Adam01 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Szukaczka jest bardzo przydatna. Wspominany we wcześniejszych kom kołowrotek to model Jaguar, o który mi nie chodzi swoją drogą przeczytałem całe 128 stron tego wątku (z ciekawości co o Ali sądza inni) natomiast nie doszukałem się większej wzmianki o tym modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Witam,Zamawiał ktoś może kołowrotek TSURINOYA F2000 ? Wygląda całkiem całkiem, patrząc po zdjęciach z neta nawój też ma przyzwoity a cena bardzo konkurencyjna jak za dwie metalowe szpule pzdr Witam.Za tą kasę nic lepszego nie kupisz z 2 metalowymi szpulkami.Kołowrote chwalony za wschodnią granicą do lajta.Ja kupiłem TSURINOYA Jaguar 3000 ,dla mnie malina,polecam. https://www.youtube.com/results?search_query=tsurinoya+f2000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Czy kupował ktoś z kolegów dobrej jakości smar do kołowrotków na alli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Czy kupował ktoś z kolegów dobrej jakości smar do kołowrotków na alli?Mam ten komplet ( smar i olej) od dwóch sezonów. Nie wiem czy to górna czy dolna półka. Dwa serwisy robiłem moim kręciołom i wydaje się spoko. Smar jest taki niebieski jakby to miało jakieś znaczenie. No i wychodzę z zasady, że sam fakt serwisowania jest ważny. Bo znam takich co serwisują sprzęt jak już trzeszczy i szemi wszystko co możliwe i później szukają ratunku w jakości smaru\oleju gdzie już smary za miliony nawet nie pomogą. Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbnedi Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Czy kupował ktoś z kolegów dobrej jakości smar do kołowrotków na alli?tak, ale widzę że nie ma już tej oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 tak, ale widzę że nie ma już tej ofertyDobra cena. https://pl.aliexpress.com/item/2-sztuk-Metalowe-Z-batka-o-yska-Smarowania-Konserwacji-Smar-Fishing-Reel-Specjalny-Smar-Materia-y/32919778603.html?spm=a2g17.10010108.addToCart.13.63ae5905h2HRqc&pvid=3e18aebe-0974-48c5-832b-bc1c72c9b61c&gps-id=pcDetailCartBuyAlsoBuy&scm=1007.12908.99722.0&scm-url=1007.12908.99722.0&scm_id=1007.12908.99722.0 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) Od prawie roku jestem szczęśliwym posiadaczem zakupionego na Ali dla mnie przez kolegę z Forum czego pozazdrościła mi moja Partnerka, ale musiał to być tradycyjny spinning, bo nie dała się przekonać do castingu. Wreszcie znalazłem dla niej odpowiedni spinning STREAM ANGLER 703UL 7'/0,8-5g/2-5lb: Wędka przywędrowała do mnie wczoraj, po dwóch tygodniach oczekiwania. Na oko i na sucho sprawia bardzo pozytywne wrażenie i mam nadzieję, że "przypasuje" mojej Pani. Edytowane 17 Listopada 2018 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Nie zarzucaj kobiecie "tradycjonalizmu" ...byle by się jakoś sympatycznie odwdzięczyła 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Byle nie pyskowaniem i utyskiwaniem, że nic nie bierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Oooo ... w takim przypadku, mówilibyśmy o "tradycjonalizmie" PS trzymam kciuki za piękniejszą połowę ( i Ciebie też ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Od prawie roku jestem szczęśliwym posiadaczem zakupionego na Ali dla mnie przez kolegę z Forum czego pozazdrościła mi moja Partnerka, ale musiał to być tradycyjny spinning, bo nie dała się przekonać do castingu. Wreszcie znalazłem dla niej odpowiedni spinning STREAM ANGLER 703UL 7'/0,8-5g/2-5lb: Wędka przywędrowała do mnie wczoraj, po dwóch tygodniach oczekiwania. Na oko i na sucho sprawia bardzo pozytywne wrażenie i mam nadzieję, że "przypasuje" mojej Pani. Witam kolegę. Ten kijaszek to stąd?? Można linka jeśli nie?Powiedz mi jeszcze czy to faktycznie korek i czy obie części szczytowe są takie same (chodzi mi o CW)?Z góry dzięki za pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Tak wędzisko z tego linku. Obie szczytówki identyczne. Jeszcze nie zdjąłem folii z "korków", robię to dopiero po teście nad wodą żeby zachować prawa do ewentualnego zwrotu, ale wygląda że jak zwykle w wyrobach z tej półki cenowej, to tylko cienka okleina korkowa a co pod spodem wie tylko "skośnooki"... Edytowane 19 Listopada 2018 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Mała dygresja. Nieściąganie folii przed "testem" jest co najmniej dziwne. Nie przyjmą zwrotu jak będzie zdjęta? Jeśli tak to ok. ...Wiele razy spotkałem się na Giełdzie z tekstami typu "kij użyty kilka razy, stan idealny folia na korku". Znany jest mi przypadek "kolegi" z Krk. który łowił trochę a potem puszczał kij jako nowy... Folię łatwiej umyć.Znany jest mi też przypadek kolegi, który taki kij kupił a potem korek miejscami odlazł razem z folią. Osobiście folię ściągam od razu, korek powinien "oddychać". Używki z folią nawet tej "jak nowej" nie kupię na pewno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Niestety, ale zdecydowana większość sprzedających (jak nie wszyscy) nie uwzględnia zwrotu po zdjęciu rzeczowej folii, twierdząc, że towar posiada ślady użycia więc zwrot w oparciu o przepisy ustawy o prawach konsumenta nie przysługuje. Co innego reklamacja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 W jaki sposób chcecie zwracać używany towar i dlaczego...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Zwrot telefonu przerabiałem ale ciekawi mnie czy ktoś już wysyłal wędziska. Jakie koszty wysyłki? Za wysyłkę telefonu w 2016r. wyszło 40 pln. PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Zna ktoś jakiś sprawdzony kręcioł to ciężkiej orki, zapodajcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Zna ktoś jakiś sprawdzony kręcioł to ciężkiej orki, zapodajcie coś Jak ciężkiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Ziomek na grupie fb, po sezonie bardzo zadowolony z tego kręcioła. Ale wszystko zależy i tak od przeznaczenia. Edytowane 19 Listopada 2018 przez Mikee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Guma 25 gr , kogut, i Plećka 15 lb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Guma 25 gr , kogut, i Plećka 15 lbKastking Kodiak 4000 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Podziękował, A można do niego dokupić szpule? W razie co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Jeszcze nie sprawdziłem, trzeba by napisać do myfrienda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) A shimaniaki ktoś bral z aliego(ultegra, Nasci ) Edytowane 19 Listopada 2018 przez snoek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Ziomek na grupie fb, po sezonie bardzo zadowolony z tego kręcioła. Ale wszystko zależy i tak od przeznaczenia.Ta a swistak zawija w sreberka, przecież to karpiowy kołowrotek pod feeder'a. Jak by miał słuchać Twoich porad by człowiek w sandałach zimą chodził. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi