Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Była cała dyskusja na ten temat, poszukaj. Podobno 200Ah daje spokojnie 160 i więcej, co przy jej cenie (ja za swoją dałem 920-parę zł - wersja z wyświetlaczem) jest chyba OK:)

Poszukam postów. Na tę chwilę wychodzi mi cena 740zł za 180ah.

• Like 1

Daj linka jak możesz :)

Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress:

990,79zł | Nowy LiitoKala 12.8V 180AH LiFePO4 akumulator 12V fosforan litowo-żelazowy baterie 4000 cykli samochodów turystycznych wiatr słoneczny wolne od podatku

https://a.aliexpress.com/_Exaw7pe

Cena 744zł wyświetla się po przejściu do płatności. Wybierałem wersję z ładowarką i oczkami do zarobienia kabli

Edytowane przez Bartek_C

990,79zł | Nowy LiitoKala 12.8V 180AH LiFePO4 akumulator 12V fosforan litowo-żelazowy baterie 4000 cykli samochodów turystycznych wiatr słoneczny wolne od podatku

https://a.aliexpress.com/_Exaw7pe

Cena 744zł wyświetla się po przejściu do płatności. Wybierałem wersję z ładowarką i oczkami do zarobienia kabli

Mam taką 180Ah, w realu u mnie 155Ah według Victrona.

• 3 tygodnie później...

Panowie, poszukuje robactwa wszelkiej maści. Zależy mi na tym by guma była miękka.

Ma ktoś sprawdzone ogłoszenia? Wrzucam o co mi mniej więcej chodzi

8,35zł | 50 szt. 20MM miękkie haczyki na przynęty wędkarskie silikonowe sztuczna przynęta zapach ryby krewetki realistyczne przynęty

https://a.aliexpress.com/_EJFWdhw

Panowie, poszukuje robactwa wszelkiej maści. Zależy mi na tym by guma była miękka.

Ma ktoś sprawdzone ogłoszenia? Wrzucam o co mi mniej więcej chodzi

Nie wiem czy Supercontinent produkuje też imitację robaków, ale ich mięciutkie przynęty (np. tanty, raczki, szczypawki i inne dziwadełka) kupuję w ciemno.

Edytowane przez skrzyp

• 3 tygodnie później...

Czy wie ktoś pod jakimi nazwami albo u którego sprzedawcy jest dostępny wolfram w szpulach taki jak na przypony?

Tytan znalazłem, stalke znalazłem, ale wolframu nie mogę. :/

1 szt. W99% drut wolframowy o wysokiej czystości średnica 0,01-1 mm długość 1/2/5 m linia wolframowa elektryczna elektroda grzewcza drut - AliExpress 13

Wpisałem w wyszukiwarce 'drut wolframowy'

Czy wie ktoś pod jakimi nazwami albo u którego sprzedawcy jest dostępny wolfram w szpulach taki jak na przypony?

Tytan znalazłem, stalke znalazłem, ale wolframu nie mogę. :/

W Polsce dostaniesz, jest z tego co się orientuję dwóch producentów - sam od jednego kupowałem takie przyponiki cienkie zakończone samymi pentelkami (bez agrafki i bez krętlika)

ale nie polecam bo jakość kiepska, dwa przypony urwałem juz na zaczepach (strzeliły przypony a nie linka).  Ten drugi producent, którego nie próbowałem a który być może będzie lepszy to Jan-Tex. Myślę że telefon i email jest bez problemu do znalezienia swego czasu telefon był chyba na naklejce z przyponami Jan-Texu sprzedawanymi w sklepach. Zadzwon, może Ci sprzedadzą - jak się uda to napisz na forum za jakiś czas  jesteś zadowolony

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, nie ukrywam, że szukam tego żeby jak najmniej tracić na rwaniu i przewiązywaniu.  :D

Drobnego szczupaka u mnie w opór a czasem po jednym braniu trzeba zakładać nowy. Rwać tytany po 7-10zł też bez sensu. 

Jeśli chodzi o gotowe przypony to korzystam z Jan-Texa są ok. Szukam dalej, jak uda mi się coś rozsądnego namierzyć na ali czy też innym portalu dam znać. 

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, nie ukrywam, że szukam tego żeby jak najmniej tracić na rwaniu i przewiązywaniu. :D

Drobnego szczupaka u mnie w opór a czasem po jednym braniu trzeba zakładać nowy. Rwać tytany po 7-10zł też bez sensu.

Jeśli chodzi o gotowe przypony to korzystam z Jan-Texa są ok. Szukam dalej, jak uda mi się coś rozsądnego namierzyć na ali czy też innym portalu dam znać.

Regenerator od SG 0.81, używam od lat, również przy kleniowaniu.
  • Like 1