szczupak1 Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia A to i przy okazji polecam główki ołowiane wszystko zakupione na TEMU ….Heja daj linka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress:990,79zł | Nowy LiitoKala 12.8V 180AH LiFePO4 akumulator 12V fosforan litowo-żelazowy baterie 4000 cykli samochodów turystycznych wiatr słoneczny wolne od podatkuhttps://a.aliexpress.com/_Exaw7pe Cena 744zł wyświetla się po przejściu do płatności. Wybierałem wersję z ładowarką i oczkami do zarobienia kabliUwaga !!! Średnio w testach mniejsza pojemność 20-30 % Edytowane 16 Stycznia przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Której firmy wziąć kopie japońskich twitchy? Bearking? Lthtug ? Z ciekawości może bym zamówił kilka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Której firmy wziąć kopie japońskich twitchy? Bearking? Lthtug ? Z ciekawości może bym zamówił kilka...Obie firmy produkują na tym samym wysokim poziomie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Kolejne okoniowe gumki - raczki ,tanty B&U - polecam …one zaczynaja sie kleic / rozpuszczac same z siebie. Jak poleza rok w tych saszetkach polowa bedzie do wyrzucenia. Mowie o tych plywajacych z TPR. I nie chodzi o mieszanie z innymi gumami. One jakby same z siebie po prostu po jakims czasie degraduja. Moim zdaniem - zapasow robic nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Masz je ponad rok ? Ja mam od maja póki co wszystko ok . A jak się rozpusza to się kupi kolejne kartony … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Tak, pisze z wlasnego doswiadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Ok ja za parę miesięcy zdam relację czy wyparowały czy dalej są w kartonach … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Mam przynęty TPR i nigdy nic mi się z nimi nie działo (zamknięte w oryginalnych opakowaniach). Gumy Johncoo maja już z 5 lat lub więcej i tylko nieco bardziej lepkie się zrobiły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Której firmy wziąć kopie japońskich twitchy? Bearking? Lthtug ? Z ciekawości może bym zamówił kilka...Zerknij jeszcze na D1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia one zaczynaja sie kleic / rozpuszczac same z siebie. Jak poleza rok w tych saszetkach polowa bedzie do wyrzucenia. Mowie o tych plywajacych z TPR. I nie chodzi o mieszanie z innymi gumami. One jakby same z siebie po prostu po jakims czasie degraduja. Moim zdaniem - zapasow robic nie warto.Mam to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Ależ one się nie rozpadają!! One tylko wydzielają - wydalają z siebie, substancje sprawiające, że są tak niebywale atrakcyjne. Magiczny zapach taniości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Mi tez te gumy z tpr- trzymane w osobnym pojemniku sie zniszczyly- a to sie ubrudzily, a to ogony wygiely pod dziwnym kontem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Ależ one się nie rozpadają!! One tylko wydzielają - wydalają z siebie, substancje sprawiające, że są tak niebywale atrakcyjne. Magiczny zapach taniości może coś byc na rzeczy bo mam tez Z-many oryginalne pływające - kilkunastoletnie !! - i z nimi nic sie nie dzieje o ile nie wrzuce ich do jakiś innych gum bo wtedy to wiadomo Co nie zmienia faktu że 39mm pływająca tanta B&U była w zeszłym sezonie bardzo łowną przynętą, ale ze względy na wspomnianą degradację tego można mieć jedną paczuszkę na bieżące potrzeby, Koledze który zatowarował się 'po pachy" chyba lepiej byłoby zostawić sobie 1-2 paczki a resztę wystawić na giełdę póki świeże żeby odzyskać chociaż część kasy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia może coś byc na rzeczy bo mam tez Z-many oryginalne pływające - kilkunastoletnie !! - i z nimi nic sie nie dzieje o ile nie wrzuce ich do jakiś innych gum bo wtedy to wiadomo Co nie zmienia faktu że 39mm pływająca tanta B&U była w zeszłym sezonie bardzo łowną przynętą, ale ze względy na wspomnianą degradację tego można mieć jedną paczuszkę na bieżące potrzeby, Koledze który zatowarował się 'po pachy" chyba lepiej byłoby zostawić sobie 1-2 paczki a resztę wystawić na giełdę póki świeże żeby odzyskać chociaż część kasy...Albo zamrozić ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Ależ one się nie rozpadają!! One tylko wydzielają - wydalają z siebie, substancje sprawiające, że są tak niebywale atrakcyjne. Magiczny zapach taniości Eee tam od razu taniości, czasem takich cudaków to ni ma po prostu u nas dostępnych i tyle...u mnie paczka maleńkich pływających żabek to była. No i skutecznych ci by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Ale kiedyś były - zajrzyj do starego katalogu Le Baron albo Cabelasa. Nawet eRKa kupuje swoje wobki "wystrugane" na aliexpress, z czystego podziwu dla dalekowschodniej inwencji. I dla dumpingowej taniości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Ale kiedyś były - zajrzyj do starego katalogu Le Baron albo Cabelasa. Nawet eRKa kupuje swoje wobki "wystrugane" na aliexpress, z czystego podziwu dla dalekowschodniej inwencji. I dla dumpingowej taniości Jakimś dziwnym trafem te pieniądze zostawione u Le Barona i Cabelasa (takim lub innym sposobem) trafiły do tej ogromnej nadwyżki handlowej Pekinu. To raczej Sławku nie podlega dyskusji. Lepiej, że dopłacają do tych gównianych gumek i woblerów. Będzie mniej na samoloty szóstej generacji i lotniskowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Dzisiaj odebrane, 2kg wolframu. Od 0,6g do 30g.Jakość wydaje się ok, ceny jednostkowe też w porządku. Niestety w naszych sklepach musiał bym zapłacić co najmniej 2X więcej. Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Dasz linka do tego wolframu?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Dasz linka do tego wolframu?DziękiKupowałem tutaj https://a.aliexpress.com/_EJd9EA8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Masz rację. jachu, u nas się nic nie opłaca - trza wszystko ściągać, a jak zrobimy tutaj pustynię - to płakać i dalej ściągać. W Ameryce też? Kto to tak sprytnie urządził? Czyżby, ślepa chciwość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Ale kiedyś były - zajrzyj do starego katalogu Le Baron albo Cabelasa. Nawet eRKa kupuje swoje wobki "wystrugane" na aliexpress, z czystego podziwu dla dalekowschodniej inwencji. I dla dumpingowej taniości "Kilka przynęt na alii kupiłem - z czystej ciekawości. Obrotówki po 1 zł.. I wyobraź sobie, że każda poprawnie pracuje. Kilka woblerków po 3 zł. Też nic im zarzucić nie można..." Mistrzu manipulacji - jeśli nie widzisz różnicy między "podziwem" a "ciekawością" to bardzo współczuję. Kilka, to nie "swoje wobki wystrugane na ... Latarkę też kupiłem - opcja z z baterią 26650 za... 32 złote w ofertach łączonych https://pl.aliexpress.com/item/1005007724447388.html?aff_fcid=3b2f939a000d466287a140f381c3f880-1737571684940-09748-_d6xbjyD&aff_fsk=_d6xbjyD&aff_platform=link-c-tool&sk=_d6xbjyD&aff_trace_key=3b2f939a000d466287a140f381c3f880-1737571684940-09748-_d6xbjyD&terminal_id=f2cb64c75bbb44da874fa71278e2ff9d&afSmartRedirect=y Nie znam się na latarkach, ale świeci,... ma to wszystko co w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Ale przyznasz, Roman, że przed omamionymi klientami, możliwości otwierają się fantastyczne. Możesz kupić z aliexpress kilkukrotnie tańsze - czyli lepsze wersje twoich samodzielnie wymyślonych wobków/obrotówek/cotamchcesz, co jest na wszystkie sposoby korzystne. Nie wydajesz na materiały, oszczędzasz w pytę na robociźnie, a czysty, skumulowany zysk zostaje ci w kieszeni - przez stajemy się coraz bogatsi, gospodarka nam kwitnie, a PKB rośnie..Istne perpetum mobile, ten chiński patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Polecam z całego serca są perfekt wykonane a praca miodzio New Sinking Minnow Fishing Lure 45g 120mm Bass Baits Seabass Pike Isca Artificial Pesca Accesorios Mar Peche En Mer Leurre - AliExpress 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi