drChlubicz Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 W takich przypadkach nigdy nie pisze do nadawcy tylko od razu zgłaszam oficjalną drogą. Gumki jakiś czas temu przyszły, i jeden kolor pomylony, zgłoszenie ze zdjęciem, a za 10 minut zwrot na koncie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zrobiłem zakupy na ali za nie małą kwotę i jak się okazuje sprzedający najwyraźniej jest oszustem.Fakt trochę zaryzykowałem bo fanty były w dość okazyjnej cenie.Mój niepokój wzbudziła waga nadanej przesyłki z Chin. Ma ona ważyć ok. 5 kg a sprzedający podał wagę niecałe 0,5 kg. Rozrzut jest bardzo duży. Oczywiście napisałem domajfrenda z pytaniem o co kaman z wagą. Ten zaczął ględzić, że chodzi o koszty wysyłki. Mało tego inni kupujący zaczęli pisać w opiniach, że nie otrzymują od niego przesyłek.Moja jest, jak wynika ze śledzenia, po WER Warszawa i zmierza dalej.Zastanawiam się jednak czy gdy już do mnie dotrze i nie będzie się zgadzać waga paczki czy ją odebrać od kuriera czy nie odbierać. A może odebrać i w razie niezgodności założyć spór.Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Odbierz. Nagraj otwieranie paczki. Jak coś nie będzie się zgadzało otwierasz spór i wysyłasz film. Jeszcze nie było problemu. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Czy może ktoś poleci haki do czeburaszek? Zastanawiam się czy na Ali są jakieś dobre czy bardziej szukać czegoś u nas (owner?). Z góry dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilejdilej Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Czy może ktoś poleci haki do czeburaszek? Zastanawiam się czy na Ali są jakieś dobre czy bardziej szukać czegoś u nas (owner?). Z góry dzięki za podpowiedzi Sprawdź haki od SuperContinent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Czy może ktoś poleci haki do czeburaszek? Zastanawiam się czy na Ali są jakieś dobre czy bardziej szukać czegoś u nas (owner?). Z góry dzięki za podpowiedziA konkretnie te:https://pl.aliexpress.com/item/1005002542180176.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.1e5343ceYPSus9&gatewayAdapt=glo2pol Jakościowo porównywalne do gamaków, ostre sprężyste i w miarę cienki drut. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 (edytowane) A konkretnie te:https://pl.aliexpress.com/item/1005002542180176.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.1e5343ceYPSus9&gatewayAdapt=glo2pol Jakościowo porównywalne do gamaków, ostre sprężyste i w miarę cienki drut.Są ostre, ale moim zdaniem zdecydowanie za grube na okonie, oprócz tego są wykrzywione, dużo lepsze sa zwykle Kamatsu Cheburashka. Edytowane 8 Grudnia 2023 przez GroPerch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Są ostre, ale moim zdaniem zdecydowanie za grube na okonie, oprócz tego są wykrzywione, dużo lepsze sa zwykle Kamatsu Cheburashka.Kamatsu Cheburashka - kupiłem raz ze dwie paczki, 2-3 sztuki w każdej paczce były tępe, może miałem pecha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 (edytowane) Zaryzykowałem ale finalnie się opłaciło. Edytowane 11 Grudnia 2023 przez Lukas 24 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 @Lukas 24 - daj jakieś namiary na sklep itp, domyślam się że zakup czarno-piątkowy, cenowo jak wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Czy ktoś z Was ma może spinning Mavllos Plume? Chciałbym poznać Wasze opinie. Bardzo mnie zainteresował i wydaje się być po prostu porządny, przelotki fuji, blank Toray, 53g wagi... Ostatnio firmy z jakąś renomą widują ceny, a jest też masa beniaminków, którym się z cenami w d... poprzewracało. Mavllos jest jedną z tych, które mają rozsądne ceny i patyki chyba też (mam travel Mavllos Rancy, jest niezły). https://a.aliexpress.com/_Ev3PKel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 @Lukas 24 - daj jakieś namiary na sklep itp, domyślam się że zakup czarno-piątkowy, cenowo jak wyszło? Kupiony z okazji Dnia Singla (11 listopad). Cenowo wyszło 780zł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Kupiony z okazji Dnia Singla (11 listopad). Cenowo wyszło 780zł.A możesz dać linka bezpośrednio do sklepu?Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 (edytowane) https://a.aliexpress.com/_Ev8qkMp Proszę. Edytowane 12 Grudnia 2023 przez Lukas 24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Siemanko, szukam bardzo mocnych kotwic, pomyślałem o Ali, ktoś może coś doradzić? Przeznaczenie - morska troć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Te moga byc za grube, ale na pewno sa mocne. Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €2.56 50%OFF | Saltwater Fishing Hook 5/10pcs 4X Matte Tin Treble Hook 4/0-3/0-2/0-1/0-4-6-8# Super Sharp High-Carbon Steel High Strength Hookshttps://a.aliexpress.com/_mqWxRAs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Dziękuje, wydają się faktycznie za grube, jak z ostrością? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lefrajt Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zamówiłem te w kilku rozmiarach i są mocne, ostre i "czepliwe"...https://pl.aliexpress.com/item/32794258685.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.186.3ce81c241YgxAb&gatewayAdapt=glo2pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Super, czegoś takiego szukałem. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Poleci ktoś sprawdzone lampy do przyczepy podłodziowej.Najlepiej wodoszczelne tak aby można z znimi wjechać do wody.Chce przerobić przyczepę tak aby zniwelować odpinanie belki.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Panowie polećcie jakiego dobrego power banka,w ogóle nie jestem w temacie,nie dużo wielkosciowo,tak żebym mógł 2x tel naładować. Nie muszę nim odpalać auta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Panowie polećcie jakiego dobrego power banka,w ogóle nie jestem w temacie,nie dużo wielkosciowo,tak żebym mógł 2x tel naładować. Nie muszę nim odpalać auta .Bury, nie ma sensu tego ciągnąć z Chin. Idź np. do Action, mają niedrogo, podejrzewam, że nawet mniej kosztują niż na Ali. Często ceny w tej sieci są niższe niż za Wielkim Murem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Szanowni, Jako że sezon pstrągowy tuż tuż... zacząłem się rozglądać za kamizelką/ kamizelko-plecakiem.Na alie wyskoczyły mi takie 2 egzemplarze, które na foto wyglądają ok:https://a.aliexpress.com/_mKn8oRwhttps://a.aliexpress.com/_mtasmJaW Google, czy na forum nic nie znalazłem na ich temat, stąd pytanie czy ktoś posiada? Użytkuje? Chwali czy odradza?Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 takich kamizelek jest mnóstwo, również w pl... różnią się wyłącznie użytym materiałem... dość wygodna... w praktyce trzeba do plecaka załadować więcej niz w kieszeniach z przodu, bo inaczej uciska w kark przy dłuższym łowieniu... zawadzaja przy kręceniu korbką kieszenie, te małe u dołu, naszyte na większych, ja je odprułem i przyszyłem na piersi... super opcja jak masz czas pokombinować, poprzerabiać i dopasować do swoich potrzeb... ja całą przednią część kamizelki zamocowałem do b. wygodnego plecaka 18l i teraz jest o niebo wygodniejsza niż w oryginale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Panowie polećcie jakiego dobrego power banka,w ogóle nie jestem w temacie,nie dużo wielkosciowo,tak żebym mógł 2x tel naładować. Nie muszę nim odpalać auta .kup Baseus na allegrozastanów sie jak duzy Ci potrzebnyjest normalna gwarancja i allegro protectjak wysiadzie cos lub znacznei obnizy parametry wymienią CI na nowy nie kombinuj z ali bo zaoszczedzisz 20 a stracisz na koncu 100action tez neizły pomysł ale powerbanki to akurat sa tam kiepskie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi