malinabar Opublikowano 21 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Czyli nie jesteś zadowolony z zakupu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 22 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 Chciałbym zobaczyć wykres moc do czasu tych 16000. Podejrzewam że taką moc ma przez minutę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 23 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 Intro, zazwyczaj do 3 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 30 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Kiedy teraz będzie jakieś święto na ali, żeby wyłapać trochę taniej kodami? Na 11.11 dopiero, czy coś wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Teraz jest, ale gówniana. Są kody zniżkowe na ok. 10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Choice, superdeale, 3w1 sa cały rok. Ja, ciagle coś ze zniżką kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Szukaj zniżek z monetami, teraz bez kuponów chyba najlepsza opcja. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 (edytowane) Kiedy teraz będzie jakieś święto na ali, żeby wyłapać trochę taniej kodami? Na 11.11 dopiero, czy coś wcześniej? Od kilku lat 11.11 to bardziej festiwal robienia klienta w balona niż festiwal okazji. Pozapisuj sobie ceny obserwowanych rzeczy na kilka tyg. przed 11.11.Kody zmniejszające wartość koszyka są dostępne cały czas, poguglaj. I zniżki z monet. Edytowane 1 Października 2024 przez skrzyp 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 (edytowane) Nie ma reguł jak kolega powyżej napisał. Czasami taniej jest w innym terminie i bywa, że są to akcje mocno ograniczone w czasie. Ostatnio tak było np. z fotelami do łódek. Aktualnie są po około 350 czyli tyle ile w kraju. Ale kilka dni temu były po 236 zł. bodajże. Także reasumując: jak czasu brak to lepiej bo i od ręki kupić u nas. To oczywiście moje doświadczenie na przykładzie wspomnianego fotela. Edytowane 1 Października 2024 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Przy dużym gabarycie jak wspomniane fotele, warto jeszcze sprawdzić koszt dostawy. Ostatnio coraz mniej jest wysyłek za free a ceny frachtu potrafią byc słone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 To oczywiste. Zawsze, ale to zawsze należy sprawdzić czy w kraju nie ma korzystniejszej oferty. Choćby na jakichś tam portalach czy tu na forum. Ja aloexpress traktuje jako ostateczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 To ChoiceDay to jest raczej śmieszne, kilka centów z przedmiotów po 20-30USD obniża i to tylko kilku z całego koszyka.Potrzebuję trochę wklejek dokupić, bo najbardziej zbliżone ugięciem do tych japońskich wędek są właśnie na ali, a dużo ich łamiecie Jak macie jakieś dobre kody na teraz to bardzo poproszę, bo ja to jakieś niedziałające same trafiam i nie chce mi się już szukać kolejnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Nie ma reguł jak kolega powyżej napisał. Czasami taniej jest w innym terminie i bywa, że są to akcje mocno ograniczone w czasie. Ostatnio tak było np. z fotelami do łódek. Aktualnie są po około 350 czyli tyle ile w kraju. Ale kilka dni temu były po 236 zł. bodajże. Także reasumując: jak czasu brak to lepiej bo i od ręki kupić u nas. To oczywiście moje doświadczenie na przykładzie wspomnianego fotela.A sprawdzałeś czy prze cenie 236 dostawa nie była 100 ? Wysłane z mojego CPH2609 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 (edytowane) Z mojego doświadczenia drobnica poniżej 100 zł często najtańsza jest do 12h przed duża promocją. Często kupowałem jakieś woblery czy gumy przed startem promocji bez kodu taniej niż potem z kodem. Na początku myslałem że ceny są obniżane i portem jeszcze kod dołozą a okazywało się że ceny na start promocji podskakiwaly o tyle że kody nie rekompensowały podwyżki. Choć bywały wyjątki. I jeszcze sprawa 2 najlepiej kupować na start promocji wcześniej zaopatrzywszy się w kupony. Szukanie kuponów już po starcie promocji najczęściej skutkuje tym że pula towarów w tej najlepszej cenie znika i kupujemy już drożej. Najlepiej dołozyc interesujący przedmiot do koszyka od kilkunastu sprzedawców przed promocją, zapisac ceny, zaopatrzyć się w kupony bo są publikowane wcześniej i jak promocja startuje wejść do koszyka i sprawdzić jednym klikiem czy towar osiagnął cene która nas satysfakcjonuje u któregoś ze sprzedawcow i kupić wpisując kupon Wysłane z mojego CPH2609 przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Października 2024 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Trudne to. Prawie jak na giełdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 2 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Zawsze dodaję to, co mnie interesuje do koszyka,a algorytm robi swoje i dany produkt ląduje z czasem w takiej czy innej promce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 2 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 (edytowane) Zawsze dodaję to, co mnie interesuje do koszyka,a algorytm robi swoje i dany produkt ląduje z czasem w takiej czy innej promce.uwież mi że dotyczy to tylko popularnych produktów sporzedawanych w wielkich ilościachprzy niektórych rzeczach to si enie sprawdza a przy niektórych szybko ginie z koszyka jeśli nie kupisz od razuja swego czasu dostawałem dziennie po 10 przesyłek - kupowałem znajomemu rzeczy do budowy i wyposazenie domupotem narzedzia itdmoże algorytm z czasem zmienia sie ale tak to mniej wiecej zwykle działa jak piszepopularna masówka pojawia sie w promocji monetowejale np tylko 1 kolor albo tylko 1 rozmiarnie jest tak kolorowo ze zawsze i wszystko co dodasz do koszyka Edytowane 2 Października 2024 przez selk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 3 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 SELK, albo tylko 1 sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 3 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 SELK, albo tylko 1 sztuka.tak na tych promkach mozan kupic tylko 1 sztuke i wtedy wychodzi ze trzeba zapłacic za wysyłkęno rózne tricki stosują żebys tylko kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Ja poluję na przetwornik Lowrance Tripleshot. Na Amazonie były w połowie ceny z Allegro (mogłem zamówić do USA i stamtąd by mi ktoś przywiózł), ale zostały wykupione.Pojawiły się znów, droższe niż w PL. Ktoś widział jakiś chiński zamiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Panowie, kilku forumowiczów ma aku Lifepo od Miao Xin. Pisane było o tym kilka razy w tym wątku. Mam pytania do kolegów którzy je kupili. - czy z takiego aku da się uruchomić spaline?- czy nie będzie problemu aby doładowywać Lifepo ze spaliny?- czy można spiąć Lifepo razem z agm? Pewnie ktoś już testował dlatego nie chce odkrywać koła na nowo. Z góry dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Panowie, kilku forumowiczów ma aku Lifepo od Miao Xin. Pisane było o tym kilka razy w tym wątku. Mam pytania do kolegów którzy je kupili.- czy z takiego aku da się uruchomić spaline?- czy nie będzie problemu aby doładowywać Lifepo ze spaliny?- czy można spiąć Lifepo razem z agm? Pewnie ktoś już testował dlatego nie chce odkrywać koła na nowo. Z góry dzięki za odp1. Lepiej tego nie robić, pomimo że Kasprzak np pokazywał że można. Ten rodzaj aku nie jest do tego wymyślony2. Nie, jeśli zastosujesz odpowiednią ładowarkę3. Dobre pytanie. Jeśli po to aby zrobić 24V teoreytycznie można, jesli chcesz podwoić Ampery to raczej nie. Odpowiedź trzecia to domniemanie oparte na wiedzy ze szkoły, więc możliwe że jestem w błędzie. Dawno temu byłem w szkole, a szukać mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 W pyt 2 to chodziło mi o to że agm doładowuje pływając na spalinie. Czy w takim razie Lifepo też można doładowywać silnikiem spalinowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Jeżeli LifePO ma BMS-a to każdą można która wytwarza odpowiednie dla aku napięcie. Poczytaj jakim napięciem powinno ładować się Twój aku lub jakie jest wyjściowe z ładowarki do tego przystosowanej i będziesz wiedział po zmierzeniu woltomierzem czy twoja spalina wytwarza podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 11 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 (edytowane) Panowie, kilku forumowiczów ma aku Lifepo od Miao Xin. Pisane było o tym kilka razy w tym wątku. Mam pytania do kolegów którzy je kupili.- czy z takiego aku da się uruchomić spaline?- czy nie będzie problemu aby doładowywać Lifepo ze spaliny?- czy można spiąć Lifepo razem z agm? Pewnie ktoś już testował dlatego nie chce odkrywać koła na nowo. Z góry dzięki za odpMam baterie (100 ah 12 v 2 sztuki) od Miaoxin Tie - nie znam się na technikaliach to się wypowiem -ad 1 jak BMS działa prawidłowo to te baterie mają 100 A dopuszczalnego natężenia przy rozładowywaniu. Nie wiem jakiego "strzała" daje rozrusznik silnika, ale sądzę że więcej. Nie ryzykowałbym. Są już baterie rozruchowe lifepo4 - ad2 nie znam się i się nie wypowiemad3 - jak dla mnie to nie, kwasy i lifepo4 mają różne napięcia. Nie znam odważnego który by próbował. Edytowane 11 Października 2024 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi