeki jest bardziej utrudnione ze względu na jej sztywność w tej niskiej temperaturze.Mam z tych cieńszych ,którą zapinam na zatrzaski dookoła burty i wiem jak jest różnica w lato a jak w jesień. Wystarczy kilka minut słońca i już jest różnica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Obecnie mam taką z grubego materiału chyba z jakiegoś banera. Ale tak jak pisze kolega @Maras jak zrobiło się zimno to nie można nad nią zapanować poza tym zaczęła się łamać.Dlatego szukam coś sprawdzonego i lekkiego. Dokładnie tak ale z małym wyjątkiem co do grubości czyli gramatury /m2 podanej przez producenta plandeki.O ile do przyczepy towarowej ta grubsza jest jak najbardziej wskazana ( inaczej ją się zapina w większości przypadku przeważnie tylną cześć i raczej jej się nie ściąga ) to już na pokrowiec na łódkę to będzie przerost formy nad treścią. Zakładając plandekę na łódkę musimy ją naciągnąć i łatwiej będzie nam to zrobić z cieńszej jak z grubszej .O ile w porze ciepłej ( wiosna -lato ) jest lżej ją naciągnąć a zawsze tą lżejszą jest łatwiej aby pod swoim ciężarem sama się nie zapadła. Ale już w porze jesień - zima i temp. bliskiej 0 st. naciągnięcie grubszej plandeki jest bardziej utrudnione ze względu na jej sztywność w tej niskiej temperaturze.Mam z tych cieńszych ,którą zapinam na zatrzaski dookoła burty i wiem jak jest różnica w lato a jak w jesień. Wystarczy kilka minut słońca i już jest różnica . A możesz się podzielić info co to za materiał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Obecnie mam taką z grubego materiału chyba z jakiegoś banera. Ale tak jak pisze kolega @Maras jak zrobiło się zimno to nie można nad nią zapanować poza tym zaczęła się łamać.Dlatego szukam coś sprawdzonego i lekkiego. A możesz się podzielić info co to za materiał ? Obecnie mam taką z grubego materiału chyba z jakiegoś banera. Ale tak jak pisze kolega @Maras jak zrobiło się zimno to nie można nad nią zapanować poza tym zaczęła się łamać.Dlatego szukam coś sprawdzonego i lekkiego. A możesz się podzielić info co to za materiał ?Podjechałem do punktu gdzie robią plandeki do przyczep i naczep. I pokazano mi jakie mają kolory oraz grubości .Oni tam operują gramaturą na metr kwadratowy ta cieńsza waży mniej a grubsza na odwrót . I tyle mogę napisać co to za materiał. Podjedź i zapewne wszystko Ci wytłumaczą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Trudno jest rozmawiać jak nie mamy konkretów dotyczących gramatury. Dla jednego gruba to dla drugiego średnio gruba.Zważ jednak że ta cienka słabo przymocowana będzie robić za Balon na łodce. Popatrz ile razy jedziesz na ryby jak jest ciepło a jak często kiedy jest zimno. Cienka łatwiej się też przeciera Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UTi Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Trochę nie w temacie zakupów z aliexpress, ale pozwole sobie wtrącić swe trzy grosze. Druga plandeka przy drugiej łodzi, postojowo - transportowa. O ile mnie pamięć nie myli, gramatura 620g/m2. Optymalna grubość, nie jest to cerata i nie jest tak gruba jak w tirach. Docięta z zapasem po obrysie łodzi, zgrzany tunel, a w nim pas transportowy. Ściągam na rufie, deszcz, mróz, śnieg i autostradowe prędkości nie robią na niej wrażenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 W zeszły poniedziałek dotarły do mnie śpiochy od Kylebooker'a. Rozmiar dobierałem wedle tabeli zamieszczonej na ich stronie. Niestety mogłem się zgubić podczas ich zakładania, były tak duże. Chwilowo zawędrowały nawet na giełdę. Sprzedawca na pytanie o ewentualny zwrot lub wymianę rozmiaru kazał mi palić wroty...Całą sytuację uratował znajomy który podpowiedział mi, że przecież mam możliwość darmowego zwrotu bez podania przyczyny (było to zaznaczone w aukcji). We wtorek zgłosiłem chęć zwrotu poprzez platformę, jako przyczynę wybrałem "produkt nie jest już potrzebny". Na drugi dzień dostałem od Aliexpress pozytywną weryfikację, w panelu zwrotów pokazał mi się kod nadania InPost. Paczkę zapakowałem tak jak do mnie przyszła, wrzuciłem do kartonu i wsadziłem do paczkomatu. Podobno bardzo ważne, żeby zachować wszystkie oryginalne folie i opakowania w których przedmiot został nam dostarczony. W sobotę zwrot został zweryfikowany i w pełni zaakceptowany. Dzisiaj na konto wróciły pieniądze. Bardzo mocno zaskoczony jestem tak pozytywnym i szybkim rozpatrzeniem zwrotu na Aliexpress. Zdecydowanie dłużej potrafiłem czekać na zwrot środków z naszego rodzimego Allegro.Nie pozostaje nic tylko kupować przedmioty oznaczone możliwością darmowego zwrotu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi