Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

No i jak tam Pany tzw. zniżki rocznicowe ...  :lol:  Bo u mnie tak. Miałem w koszyku 2 trawele od purelure. Cena nie zmieniła się. Miałem też szklaka. Tu cena również bez zmian. Jedynie na patyki mfine wleciała zniżka. Na jednego 28 zeta zł., a na drugiego jakieś 20 zł. Staniała też o 10 zł. latarka jaką mam w koszyku. I to na tyle.

Nie spodziewałem się super obniżek, ale sądziłem, że te 25 % rabatu będzie. Myliłem się. Jednak jak ktoś ma w koszyku ze 20 rzeczy to w sumie ze 300 zł. zaoszczędzi tylko, że lepsze promocje .... są poza promocją urodzinową ... :lol:       

Edytowane przez S.N.
  • Like 2

Jak przekroczysz pewne kwoty na podsumowaniu zakupu to na etapie podsumowania przed płatnoscia kody doliczaja się automatem.

W apce na telefonie na stronie głownej te kody się wyświetlają po zalogowaniu i się je dodaje do konta.

Dodatkowe kody zaobserwowanie sklepu sprzedającego . O innych nie wiem

Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez selk

No i jak tam Pany tzw. zniżki rocznicowe ... :lol: Bo u mnie tak. Miałem w koszyku 2 trawele od purelure. Cena nie zmieniła się. Miałem też szklaka. Tu cena również bez zmian. Jedynie na patyki mfine wleciała zniżka. Na jednego 28 zeta zł., a na drugiego jakieś 20 zł. Staniała też o 10 zł. latarka jaką mam w koszyku. I to na tyle.

Nie spodziewałem się super obniżek, ale sądziłem, że te 25 % rabatu będzie. Myliłem się. Jednak jak ktoś ma w koszyku ze 20 rzeczy to w sumie ze 300 zł. zaoszczędzi tylko, że lepsze promocje .... są poza promocją urodzinową ... :lol:

U mnie wjechał purelure seabed sd752l+ z 40% zniżką od ceny nominalnej.Na zniżkę złożyła się promka sklepu i kupony.

• Like 1

Trzy kije Wild od Purelure zakupione, do tego Kyorim Big Mandarin i Ultina III. Przy kwocie 400zł z groszami sztuka, to jest to mega atrakcyjna oferta. Gdzieś tu na forum czytałem narzekania, że wędki z Aliexpress to zakup nieopłacalny, bo w podbnej cenie jest sporo alternatyw na polskim rynku. Osobiście nigdy nie widziałem w Polsce nic podobnego w tej cenie. Taki Dragon Proguide to nawet się nie umywa do tych kijów z topowych serii Purelure czy Kyorim.

... a to akurat kwestie bardzo subiektywne ... O czym już wielokrotnie było pisane.

Każdą opinię można sprowadzić na miana subiektywizmu. Patrząc nawet na suche dane, choćby te dotyczące komponentów, to ciężko o alternatywę na polskim rynku. 

Zaznaczę jednak, że wyrażane przeze mnie zdanie tyczy się jedynie wędek castingowych, a wybór tych na naszym rynku jest znacznie skromniejszy od kijów spinningowych.