Pablo54 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Witam. Co można na to złowić? https://pl.aliexpress.com/item/1-pc-Mi-kkie-Silikonowe-aba-Przyn-ty-Fishing-Lure-80mm-3-8g-Gumy-Robak-Kijanka/32905474193.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.266.30453c00ecRzlC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 ...traszkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ma ktoś linka do pigshadów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Może to http://jerkbait.pl/topic/120122-sprzedam-pig-shadmcrubber-jerki-atmobaits-i-zestwy-gum/ Ci wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Chyba pigshady od esfishing są najpewniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Koledze @Mike nie wychodzi wklejanie bezpośrednich linków a więc służę pomocą https://pl.aliexpress.com/wholesale?spm=a2g17.search0104.8.9.5da62942TMWPiu&initiative_id=QRW_20190102235848&SearchText=lure+new+pig+shad&productId=32909324679 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Przecieś to te same. Żeby chociaż tańsze to można by zrozumeć. A tak nie widzę na czym polega twoja pomoc? Wyjaśnisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 No ale w czym pomogłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jeszcze nie ma tych mniejszych rozmiarów chyba od ESfishing ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Przecieś to te same. Żeby chociaż tańsze to można by zrozumeć. A tak nie widzę na czym polega twoja pomoc? Wyjaśnisz?Kolego, wklejasz linki z poleceń za które dostajesz kasę zupełnie bez jakiejkolwiek znajomości sprzętu który polecasz. Nie pierwszy raz Ci to zarzucono i pewnie nie ostatni, a kolega walczy z tak perfidnym zarabianiem kasy najzwyczajnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Takie gadanie. Bez jakiegokolwiek poparcia. Byle tylko gadać. Takie moje zdanie. Masz inne to trudno. Kolega szuka gum to podałem linka. Nic mu z konta nie ściągnęło. Chyba, że jest inaczej? Omijaj moje wstawki jak nie pasują. A Pan małkociniak to widzi u mnie miliony nawet przy gumkach za 0.01 usd które w przypadku twisterków chodzą swietnie i warto je nabyć bo robią robotę i mogę spokojnie polecić. Więc już się przyzwyczaiłem. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Te gumki to też jedna wielka ściema. Spróbuj je kupić...Za każde 5 sztuk trzeba oddzielnie płacić. Mimo, że od jednego sprzedawcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Takie gadanie. Bez jakiegokolwiek poparcia. Byle tylko gadać. Takie moje zdanie. Masz inne to trudno. Kolega szuka gum to podałem linka. Nic mu z konta nie ściągnęło. Chyba, że jest inaczej? Omijaj moje wstawki jak nie pasują. A Pan małkociniak to widzi u mnie miliony nawet przy gumkach za 0.01 usd które w przypadku twisterków chodzą swietnie i warto je nabyć bo robią robotę i mogę spokojnie polecić. Więc już się przyzwyczaiłem. Pozdro. Mikee, chodzi o to, że idziesz w zaparte choć dobrze wiesz, że za polecanie masz profity. Jakbyś to otwarcie napisał nie byłoby problemu. Nie mam nic przeciwko by nacisnąć Twój link i kupić jeśli mi podpasuje, byś też na tym zyskał. Nie boli mnie to a wręcz cieszy, że mogę przy okazji komuś pomóc. Ale za takie bezczelne granie głupa będę tego unikał. Te gumki to też jedna wielka ściema. Spróbuj je kupić...Za każde 5 sztuk trzeba oddzielnie płacić. Mimo, że od jednego sprzedawcy... ? Rozwiń proszę bo nie wiem w czym problem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 coma, tylko, że na forum może pisać każdy. Wątpliwości powinniśmy zgłaszać administracji, żeby... no wiem... może oznakowała użytkownika jakąś etykietą, tak jak bloggerów i twórców. Ewentualnie posty/linki jako sponsorowane. Ale czy dla adm. i Mikee'go to byłby dobry kompromis? ( ͡$ ͜ʖ ͡$) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Można po prostu nie wstawiać linków w tym temacie i co niektórym przejdzie ból pewnej części ciała. Tylko jak żyć będą "sieroty", które same nie potrafią znaleźć produktu na ali? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Można po prostu nie wstawiać linków w tym temacie i co niektórym przejdzie ból pewnej części ciała. Tylko jak żyć będą "sieroty", które same nie potrafią znaleźć produktu na ali? Masz, poczytaj https://pienionszki.wordpress.com/2017/06/28/jak-zarabiac-na-aliexpress-polecanie/ Można np. wstawić normalny link bez tzw. reflinku jak większość robi. Choć i reflinki mnie wcale nie bolą jak pisałem wcześniej tylko próby zapierania się i udawania głupa, że się z nich nie korzysta.Także wstawiaj linki do woli i pomagaj "sierotom" jeśli taka Twoja wola. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Kilka cebulek, paprochów pod UL za 0.01 USD robale, robalekopytka, kopytka Po pieć sztuk na konto z każdej aukcji. Przeważnie przychodzą. Problem w tym, że nie mogłem zapłacić za 10 aukcji jednocześnie...Wrzucało po jednej pozycji.Ale - coś innego to i owszem - trzy pozycje za jednym razem zapłaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Masz, poczytaj https://pienionszki.wordpress.com/2017/06/28/jak-zarabiac-na-aliexpress-polecanie/ Można np. wstawić normalny link bez tzw. reflinku jak większość robi. Choć i reflinki mnie wcale nie bolą jak pisałem wcześniej tylko próby zapierania się i udawania głupa, że się z nich nie korzysta.Także wstawiaj linki do woli i pomagaj "sierotom" jeśli taka Twoja wola.Czyli ogarniam konto z tych pienionszków. Zapodaję linka zrobionego w tym programie i jest ok? W takim razie w wolnym czasie ogarniam temat. I jak już będzie link z tego to napiszę, że to polecenie. Będzie nadal uczciwie tylko, że jeszcze coś skapnie. Mi to pasuje, nie wiem jak reszcie. Jak ogarnę to zapodam jakąś recenzję i napiszę, że to link polecający. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Problem w tym, że nie mogłem zapłacić za 10 aukcji jednocześnie...Wrzucało po jednej pozycji.Ale - coś innego to i owszem - trzy pozycje za jednym razem zapłaciłem.eRKa wiadomą sprawą jest, że majfriend wystawia te gumki za 0.01 usd żeby podbić sobie pozycjonowanie. Z reguły to trwa jakiś określony czas. Później albo zmienia cenę albo ilość możliwych zamówień na konto. Tak już kombinują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Masz, poczytaj https://pienionszki.wordpress.com/2017/06/28/jak-zarabiac-na-aliexpress-polecanie/ Można np. wstawić normalny link bez tzw. reflinku jak większość robi. Choć i reflinki mnie wcale nie bolą jak pisałem wcześniej tylko próby zapierania się i udawania głupa, że się z nich nie korzysta.Także wstawiaj linki do woli i pomagaj "sierotom" jeśli taka Twoja wola.Poczytam, bo nie mam pojęcia o reflinkach.I nie potrafię określić czy to dobre czy złe [emoji848]. Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Kolego, wklejasz linki z poleceń za które dostajesz kasę zupełnie bez jakiejkolwiek znajomości sprzętu który polecasz. Nie pierwszy raz Ci to zarzucono i pewnie nie ostatni, a kolega walczy z tak perfidnym zarabianiem kasy najzwyczajnie.a w czym problem? on zarabia, ty nie tracisz... a linki ze sprzetem którego się nie zna i tak są tu powszechne... zwłaszcza jak ktoś nie umie szukać i prosi o pomoc... oraz w pytaniach co jest warty sprzęt z podanego linku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Takie gadanie. Bez jakiegokolwiek poparcia. Byle tylko gadać. Takie moje zdanie. Masz inne to trudno. Kolega szuka gum to podałem linka. Nic mu z konta nie ściągnęło. Chyba, że jest inaczej? Omijaj moje wstawki jak nie pasują. A Pan małkociniak to widzi u mnie miliony nawet przy gumkach za 0.01 usd które w przypadku twisterków chodzą swietnie i warto je nabyć bo robią robotę i mogę spokojnie polecić. Więc już się przyzwyczaiłem. Pozdro.Nie licze Twoich pieniędzy wytykam Twoja perfidję i brak znajomości tematu, spławiki, kołowrotki karpiowe na forum spinningowym. Chcesz isniec na forum "kolezeńskim" to zachowuj się jak kolega po kiju a nie hiena . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mam pytanie do tych chińskich pigshadów, zamówiłem je pare miesięcy temu zaraz jak się pojawiły na Alie, okazały się dosyć miękkie i choć wyglądają identycznie jak oryginały to pracują odrobinę inaczej. Czy ktoś z ma podobne odczucia i czy miał na to jakieś wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 coma, tylko, że na forum może pisać każdy. Wątpliwości powinniśmy zgłaszać administracji, żeby... no wiem... może oznakowała użytkownika jakąś etykietą, tak jak bloggerów i twórców. Ewentualnie posty/linki jako sponsorowane. Ale czy dla adm. i Mikee'go to byłby dobry kompromis? ( ͡$ ͜ʖ ͡$)Juz o tym pisaem że @Mike powienien być traktowany komercyjnie skoro zarabia tak jak inni którzy płacą za to że zarabiaja na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi