skrzyp Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Liitokala lifepo4 dobre to aku ? Majfrendy ściemniają z pojemnością ? Była cała dyskusja na ten temat, poszukaj. Podobno 200Ah daje spokojnie 160 i więcej, co przy jej cenie (ja za swoją dałem 920-parę zł - wersja z wyświetlaczem) jest chyba OK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Była cała dyskusja na ten temat, poszukaj. Podobno 200Ah daje spokojnie 160 i więcej, co przy jej cenie (ja za swoją dałem 920-parę zł - wersja z wyświetlaczem) jest chyba OK:)Poszukam postów. Na tę chwilę wychodzi mi cena 740zł za 180ah. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Poszukam postów. Na tę chwilę wychodzi mi cena 740zł za 180ah.Daj linka jak możesz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) Daj linka jak możesz Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress: 990,79zł | Nowy LiitoKala 12.8V 180AH LiFePO4 akumulator 12V fosforan litowo-żelazowy baterie 4000 cykli samochodów turystycznych wiatr słoneczny wolne od podatkuhttps://a.aliexpress.com/_Exaw7pe Cena 744zł wyświetla się po przejściu do płatności. Wybierałem wersję z ładowarką i oczkami do zarobienia kabli Edytowane 29 Listopada 2024 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress: 990,79zł | Nowy LiitoKala 12.8V 180AH LiFePO4 akumulator 12V fosforan litowo-żelazowy baterie 4000 cykli samochodów turystycznych wiatr słoneczny wolne od podatkuhttps://a.aliexpress.com/_Exaw7pe Cena 744zł wyświetla się po przejściu do płatności. Wybierałem wersję z ładowarką i oczkami do zarobienia kabliMam taką 180Ah, w realu u mnie 155Ah według Victrona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 To i tak chyba bez tragedii z pojemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 To i tak chyba bez tragedii z pojemnościąZależy ile będzie po 2-3 czy więcej latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 Panowie, poszukuje robactwa wszelkiej maści. Zależy mi na tym by guma była miękka. Ma ktoś sprawdzone ogłoszenia? Wrzucam o co mi mniej więcej chodzi Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress: 8,35zł | 50 szt. 20MM miękkie haczyki na przynęty wędkarskie silikonowe sztuczna przynęta zapach ryby krewetki realistyczne przynętyhttps://a.aliexpress.com/_EJFWdhw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 (edytowane) Panowie, poszukuje robactwa wszelkiej maści. Zależy mi na tym by guma była miękka.Ma ktoś sprawdzone ogłoszenia? Wrzucam o co mi mniej więcej chodzi Nie wiem czy Supercontinent produkuje też imitację robaków, ale ich mięciutkie przynęty (np. tanty, raczki, szczypawki i inne dziwadełka) kupuję w ciemno. Edytowane 16 Grudnia 2024 przez skrzyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Czy ktoś jakieś travele z Ali w caście poleci ale min.150-200 g wyrzutu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Nie wiem czy Supercontinent produkuje też imitację robaków, ale ich mięciutkie przynęty (np. tanty, raczki, szczypawki i inne dziwadełka) kupuję w ciemno.A jakiś inny sklep? Jak tam malo kupuję i chciałbym coś sprawdzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 (edytowane) Ja łowię np na takie, sprawdzone, miękkie i łowne.Zwłaszcza te pierwsze są bardzo miękkie i mocne zarazem, trudno je uszkodzić.https://pl.aliexpress.com/item/1005006565680153.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.189.6bc61c24QBOtTq&gatewayAdapt=glo2polhttps://pl.aliexpress.com/item/33005374957.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.289.6bc61c24QBOtTq&gatewayAdapt=glo2polhttps://pl.aliexpress.com/item/1005002130538380.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.320.6bc61c24QBOtTq&gatewayAdapt=glo2polhttps://pl.aliexpress.com/item/1005005916828033.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.403.6bc61c24QBOtTq&gatewayAdapt=glo2polhttps://pl.aliexpress.com/item/1005005528380868.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.410.6bc61c24QBOtTq&gatewayAdapt=glo2pol Edytowane 16 Grudnia 2024 przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowi Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 A jakiś inny sklep? Jak tam malo kupuję i chciałbym coś sprawdzonegoto jest sprawdzony super jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 super, coś tam wybiorę na pewno jakby ktoś miał coś jeszcze sprawdzonego to prosiłbym o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Supercontinent, Bearking, B&U 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Czy wie ktoś pod jakimi nazwami albo u którego sprzedawcy jest dostępny wolfram w szpulach taki jak na przypony?Tytan znalazłem, stalke znalazłem, ale wolframu nie mogę. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Czy wie ktoś pod jakimi nazwami albo u którego sprzedawcy jest dostępny wolfram w szpulach taki jak na przypony?Tytan znalazłem, stalke znalazłem, ale wolframu nie mogę. :/1 szt. W99% drut wolframowy o wysokiej czystości średnica 0,01-1 mm długość 1/2/5 m linia wolframowa elektryczna elektroda grzewcza drut - AliExpress 13 Wpisałem w wyszukiwarce 'drut wolframowy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaga Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia pod tym linkiem to chyba jest drut wolframowy taki jak na spirale w piecznikach, To chyba nie jest takie włókno wolframowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia pod tym linkiem to chyba jest drut wolframowy taki jak na spirale w piecznikach, To chyba nie jest takie włókno wolframowe.Czyli szukasz plecionej linki wolframowej. Jak dla mnie słaby materiał - pęka na zgięciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Czy wie ktoś pod jakimi nazwami albo u którego sprzedawcy jest dostępny wolfram w szpulach taki jak na przypony?Tytan znalazłem, stalke znalazłem, ale wolframu nie mogę. :/W Polsce dostaniesz, jest z tego co się orientuję dwóch producentów - sam od jednego kupowałem takie przyponiki cienkie zakończone samymi pentelkami (bez agrafki i bez krętlika)ale nie polecam bo jakość kiepska, dwa przypony urwałem juz na zaczepach (strzeliły przypony a nie linka). Ten drugi producent, którego nie próbowałem a który być może będzie lepszy to Jan-Tex. Myślę że telefon i email jest bez problemu do znalezienia swego czasu telefon był chyba na naklejce z przyponami Jan-Texu sprzedawanymi w sklepach. Zadzwon, może Ci sprzedadzą - jak się uda to napisz na forum za jakiś czas jesteś zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Padre, tytan chyba nie teflon? Ten drugi to do jajek. Z patelni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Dzięki wszystkim za odpowiedzi, nie ukrywam, że szukam tego żeby jak najmniej tracić na rwaniu i przewiązywaniu. Drobnego szczupaka u mnie w opór a czasem po jednym braniu trzeba zakładać nowy. Rwać tytany po 7-10zł też bez sensu. Jeśli chodzi o gotowe przypony to korzystam z Jan-Texa są ok. Szukam dalej, jak uda mi się coś rozsądnego namierzyć na ali czy też innym portalu dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Dzięki wszystkim za odpowiedzi, nie ukrywam, że szukam tego żeby jak najmniej tracić na rwaniu i przewiązywaniu. Drobnego szczupaka u mnie w opór a czasem po jednym braniu trzeba zakładać nowy. Rwać tytany po 7-10zł też bez sensu. Jeśli chodzi o gotowe przypony to korzystam z Jan-Texa są ok. Szukam dalej, jak uda mi się coś rozsądnego namierzyć na ali czy też innym portalu dam znać.Regenerator od SG 0.81, używam od lat, również przy kleniowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Regenerator od SG 0.81, używam od lat, również przy kleniowaniu.Sory za offtop a masz jakiś sposób na rozprostowanie go? Przy tej grubości obawiam się że bedzie wygięty w półkole przy paprochu na 1gr głowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Rozprostować nad parą z czajnika, a jak nad wodą to naciągnąć mocno, ale tak fest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi