rower26 Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 (edytowane) Napisz na numer Whatsapp podany przez kolegę @szczupak1. Możesz pisać po polsku, tłumaczy sobie i odpisuje po polsku. Babeczka przeprowadzi Cię przez proces zakupu. Zakup poprzez alibabę lub można odebrac osobiście z magazynu gdzieś pod Warszawą i zapłacić gotówką na miejscu. Przez alibabę wszystko legit z ochroną kupujących tak jak na aliexpress. Na alibabie trzeba sobie założyć konto. Ja brałem przez alibabę. link do alibaby: https://www.alibaba.com/product-detail/YIXIANG-12V-100Ah-200Ah-300Ah-With_1601197873252.html?spm=a2700.galleryofferlist.p_offer.d_title.3d9a402c4pUy1G&s=p Duży plus za rozmiar baterii 100 ah: 160 x 255 x 210 mm Szer x dł x wys. Edytowane 20 Sierpnia 2024 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 (edytowane) Napisz na numer Whatsapp podany przez kolegę @szczupak1. Możesz pisać po polsku, tłumaczy sobie i odpisuje po polsku. Babeczka przeprowadzi Cię przez proces zakupu. Zakup poprzez alibabę lub można odebrac osobiście z magazynu gdzieś pod Warszawą i zapłacić gotówką na miejscu. Przez alibabę wszystko legit z ochroną kupujących tak jak na aliexpress. Na alibabie trzeba sobie założyć konto. Ja brałem przez alibabę. link do alibaby: https://www.alibaba.com/product-detail/YIXIANG-12V-100Ah-200Ah-300Ah-With_1601197873252.html?spm=a2700.galleryofferlist.p_offer.d_title.3d9a402c4pUy1G&s=p Duży plus za rozmiar baterii 100 ah: 160 x 255 x 210 mm Szer x dł x wys. tak zrobiłemdzięki Edytowane 20 Sierpnia 2024 przez selk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Cześć , koledy czym ładujecie i jakie parametry ładowania te akumulatory od Miaoxin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Cześć , koledy czym ładujecie i jakie parametry ładowania te akumulatory od Miaoxin ?Ja ładuję 20A ładowarką dedykowaną pod lifepo4. Napięcie ładowania 14,6 V bodajże. Miałem starą ładowarkę od poprzedniego akumulatora. Generalnie lifepo4 z bmsem można ładować wszystkim co podaje odpowiednie napięcie. BMS i tak odetnie ładowanie. Ładują np zasilaczami laboratoryjnymi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 @rower26 mógłbym prosić o kontakt nie mogę wysłać do ciebie wiadomości miałbym 2 pytania będę wdzięczny .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Hej, Czy ktoś z kolegów testował takie pasy do transportu ( spinania )łodziWłaśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz! 78,18zł | Chowane automatyczne pasek zapadkowy w wiązkę termokurczliwą taśmy chowane pasy do motocykli paski do bagażuhttps://a.aliexpress.com/_EJSFX6l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Wiele rzeczy brałem z allie ale nigdy do głowy by mi nie przyszło żeby brać pasy transportowe, które odpowiadają za bezpieczeństwo na drodze. Każdego indywidualna sprawa ale to krzywdę może nie tylko Tobie wyrządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 W Juli masz za 59https://www.jula.pl/catalog/motoryzacja/artykuly-transportowe/zabezpieczanie-bagazu/pas-transportowy/pas-transportowy-z-mechanizmem-zwijajacym-006873/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw8rW2BhAgEiwAoRO5rFCNiJwq7TXv2NQvPe9zyFCTo2t6BRBi3zvc5MGT0xKmoUUnOWZ9dxoCk70QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 (edytowane) Już ten jest lepszy, siła zrywająca 1000kg, A nie 320. Pas przetestowany ja budowie przy spinaniu drewnianych belek, deszcz czy śnieg mu nie straszny.https://www.jula.pl/catalog/motoryzacja/artykuly-transportowe/zabezpieczanie-bagazu/pas-transportowy/pas-transportowy-388612/ Edytowane 28 Sierpnia 2024 przez Lokityrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Czy ktoś z kolegów testował takie pasy do transportu ( spinania )łodzi On testowałhttps://www.facebook.com/reel/506521245155895(wybaczcie link do FB, nie mogę znaleźć gdzie indziej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 On testowałhttps://www.facebook.com/reel/506521245155895(wybaczcie link do FB, nie mogę znaleźć gdzie indziej)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 (edytowane) Chlopaki tylko nie każdy potrzebuje tych pasów do zabezpieczenia łódki do przyczepy, niektórzy stosuja je do bellyboata. Wszystko w miarę rozsadku, przecież te z Juli, leroya czy innych castoram produkowane są dokładnie w tym samym miejscu. Edytowane 28 Sierpnia 2024 przez keiko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Keiko, może w tym samym miejscu produkowane, ale inny poziom kontroli jakości przeszły, te testowane na określone kg. co za tym idzie wysoce prawdopodobna jest ich różna jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Taki temat - Livescope do Garmina z Ali. Jakiś dobry namiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 (edytowane) Taki temat - Livescope do Garmina z Ali. Jakiś dobry namiar ?Echosondy i Livescope które tam są to ściema wszystko.Sklepy bez historii typu shop 2343242. Natniesz się bankowo. Ali kasę zwróci ale nerwy będą. Tylko że nie zwroci ci kasy na konto czy kartę a wewnętrznie, na kolejne zakupy. Edytowane 29 Sierpnia 2024 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Echosondy i Livescope które tam są to ściema wszystko.Sklepy bez historii typu shop 2343242. Natniesz się bankowo. Ali kasę zwróci ale nerwy będą. Tylko że nie zwroci ci kasy na konto czy kartę a wewnętrznie, na kolejne zakupy.Oczywiście, że zwrócą normalnie na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Ciekawi mnie to kiedy Chińczycy podróbki zaczną robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Oczywiście, że zwrócą normalnie na konto.2 razy mi zwracali: raz zły towar, raz nie otrzymałem przesyłki. Obydwa razy zwrot na konto ali. Mozna to gdzieś wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech76 Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Tak, można wybrać. Są opcje zwrot natychmiastowy na konto Aliexpress lub zwrot w kilka dni na konto, z którego dokonałeś wpłaty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 2 razy mi zwracali: raz zły towar, raz nie otrzymałem przesyłki. Obydwa razy zwrot na konto ali. Mozna to gdzieś wybrać? A nawet trzeba wybrać , cwaniaczki z Alieexpress wybrali domyślny zwrot jako bonus i na samym dole trzeba przełączyć żeby otrzymać zwrot na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 (edytowane) A nawet trzeba wybrać , cwaniaczki z Alieexpress wybrali domyślny zwrot jako bonus i na samym dole trzeba przełączyć żeby otrzymać zwrot na konto.nie ferruj wyroków zbyt sztybkotez tak uwazałe m ale przekonałem się że tak nie jest tten bonus rodzi bardzo wiele ciekawych możliwości w zakupach - nawet nie spodziewasz sie jakich skoro to napisałes Edytowane 31 Sierpnia 2024 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 1 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 Tak, można wybrać. Są opcje zwrot natychmiastowy na konto Aliexpress lub zwrot w kilka dni na konto, z którego dokonałeś wpłaty.Dokładnie. Wybrałem ostatnio tą drugą opcję, ze zwrotem na konto i kasę miałem w tym samym dniu lub następnym, także bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 2 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2024 nie ferruj wyroków zbyt sztybkotez tak uwazałe m ale przekonałem się że tak nie jest tten bonus rodzi bardzo wiele ciekawych możliwości w zakupach - nawet nie spodziewasz sie jakich skoro to napisałes Napisz coś więcej na temat korzyści proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 2 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2024 To poza.pomniejszaniem samej kwoty, są inne zastosowania, 'bonusa'? Chętnie się dowiem, jakich to wielu korzyści można mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi