Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Plecaczek? Ten 12-litrowy? Nie za mały? Ale w kolorze "brązowy wilk"? ;) Przeglądam nasze Allegro i szczerze mówiąc ten azjatycki producent ma ciekawszy asortyment, do tego lepiej, zdecydowanie lepiej go prezentuje. Ciekaw jestem jakości, bo to co u nas widzę w podobnych pieniądzach, to raczej najtańsza chińszczyzna.

Edytowane przez cristovo

No tak, ale zdaje się wspominałeś, że szukasz czegoś w okolicach 20 litrów. U tego producenta jest chyba jeden model mniej więcej w tym rozmiarze...ale cena już podwójna. Tak czy inaczej pochwal się, ciekaw jestem jakości (@seiken chwali, jeśli jakość powtarzalna i wysoka, warto szukać promocji), być może sam sobie jakiś plecak na nowy sezon sprawię, tyle, że potrzebuję czegoś bliżej 30 litrów, zawsze mam ze sobą za dużo... :rolleyes:

Edytowane przez cristovo

a ktoś testował takie:

https://www.aliexpress.com/item/EA14-Outdoor-Military-Tactical-Waist-Pack-Molle-Camping-Hiking-Pouch-Bag-Free-Shipping-H1E1/32591024004.html?spm=2114.13010308.0.0.inQ3Ie

Plecaków nosić nie mogę, takie ustrojstwo + kamizelka powinny dać radę...?? Ciekawe jak z jakością i trwałością?

Stojak stojakiem, zawsze mnie raczej jakiś patent wykonany w drewnie interesował, ale po co znowu stojak, gdy można mieć to:

https://pl.aliexpress.com/item/Hot-99-Carbon-Mini-1-3-2-4-m-Super-high-quality-8-12-section-telescopic/32582309699.html?scm=1007.13338.60375.000000000000000&pvid=07794790-3566-4508-b87a-bce3a2110c84&tpp=1&detailNewVersion=&categoryId=100005543

Edytowane przez cristovo

W przypadku stojaka transport pewnie kosztuje połowę jego wartości.

A te wędki to z papieru??? 2,4 m w teleskopie 150 gramów ?? Bzdura jakaś.