drChlubicz Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Miałem kilka tych CF i nie spotkałem się z przeciekaniem, choć pewnie może się zdarzyć, za to kotwice i kółka miały super. Mam też oryginalną Rapalę która przecieka.Tu dla odmiany oryginalne Swimy:https://pl.aliexpress.com/item/1005004432282403.html?spm=a2g0o.cart.0.0.6a41452cj11dEa&mp=1&gatewayAdapt=glo2polNiektóre przychodziły w pudełkach Westina, nawet naklejka była w środku, zupełnie jak ori. Edytowane 10 Lutego przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Miałem kilka tych CF i nie spotkałem się z przeciekaniem, choć pewnie może się zdarzyć, za to kotwice i kółka miały super. Mam też oryginalną Rapalę która przecieka.Tu dla odmiany oryginalne Swimy:https://pl.aliexpress.com/item/1005004432282403.html?spm=a2g0o.cart.0.0.6a41452cj11dEa&mp=1&gatewayAdapt=glo2polNiektóre przychodziły w pudełkach Westina, nawet naklejka była w środku, zupełnie jak ori.oo tak... te kiedys je zamawiałem I od oryginałyu różniły sie tylko niedoróbkami lakierniczymi - nawet napis miały , potem przychodziły bez napisu westin i w pudełkach tego sprzedawcy z Ali i przestałem kupować tylko znów - za tyle to można uzywke na olx kupic no i nie wiem czy nadal oryginały przychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Pewnie jest jakiś gotowiec na Alie.Będzie potrzebny dopiero na maj.jak by ktos coś znalazł to też jestem chętnytymczasowo zamocowałem trytytkami przez dziórki na śruby do blachy uchwytu ale fajniejsze by było na śrubki bo rozkręcanie by było możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Oczywiscie każdy kupuje co chce ale : kumpel sie połakomił na Top Tackle - tak ze 3-4 miesiące temui te CF Lures nabierają wody przynajmniej kilka z tych co kumpel kupił i po kilku rzutach maja wode w srodku i wtedy zaczynaja iśc na dno jak kursk na dodatek ciekną potem w pudełku i wszystkie przynęty sa zalane sprawa 2po co kupowac 10 cm po 35 zł - na olx kupi sie po tyle uzywki tylko trzeba troche poszukać - czytaj kilka tygodnikolega po zakupie tych top tackle teraz kupuje na olx a tamte CF Lure sprzedajeKolega oczywiście informuje przyszłych posiadaczy, że to g.wno nabiera wody itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Te nabieranie wody to znana sprawa, sam chyba kiedyś pisałem o tym tutaj. Ja każdemu jerkowi z top tackle wpuszczam profilaktycznie kropelkę kleju epoksydowego w każde miejsce gdzie wychodzi drut i mam spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Panowie, z racji na to, że niejaki Kam Kan usunął mnie z feecebokowej grupy TanioDuzoTesco (pozdrowienia dla Sławka ) chciałem zapytać bardziej rozeznanych co jest obecnie wartym uwagi budżetowym multiplikatorem wielkości tatuli 100?No cóż kan kam jest znany z różnych manewrów, zwłaszcza gdy ktoś śmie wątpić w jego tzw bezstronnośc albo gdy się zadaje za dużo pytań odnośni polecanego sprzętu.wracając do tematu może johonco oscart. Jest nieco mniejszy niż standardowa 200 z zalecanym górnym cw do 40-45g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teetee Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego No cóż kan kam jest znany z różnych manewrów, zwłaszcza gdy ktoś śmie wątpić w jego tzw bezstronnośc albo gdy się zadaje za dużo pytań odnośni polecanego sprzętu. Ojj, wystarczy nawet jedno zdanie, w którym wspomnimy o zarobkowaniu na reflinkach i nie będziemy już mile widziani. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Przekonanie o swojej bezstronności i nieomylności to domena wielu administratorów, nie tylko na tamtej grupie. Edytowane 11 Lutego przez dante 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Ojj, wystarczy nawet jedno zdanie, w którym wspomnimy o zarobkowaniu na reflinkach i nie będziemy już mile widziani.ja tez zostałem usuniety za komentarze że NIEKTÓRE polecane przez niego artykuły można czasem nawet w lepszej jakości i z gwarancją kupić w polskim sklepiei pewnego dnia zostałem usunięty za to że śmiałem o tym wspomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Przekonanie o swojej bezstronności i nieomylności to domena wielu administratorów, nie tylko na tamtej grupie.Kan Kam bardzo nie lubi pytań. Najlepsze jest to jak z kilku innych kont sam się zachwala, w tym z jednego pod swoim prawdziwym nazwiskiem. Bo kan kam to tylko biznesowe/fekowe konto na pejsbuku. Ojj, wystarczy nawet jedno zdanie, w którym wspomnimy o zarobkowaniu na reflinkach i nie będziemy już mile widziani.Oj tak, bardzo ale to bardzo nie lubi, zwłaszcza kiedy zachwala sprzęt, który dopiero ma wyjść do sprzedaży albo dopiero co się pokazał i ktoś zapyta czy już używał.Pamiętam jedną akcję jak Spigota zjechał za to że ten odważył się skrytykować tatule i shimano z ali że to nie do końca jest to samo co z innych dystrybucji i jak napisał a potem zaraz usunął, że spigot to odwala fuszerkę w serwisie i że sam osobiście po nim musiał poprawiać. Post wisiał jakąś godzinę i skasował. Gwoli uczciwości, sam z jego polecenia kupiłem 3 wędki (zanim się połapałem że nie zawsze poleca co używał, a raczej dość żadko używał co poleca, na czym sam się wyłożył później) i 2 modele multików, z jednego jestem bardziej niż bardzo zadowolony z 2 średnio, chociaż może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Pytanie z innej beczki.Może ktoś polecić jakiś fajny gimbal do filmowania telefonem?Fajnie gdyby miał pilota do sterowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego (edytowane) ZUKIBO Ice Braid Micro Ice Fishing Miękka pleciona żyłka wędkarska, Zero Memory Super Stong Pro Grade Power Ice Pleciona żyłka 100mhttps://a.aliexpress.com/_EQca13qMiał ktoś do czynienia z tą linką? Jeśli byłaby dobrej jakości mogłaby być niezłą alternatywa pod białoryb i wszelki mikro jigingEdit: nie jestem pewien w jakim wątku ten post został zapisany, chciałem w wątku dot. Ali... Z tel ciężko die tu operuje. W razie błędu proszę moderację o przeniesienie.Wysłane z mojego SM-M336B przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Lutego przez wilczybilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Nie miałem Maćku. Znalazłem w innym miejscu taniej 0,053, bo pewnie tą jesteś zainteresowany najbardziej. Chodzi o tę jej ewentualną miękkość? Może wynika z tego, że nie jest niczym pokryta, choćby teflonem jak niektóre, więc może szybko się przecierać. No i popatrz na zdjęcie w komentarzach i porównanie z YGK PE 0.25. Zukibo wygląda na grubsze, więc to 0,053 mm raczej nie bardzo. https://pl.aliexpress.com/item/1005008268035977.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailBottomMoreOtherSeller.226.7e91yxwOyxwOVt&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.40196.394660.0&scm_id=1007.40196.394660.0&scm-url=1007.40196.394660.0&pvid=3d6f5036-946b-42dd-8f38-4efa60c2d0fd&_t=gps-id:pcDetailBottomMoreOtherSeller,scm-url:1007.40196.394660.0,pvid:3d6f5036-946b-42dd-8f38-4efa60c2d0fd,tpp_buckets:668%232846%238116%232002&pdp_ext_f=%7B%22order%22%3A%22207%22%2C%22eval%22%3A%221%22%2C%22sceneId%22%3A%2230050%22%7D&pdp_npi=4%40dis%21PLN%2114.98%214.06%21%21%213.65%210.99%21%40211b815c17394605827484266e5f65%2112000044425879156%21rec%21PL%21%21ABXZ&utparam-url=scene%3ApcDetailBottomMoreOtherSeller%7Cquery_from%3A Może jednak ktoś miał i odezwie się w jej sprawie. Edytowane 13 Lutego przez jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Ja miałem Nie warto kupować byle czego.. jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Czy gumy Tomiego czy jakieś naciąganie ? https://a.aliexpress.com/_EvN03ne Edytowane 14 Lutego przez migdau 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Kolejna kopia. Ale będzie jaranko na szajsbuku jak to wrzucą Edytowane 14 Lutego przez S.N. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Kolejna kopia. Ale będzie jaranko na szajsbuku jak to wrzucą Osławione Enemy z Mr baits też były, pamiętam że sprzedało się 8000 sztuk. Nie mogę ich teraz namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Czy gumy Tomiego czy jakieś naciąganie ?https://a.aliexpress.com/_EvN03ne Tomy podbija rynek chiński tak jak zespół Bayer Full ! Kupuj śmiało, przecież szczery chiński komunista nie oszuka Najlepiej większą ilość i od razu z przebitką wrzuć na giełdę i na OLX - pamiętaj kto pierwszy, ten lepszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Dodajcie sobie do przeglądarek rozszerzenie AliHelper. Od tego wyżej to ja bym nic nie kupił. U nich też jest masa krętaczy i oszołomów. Wybierajcie oferty od uczciwych sprzedawców. AliHelper pokazuje to bardzo dokładnie kto na co zasługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Zastanawiałem się czy do jerkbait się śmieje nie wrzucić tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Ja miałem Nie warto kupować byle czego.. jak zwykle No popatrz Sławku. A na wiosce gadają, że cały czas jedziesz na zapasach gorzowskiej z siedemdziesiątych. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Januszu ale to byla zyla jak drut telegraficzny szlo na tym zatrzymac barke plynaca po Wisle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego A niech se gadają, ale niech wiedzą co dobre - Sufix i Mustad sprzed dwudziestu lat, i P-line z początku ich kariery. Wiecznie młode, nieoszukane, jakości nie występującej w kantonie Weihai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Przepraszam, ale mam inne zdanie o gorzowskich wyrobach. Z 0.30 musiałem się szybko przerzucić na 0.35. Ta cieńsza miała wytrzymałość daleko mniejszą od Leyduna PE 0.2. Strach było utknąć z Meppsem na zaczepie. Z kolei, faktycznie, 0.35 to już pod każdym względem była inna bajka. I ten niesamowity dźwięk, gdy z trudem odwijała się ze szpuli Rileh Rexa. Nie ma już takich linek. Kto tego nie doświadczył, wiele dziś traci, wybrzydzając na bierzące zakupy. Edytowane 14 Lutego przez Maciej W. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Dzien DobryGorzowska "tęczówka" najładniejsza ( poczatek lat 70-tych ) była jako omotki na przelotkach w wędziskach bambusowych ,które trzeba było wymieniać kazdej zimy,bo bambus się "rozsychał"Kłaniam się Marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi